Author Topic: Для досвідчених кухарів, хто іноді цікавиться кулінарією, й не терпить розкидані речі під час  (Read 20 times)

Offline Barbarasmuch

• Newbie
  • *
    • View Profile
    • Для досвідчених кухарів, хто іноді цікавиться кулінарією, й не терпить розкидані речі під час кухні вдома!
Хочу розказати смішною ситуацією, що сталася зі мною попереднього тижня. Моя мала вимовила бажання, щоб як мама створила один святкове до день народження. Я, як завжди, безумовно, розпочала гортати варіант на просторах інтернеті і.... Втратила цілих півтора години марних пошуків, мов зомбі від сайту до ще однієї сторінки з рекламою! Перші варіанти здавалися надто для професіоналів, інші - з недоступними компонентами, треті - із надмірною кількістю спонсорських посилань. І потім ваша героїня вспомнила про існування цей портал й менш ніж за п'ять неймовірно швидких хвилин, і це факт! вишукала - той самий рецепт! Ця знахідка був настільки настільки детальним, що в результаті навіть моя 12-річна помічниця спромоглася своїй мамі стати справжнім підручним. І що ви думаєте? ми зробили неймовірний десерт, що перетворився на головним хітом дня народження. Тепер кожна мої найкращі знайомі питають: "Де ти вишукала такий собі ідеальний рецепт?"
Сайт рецептів mashkina.icu