[!--quoteo(post=17696:date=Feb 2 2007, 08:26 AM:name=gaga)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(gaga @ Feb 2 2007, 08:26 AM) [snapback]17696[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]haha,karavan bomba od auta.kad ih vidim odma mi chepurci padnu na pamet [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]. Respect za alfine karavane SW! 156....Dodje i ovaj vikend da se ide po placeva i merkaju auta.Realizovao se kredit,legle pare na rachun! Bogatiji sam za 3500 eurica.Treba li kome pod kamatu hahahaha[/quote]najljepsi karavani by audi!sto se tice plina i k-glave ja sam razocaran,auto koji je imao 115ks i solidno isao,sad ima mozda manje od 90ks,nece da vuce u obrtaje,prije 2 dana u bg mi se desila eksplozija u usisnoj grani,a trosi plina kao lud,od pg do bijelog polja 17 litara!!!tako da cu najvjerovatnije da ga skidam pogotovo kad je razlika samo 35centi benzin-plin!u srbiju plin 35 dinara(oko 45 centi),a ovdje 60 centi!kako montenegro zaradjuje na nas! [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_twisted.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":twisted:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_twisted.gif\\" /]