Author Topic: Moderatori  (Read 3987 times)

motorsport

• Guest
Moderatori
« on: January 13, 2007, 10:38:42 PM »
ajmo da napravimo malu akciju brisanja OFF-a iz starijih TOPIC-a.... ko sta obrise neka prijavi ovdje [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]  ja redovno brisem OFF iz teme "vozni park u gradovima CG" , znaci brisem sve komentare, ostavljam samo slike, al sacekam da prodje malo vremena da ne ispadne da brisem cim neko napise... mislim da je tako dosta preglednije, ipak je to galerija....

Offline Laki

• View Profile
Moderatori
« Reply #1 on: January 13, 2007, 10:46:35 PM »
1.Obrisano iz teme "stigao je ducati 1098, novi najbolji i najljepshi" visak.2.Obrisane dvije teme iz galerije i to: "Jay Kaj"(neki klip sto je bio tu) i "Top cars in PG".3.Obrisana jedna tema koja se nalazila u sobi styling "Naljepnice Mr".
« Last Edit: January 16, 2007, 11:08:09 PM by RS-6 »
2X ALFA ROMEO
BMW
YAMAHA VX CRUISER JET SKI

Offline bmw_fan

• View Profile
Moderatori
« Reply #2 on: January 14, 2007, 05:11:21 PM »
a toce mi biti zadovoljstvo (: odma ide onaj filipov oglas ((: za psaizbirsan onaj oglas za psa,i norveski big brother ((: a kako mi je banja ((: tako se extra osjecam (: hahahah,ne brinite ne zloupotrebljavam ja svoju funkciju ((: ali isto mi je extra sto sam filipove postove makao ((:  ps.oprostite zbog ove povecane doze zadovljstva (:
« Last Edit: January 14, 2007, 05:24:30 PM by bmw_fan »

Offline Laki

• View Profile
Moderatori
« Reply #3 on: February 26, 2007, 03:15:32 PM »
Na Milanov zahtjev obrisano je:-Masku i farove od jette - djelovi i oprema-Pojacalo pioneer - djelovi i opremaS tim sto on zeli da se obrisu i sledece teme:-Hitno-razno-Elektricni autici za Golf - razno-Felne u Pg? - razno-Novija buba - razno-Golf 2 G60 - raznoDa brisemo ove teme,ili da stoje?
2X ALFA ROMEO
BMW

motorsport

• Guest
Moderatori
« Reply #4 on: March 05, 2007, 10:10:27 PM »
nek stoji to laki... pa nedje kad bude masovno brisanje OFF-a i nepotrebnih stvari na forum pa cemo izbrisat...

Admin&Mod Team

• Guest
Moderatori
« Reply #5 on: March 15, 2007, 01:48:03 AM »
kao sto vidite, u zadnje vrijeme na forumu je masu OFF TOPIC-a... cak su poceli u topic "Hajde Kroci" & "BMW DAY" sa politikom... znaci imate dozvolu od mene, slobodno brisite svaki OFF....  prvo opomenite, pa ako se nastavi brisite.... cim se registruje klub, forum ce bit OFF-LINE jedan dan ... taj dan cemo da pobrisemo sve nepotrebno, sve sto je vezano za bilo kakvu reklamu....  sve postove tipa "smajli" ili "hahahaha" ili "ok" i tako sl. jer necemo od foruma praviti chat....jos nesto, ne znam da li ste primjetili, ja redovno u topic-u "Vozni park u gradovima CG" brisem sve komentare a ostavljam slike, ne odma nego sacekam par dana.... znaci topic je samo za slike, ne samo taj topic vec citava soba "GALERIJA"jos nesto, sta vi mislite o ovoj reorganizaciji podforuma sto je SFU postavio u sobi "Predlozi, pohvale....."???pozz. - Denis [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]

Offline Laki

• View Profile
Moderatori
« Reply #6 on: March 15, 2007, 09:36:46 AM »
Sto se tice ovog sto je predlozio SFU,moj predlog je,da se ne dira soba "Manifestacije" tj. okupljanja,vec da ostane dje jeste.Ostalo bi moglo da se izmjeni malo.
2X ALFA ROMEO
BMW

