aoooo ne pitajte, "o jadu sam zabavio" sve zive dok ih nisam nasao.... juce popodne ih stavih i ladno sam sinoc prao auto po mraku (iako sam znao da ce danas kisa) samo da vidim kako su legle jer mi je auto bilo masu glibavo, a i felne su bile.... naravno spustat ce se, evo dogovaram se nesto sa SFU-om da zajedno narucimo krace opruge, al ne znam koliko cu para puknut na gume jer su ove u bas losem stanju.... dao sam moje felne i gume (takodje lose gume) + 300 eur. doplata.... jedan poznanik prodaje auto (onaj BMW 318is iz oglasa) pa smo se dogovorili za felne... Ova dimenzija gume je u krv skupa.... sad su naprijed neke semperit 225/45-17 a nazad neke mishelin 245/40-17... E sad, uzet cu bar dvije nove gume sad, vidjecu jos koje... eagle F1 mi je mnogo, u castelanu je 178 eur. komad, al vidjecu ako je mala razlika u odnosu na neke druge onda njih uzimam... i stavit cu i naprijed i nazad istu dimenziju, dakle 225/45-17...danas sam stavio nove chepove BMW na felne posto su oni bili skroz izblijedili.... i tako... lose je vrijeme pa ga ne mogu slikat...