Author Topic: Uskoro Jos 20-ak Bezinskih Pumpi  (Read 134 times)

Offline Domo_TS

• View Profile
Uskoro Jos 20-ak Bezinskih Pumpi
« on: February 12, 2007, 07:53:00 PM »
Kompanija Lukoil Montenegro uchestovace u svim privatizacijama energetskih preduzeca u Crnoj Gori, a planira da otvori i dvadesetak bezinskih pumpi. Izvrshni direktor preduzeca Lukoil Montenegro Robert Ferluga rekao je da je otvaranje prve pumpe predvidjeno u junu.On je objasnio da je ruska naftna kompanija Lukoil otvorila svoje preduzece u Crnoj Gori 30. oktobra proshle godine.?Osnovna djelatnost kompanije Lukoil Montenegro je prodaja naftnih derivata?,kazao je Ferluga. Lukoil je jedna od vecih naftnih kompanija u svjetu i najveca u Rusiji,koja pokriva 19% proizvodnje i prerade u toj zemlji.Iz Lukoil-a su ranije saopshtili da su zainteresovani za privatizaciju Montenegrobonusa, kao i za skladishtenje technih tereta u rezervoarima Luke Bar.prepisano iz dnevnog lista pobjeda

TDI

• Guest
« Reply #1 on: February 12, 2007, 08:03:06 PM »
Bolje im je da kupe neke postojece pumpe, jer ce uskoro biti pumpi u CG, kao taxi sluzbi u PG.Pretjeruju...

Offline Domo_TS

• View Profile
« Reply #2 on: February 12, 2007, 08:11:10 PM »
meni se svidja ovo chisto iz razloga sto prave konkurenciju i onda ce da bude gorivo bolje i jeftinije

Offline Laki

• View Profile
« Reply #3 on: February 12, 2007, 08:17:30 PM »
Slazem se TDI,bas ce ih biti masu.Sto se cijene tice ne vjerujem da ce biti jeftinije.Kvalitetnije mozda. [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_confused.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-?\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_confused.gif\\" /]
2X ALFA ROMEO
BMW
YAMAHA VX CRUISER JET SKI

Offline brzi_pas

• View Profile
« Reply #4 on: February 12, 2007, 09:10:18 PM »
Ni jeftinije ni kvalitetnije, jer zashto to da rade kad niko ne radi, znaci svi se solidarishu...
Nobody move, nobody get hurt!

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
« Reply #5 on: February 12, 2007, 09:35:26 PM »
U Sutomore se gradi pumpa na mjesto koje nije uopste za pumpu (preko puta autobuske dje su inace guzve ljeti a zamisli kad bude pumpa) ali sta ces kad covjek ima vezu i pare!

Offline brzi_pas

• View Profile
« Reply #6 on: February 12, 2007, 10:42:15 PM »
[!--quoteo(post=18408:date=Feb 12 2007, 10:35 PM:name=2fast4you)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(2fast4you @ Feb 12 2007, 10:35 PM) [snapback]18408[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]U Sutomore se gradi pumpa na mjesto koje nije uopste za pumpu (preko puta autobuske dje su inace guzve ljeti a zamisli kad bude pumpa) ali sta ces kad covjek ima vezu i pare![/quote]Wellkam 2 Montenegro!  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]
Nobody move, nobody get hurt!

Offline Laki

• View Profile
« Reply #7 on: February 12, 2007, 10:47:18 PM »
Najveci promasaj ce biti da pumpa u Sutomore ljeti.
2X ALFA ROMEO
BMW
YAMAHA VX CRUISER JET SKI

Offline SFU

• View Profile
« Reply #8 on: February 12, 2007, 11:01:03 PM »
mislim da cijenu goriva odredjuje drzava!!!!a veci dio cijene goriva su dazbine!!!

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
« Reply #9 on: February 12, 2007, 11:01:16 PM »
Ma to je brooka ali sta ces... i u opste nije tu mjesto za pumpu ali pare!

motorsport

• Guest
« Reply #10 on: February 13, 2007, 12:16:09 AM »
ma dzaba im ne znam ti koliko novih pumpi ako ce gorivo bit istog kvaliteta kao sad.... nama iz HN se isplati otic u Dubrovnik sipat, vrhunsko im je gorivo....

gaga

• Guest
« Reply #11 on: February 13, 2007, 07:24:01 AM »
Neka se pravi pumpa u sutomore.da ne moram ici do bara ili buljarice da natochim gorivo.chak ce ja mislim biti jedno 200 metara ispod moje kuce.vrh.vise ce se goriva tankat tu nego u bar

duka

• Guest
« Reply #12 on: February 14, 2007, 05:06:18 PM »
procitah u novine juce ispred zgrade moje se pravi benzinska (kod autobuske)