[!--quoteo(post=16286:date=Jan 15 2007, 06:02 PM:name=TDI)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(TDI @ Jan 15 2007, 06:02 PM) [snapback]16286[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]Mislim da je ovo pravi model za mene. Jer je EXTRA. JVC se dobro pokazao i primijetio sam da ga vecinom svi stavljaju u makine. tako da cu dobro razmisliti o njemu.Hvala na pomoci.[/quote]imam ti ja polovnog sony dvd,divx,mp3,wma,cd,memory card stick,av ulaz,av izlaz,ima kucni punjac,mozes da ga montiras na tablu,mozes da ga skidas...koriscen je kod mene u audija,cita sve,elektronski anti sok 300e[!--quoteo(post=16248:date=Jan 15 2007, 11:38 AM:name=TDI)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(TDI @ Jan 15 2007, 11:38 AM) [snapback]16248[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]Imas pravo u vezi ova dva modela. Oni su najbolji za 4ku, jer onaj diplej sto izlazi iz kucista ima jednu manu koja na nase puteve dolazi do izrazaja, a to je kontakt folija, koja bi se od velikog cimanja kvarila. Dok je ovaj ekran prava stvar. Takodje te top marke su preskupe, ali jebiga kvalitet je u pitanju. Samo treba dobro prodzarati net...[/quote]ja nisam jos imao problema kome sam prodao pioneer i alpine sa motorizovanim ekranom,prije 4god.i dan danas radi bez problema [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]