Offline bmw_fan

• View Profile
Moderatori
« Reply #7 on: March 17, 2007, 05:49:28 PM »
jedva cekam to brisanje (: ima mnogooo stvari za izbrisati,stvarno treba osvjeziti ovaj forum (:

motorsport

• Guest
Moderatori
« Reply #8 on: April 05, 2007, 10:10:28 PM »
luka brate, sta ti bi pa obrisa obavjestenje za klub iz sobe "club & forum INFO"?????  nemojte nista da brisete ni editujete u toj sobi....!!!!

Offline bmw_fan

• View Profile
Moderatori
« Reply #9 on: April 06, 2007, 01:35:42 PM »
sto mi bi? nista...grga me fino zamolio da ga prebacim u predlozi i pitanja..i i izbirsah iz info..dobro ajde...necu oko toga (u info cackat) peace

motorsport

• Guest
Moderatori
« Reply #10 on: April 06, 2007, 07:11:15 PM »
ta tema je postojala u "INFO" i u "PREDLOGE" i nije slucajno postavljena na oba mjesta, nego i tamo i vamo je imala svoju funkciju.... gore je stajala kao ZVANICNO SAOPSTENJE, a dolje zbog predloga itd. sledeci put u ovom topic-u pitaj pa cemo onda da vidimo jel za brisanje ili ne....

Offline bmw_fan

• View Profile
Moderatori
« Reply #11 on: April 06, 2007, 11:44:03 PM »
dobro macka.pitacu u buduce - samo nemoj da se nerviras

Offline bmw_fan

• View Profile
Moderatori
« Reply #12 on: January 28, 2008, 02:16:20 AM »
izbrisah neke postove u "video klipovi" jer ne luinkovima nije bilo vise tih zapisa, tj ili ih je vlasnik izbrisao ili je sajt riknuo za vazda...

Offline bmw_fan

• View Profile
Moderatori
« Reply #13 on: January 30, 2008, 10:14:30 PM »
obrisah miju neki topic koji je kreskom otovrio

Offline Laki

• View Profile
Moderatori
« Reply #14 on: February 02, 2008, 01:19:01 PM »
Denise koji topic treba da se uredjuje?
2X ALFA ROMEO
BMW

Offline bmw_fan

• View Profile
Moderatori
« Reply #15 on: February 02, 2008, 01:19:58 PM »
koji stignes :D imas brdo topica sa slikama koje treba doves ne mjesto...bruka koliko je ovog cuda

motorsport

• Guest
Moderatori
« Reply #16 on: February 02, 2008, 02:41:55 PM »
hmmm.... trebalo bi one slike sa svih trka u cg.... masu ih je

Offline Laki

• View Profile
Moderatori
« Reply #17 on: February 02, 2008, 04:05:34 PM »
Ja sam bas to danas i poceo da radim"Auto kros Bar 01. 04. 2007,Danas na Spira Mugosu".Ali neznam kako ovo ostalo da odradim od "CRMNICA 03.06.2007"Ako moze pojasnjenje,meni nije problem da to vratim. ::thumbsupup::
2X ALFA ROMEO
BMW

motorsport

• Guest
Moderatori
« Reply #18 on: February 02, 2008, 06:43:39 PM »
e ove sto su na pic tiger hostovane je jebeno vratit, ja sam se namucio u onaj topik "vozni park..." prvo sam ih skinuo sve u komp. pa sam ih ponovo upload-ovao na imageshack i onda postavio thumbnail... luka vracas li ti kakve slike??? ti imas tamo brz net...

Offline Laki

• View Profile
Moderatori
« Reply #19 on: February 02, 2008, 08:35:41 PM »
A vidi,kako ovo da vratimo http://montenegro-racing.com/forum/index.php?topic=628.0 ,jer ovo uopste nije vidljivo?
« Last Edit: February 02, 2008, 08:45:49 PM by motorsport »
2X ALFA ROMEO
BMW