[!--quoteo(post=18145:date=Feb 9 2007, 01:35 PM:name=TDI)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(TDI @ Feb 9 2007, 01:35 PM) [snapback]18145[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]Jeste to je ta (Fab Live)[/quote]Reci mi cija je ta 4-ka sa slike ? Ima jedna mnooogo dobra u pg (PG 18-08) crna cini mi se da su joj shape od kocnica isto crvene ako nije to ta ... kako izgleda, sve je smijesno [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_cool.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":cool:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_cool.gif\\" /] najbolja 4-ka koju sam idje ikad vidio definitivno[!--quoteo(post=18144:date=Feb 9 2007, 12:45 PM:name=SFU)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(SFU @ Feb 9 2007, 12:45 PM) [snapback]18144[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]moj savjet:samo spojler pozadi (neki umjereni) [/quote]vjerovao ili ne nemam dje da stavim to niti mogu postojeci da prepravljam jer je u sklopu zadnjeg stakla ... a sad da natakarim nesto sto ce da lici na nekadasnje ford eskorte ne pada mi na pamet![!--quoteo(post=18144:date=Feb 9 2007, 12:45 PM:name=SFU)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(SFU @ Feb 9 2007, 12:45 PM) [snapback]18144[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]i izmedju farova (nekakvu masku/ mrezicu) shta god samo da nije SF movie stil!Meni se bash svidjaju rubovi i ove lajsne u kontra boji (kao na onaj novi volvo kompakt) bolje ne diraj![/quote]znam ali pogledaj kako ovaj type r izgleda cije sam slike izbacio ... I jos jedna stvar...prilicno sam ubijedjen da u CG (ai mislim i Srbiji) nema ko to (farbanje i sl) kvalitetno da uradi ....