[!--quoteo(post=17769:date=Feb 3 2007, 09:31 AM:name=pele-79)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(pele-79 @ Feb 3 2007, 09:31 AM) [snapback]17769[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]imas sve dimenzije na kutiju woofer-a moj sajo.svaki put me sve vise i vise razocaras [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_cry.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":cry:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_cry.gif\\" /][/quote]pele moj dragi mislim da nisam toliko glup, da sam ga dobio sa kutijom bilo bi super.poshto si ti genije za pionir i kenvud i magnat i shto li sve veci posto kod tebe ima sve od igle do lokomotive okreni kutiju sa donje strane i napishi mi dimenzije ili te slike slikaj mobilnim i postuj odje,pa mi rachun poshalji na pm[!--quoteo(post=17779:date=Feb 3 2007, 02:06 PM:name=SFU)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(SFU @ Feb 3 2007, 02:06 PM) [snapback]17779[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]AHAHAHAHAHAHAHAHA[/quote]tachno znam da je ovo onaj odvratni nikshicki smijeh iz dubine dushehahahhahaha