Author Topic: Home Reunion Vol.2  (Read 720 times)

Offline bmw_fan

• View Profile
Home Reunion Vol.2
« Reply #20 on: January 26, 2007, 06:39:34 PM »
i ja cu doc mozda,milose ol gorivo da placas? (((((: hahahahaah

Offline SFU

• View Profile
Home Reunion Vol.2
« Reply #21 on: January 26, 2007, 07:39:43 PM »
svi smo "mozda"!ja dolazim ako ne bude kishe il snijega!

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline shajo

• View Profile
Home Reunion Vol.2
« Reply #22 on: January 27, 2007, 12:20:06 AM »
poshto sam ja bolestan necu ic na korita no cu doc na okupljanje da vam kashljem u lice
ohajtenzgut nei shpikinguz

Braveheart

• Guest
Home Reunion Vol.2
« Reply #23 on: January 27, 2007, 12:48:31 PM »
ja imam sjutra neko predavanje iz matematike , ali cu se potrudit da dodjem sa malim zakasnjenjem. a jedan moj drug ce doci sa njegovom ZELJENOM ladom na okupjanje [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]))Pozdrav

Offline Laki

• View Profile
Home Reunion Vol.2
« Reply #24 on: January 27, 2007, 03:08:02 PM »
Ko sve dolazi sjutra?
2X ALFA ROMEO
BMW
YAMAHA VX CRUISER JET SKI

Offline SFU

• View Profile
Home Reunion Vol.2
« Reply #25 on: January 27, 2007, 03:13:12 PM »
ja

Offline bmw_fan

• View Profile
Home Reunion Vol.2
« Reply #26 on: January 27, 2007, 04:25:11 PM »
sufuljane sto izvodis kad znas da sam svakiu put dosao kad sam rekao,sad ne znam...ili vidji ol me ti kod sportsko centra kalezic pokupit (gdje i zadnji put)?

Offline brzi_pas

• View Profile
Home Reunion Vol.2
« Reply #27 on: January 27, 2007, 04:33:33 PM »
ja.... neznam...
Nobody move, nobody get hurt!

Offline shajo

• View Profile
Home Reunion Vol.2
« Reply #28 on: January 27, 2007, 04:53:37 PM »
ne znam ni ja,ako mi vjerujete nemam para za gorivo,da ako bude shto godj do sjutra

Offline SFU

• View Profile
Home Reunion Vol.2
« Reply #29 on: January 27, 2007, 05:30:27 PM »
@shajodotle doshlo!!!@brzipastebi auto nije gotovo???ocemo li odlozit za sledecu nedelju il sl.... (moze li utorak 30.?)?

Offline brzi_pas

• View Profile
Home Reunion Vol.2
« Reply #30 on: January 27, 2007, 09:36:52 PM »
Ja sam za sledecu nedelju, da sfu, auto mi nije gotovo [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_sad.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":(\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_sad.gif\\" /]  Fandjo je u italiju a djeca su mu u BG, a Lancija je sama na dizelicu kod njih [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_sad.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":(\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_sad.gif\\" /]A ako bude snijega dolazim sa Mercedesom [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]

Offline shajo

• View Profile
Home Reunion Vol.2
« Reply #31 on: January 27, 2007, 10:55:46 PM »
ni ja.nema se para

Offline X3M

• View Profile
Home Reunion Vol.2
« Reply #32 on: January 27, 2007, 11:16:42 PM »
odlozite to poslusajte me [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]

TDI

• Guest
Home Reunion Vol.2
« Reply #33 on: January 28, 2007, 12:13:09 AM »
I ja sam za odlaganje, jer imam da ucim ovih dana. Januarsko-februarski rok na FAX. Ovako izgledam  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_eek.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":shock:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_eek.gif\\" /]

Offline shajo

• View Profile
Home Reunion Vol.2
« Reply #34 on: January 28, 2007, 01:00:24 AM »
zeznuto je to.odlaganje definitivno

Offline X3M

• View Profile
Home Reunion Vol.2
« Reply #35 on: January 28, 2007, 11:59:08 AM »
mada je lijepo vrijeme majq mu... [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]

Offline bmw_fan

• View Profile
Home Reunion Vol.2
« Reply #36 on: January 28, 2007, 05:48:56 PM »
bilo fino vrijeme,ja i sajo se trkali hahaha hahahahah hahahahah [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_mrgreen.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":mrgreen:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_mrgreen.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_mrgreen.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":mrgreen:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_mrgreen.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_mrgreen.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":mrgreen:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_mrgreen.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_mrgreen.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":mrgreen:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_mrgreen.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_mrgreen.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":mrgreen:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_mrgreen.gif\\" /] ,sala mala znaci iduca nedjelja [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_mrgreen.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":mrgreen:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_mrgreen.gif\\" /]

TDI

• Guest
Home Reunion Vol.2
« Reply #37 on: January 29, 2007, 08:15:06 PM »
Bice i iduce nedelje prelijepo vrijeme.  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_lol.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":lol:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_lol.gif\\" /] Bez brige.

Offline Domo_TS

• View Profile
Home Reunion Vol.2
« Reply #38 on: January 30, 2007, 10:03:54 PM »
eo za malo otvorih novu temu a onda vidjoh da ispod ovoga sad pishe 04.02.07,pa znachi[!--sizeo:4--][span style=\\"font-size:14pt;line-height:100%\\"][!--/sizeo--]Nedelja 04.02.2007 14:00pm na aluminiski[!--sizec--][/span][!--/sizec--]ja dolazim
« Last Edit: January 30, 2007, 10:04:45 PM by borus_mudus »

Offline brzi_pas

• View Profile
Home Reunion Vol.2
« Reply #39 on: January 31, 2007, 08:18:01 PM »
Ja nevjerujem, otrudicu se da dodjem bar na kratko, moram na neku svadbu, pa taman da svratim na kratko (onako pjan sasvadbe)  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]