Evo i ja da se oglasim...Raspitivali su se "neki" moji drugovi i ovako....Klasa jedina je da auta moraju bit do 2000ccm, znaci Vojo i pored dobre volje da pozdravi Barane, nazalost nemoze da ucestvuje...Moze i FWD i RWD, nije ni bitno, svi su zajedno...Vozi se na vrijeme, i postoje samo DVIJE krivine za DRIFT, kroz koje se mora "poprecke"Informacije sa staze su, da je staza bash, bash masna, i da se i sa ficom moze driftovat [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]Mi iz maslina cemo imat svog predstavnika, i naravno dolazimo sa transparentima! [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]Naravno, prva informacija je, da ce da pobijedi momak sto se zove Miljan, cisto da znate unaprijed [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]