Nevide brate, KIMI je NAJBRZI VOZAC U F1!E sad, sto mu moj omiljeni McLaren nije omogucio bolid kakav je dostojan imena McLaren to je druga prica, istina je da je par puta >zapalio< bolid, ali je isto tako istina da je vozac sa najmanje srece u F1, a sreca je slozicesh se u ovom sportu izuzetno bitna! Kao sto znash vishe od 50% njegovog odustajanja nema veze sa njegovim forsiranjem, jednostavno mu pukne guma ili tako neshto, da je najbrzi vozac u zadnjih 5godina -JES!A za Alonsa, necu troshiti rijeci, coek je dokazao da je extra vozac, ali ja nikad nebih mogao da navijam za |pickicu| kakav je ON, coek sa par dobijenih trka i sa stekanjem osvaja titule, cinjenica je da je i on par puta dokazao da je izuzetno brz, ali ja jednostavno nikako ne volim takve vozace, vozace koji se ponashaju kao roboti.Za pocetak sezone Masa ima najvece shanse da malo pobjegne, jer je naviknut na tim, na gume i na bolid, ali jednostavno tvrdim da je KIMI klasa za njega, i Alonso isto tako, ne treba zaboraviti ni fizika, koji ima bolid, i iskustvo, Butona, koji je vrh vozac, a i vrijeme je da se Honda ustali sa formom i da bolid bude konstantno brz, a ne kao do sad, na par trka vrh, pa na iducu nikud!eto, toliko od mene, bilo je kratko , i josh jednom... NE DIRAJ MI KIMIJA, mislim jes da sad vozi za Ferrari, ali da je najjaci JES!poz.