Author Topic: Club  (Read 2751 times)

motorsport

• Guest
Club
« Reply #20 on: January 30, 2007, 11:13:40 PM »
luka, ova soba je vidljiva samo nama iz Admin & Mod TEAM-a i nasem prijatelju Grgi, koji nam je od velike pomoci.... i tako ce ostat za sad...eh kad registrujemo klub (znaci ova trenutna ekipa, nas 5 + GRGA)  onda, cemo mozda prikljuciti neke ljude koji bi nam bili od pomoci....ja sam sad u Herceg Novi.... cim dodjem u Podgoricu (u toku sledece sedmice) otici cu da predam papire za sve ovo.... samo ne znam da li se treba nesto placati za NVO.... vidjet cu, raspitat cu se....

Offline bmw_fan

• View Profile
Club
« Reply #21 on: February 01, 2007, 04:58:12 PM »
ja vam samo kazem,covjek zeli maximalno da pomogne i ima dobre veze,a vi kako ocete,e jos nesto sto sam zaboravio da vi recem,znaci ima veze za aerodrom u beranama koji je 4km dugacak sa 50m sirok,sa fandjom se dobro zna i sve bi nam taj covjek instrumente za 402 pozajmio..vi vidjite pozdravps,ja znam denise kome je soba vidjljiva i zato sam predlozio jos jednu osobu,necemo se svadjati hahah hahaha ahahah siso  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]

grga

• Guest
Club
« Reply #22 on: February 01, 2007, 07:44:12 PM »
Polako ljudi,uopste nije problem da ja ne vidim ovu sobu,promenite sifru i vidimo se u drugom delu foruma.Mislim da Vi u krugu C.G. morate biti potpuno slozni,to je prvi preduslov za stabilan i jak klub,a shodno tome i uklucujte prijatelje(partnere)itd.Sve ostalo je sada manje bitno,to je moje misljenje,koje proizilazi iz nekih dosadasnjih iskustava i sve molim da ga ispravno shvate.Pozdrav svima

Offline bmw_fan

• View Profile
Club
« Reply #23 on: February 06, 2007, 06:29:51 PM »
a macka meni ti ne smetas u  opste,nego sam mislio da i corradu kao i tebi otvore ovu sobu...nema ljutnje,a oni kako izglasaju,jer covjek ima dobronamjerne stavove i da pomogne oko otvaranj kljuba..pozz

motorsport

• Guest
Club
« Reply #24 on: February 06, 2007, 10:12:23 PM »
ajmo ljudi lagano... evo ja nocas stigoh u PG... aj predlozite ako mislite da treba nesto izmjenit u statut pa da lagano to predajemo i zavrsavamo....luka brate, nek ova soba za sad ostane vidljiva samo nama, a kad se reg. klub vidjecemo da prikljucimo jos ljudi koji bi nam mogli biti saradnici....

grga

• Guest
Club
« Reply #25 on: February 06, 2007, 11:07:40 PM »
Nema ljutnje naravno,deca nismo.Nego dajte da ovaj office ozivi,da se to skuplja i predaje.Ne bih da vrsim pritisak,ali momci vreme ide,i tek treba organizovati akcije i ozivljavati njima klub.Cim se dobije papir,videcete da ce sve lakse biti,ja isto zastupam tezu da svaki dobronameran a voljan i sposoban covek treba da bude ukljucen u rad.Ako je dobronameran skoditi ne moze,no samo dobro doneti,sto Denis rece dajte vi sugestije pa da se to predaje,leto ide,pa da se krene u marketing i aktivnosti.Da klub vec ozivi.Ljudi sa foruma se sigurno pitaju,sta se dogadja,ajde da im se daju rezultati.Oprostite na opsirnosti.Pozdrav svima

motorsport

• Guest
Club
« Reply #26 on: February 07, 2007, 06:43:36 PM »
aj posaljite mi svi na mail svoje potpise, skenirane ili slikane digitalnim aparatom....  [a href=\\"mailto:mne-racing@cg.yu\\"]mne-racing@cg.yu[/a]jeste li zivi ljudi........?????? ocemo li radit sto???

Offline Laki

• View Profile
Club
« Reply #27 on: February 07, 2007, 06:50:28 PM »
Skener i digitalni nemam.Jedino da slikam mobilnim pa da posaljem.Odgovarali tako?
2X ALFA ROMEO
BMW
YAMAHA VX CRUISER JET SKI

Offline smfilip

• Administrator
    • View Profile
Club
« Reply #28 on: February 07, 2007, 08:15:06 PM »
ok,poslacu,ali ako ti treba kopija licne ili nekog dokumenta,count me out,majka oprala sve,pa sad cekam druge [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_sad.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":(\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_sad.gif\\" /] [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_sad.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":(\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_sad.gif\\" /] [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_sad.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":(\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_sad.gif\\" /] [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_sad.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":(\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_sad.gif\\" /] [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_sad.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":(\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_sad.gif\\" /]

Offline Laki

• View Profile
Club
« Reply #29 on: February 07, 2007, 09:48:58 PM »
Denise kada predajes papire?
2X ALFA ROMEO
BMW

motorsport

• Guest
Club
« Reply #30 on: February 07, 2007, 09:58:04 PM »
evo da skupim potpise i da izmjenimo ako treba jos nesto u statut-u i pichim u ministarstvo da predam to....

motorsport

• Guest
Club
« Reply #31 on: February 10, 2007, 09:24:53 PM »
dobio sam potpis samo od Lakija.....  Filipe, Luka...???

Offline Laki

• View Profile
Club
« Reply #32 on: February 10, 2007, 10:52:11 PM »
Saljite te potpise da se ovo vise zavrsava.
2X ALFA ROMEO
BMW

Offline Laki

• View Profile
Club
« Reply #33 on: February 18, 2007, 10:43:34 PM »
Denise kako stois sa potpisima i kada predajes papire?
2X ALFA ROMEO
BMW

motorsport

• Guest
Club
« Reply #34 on: February 19, 2007, 11:09:30 PM »
laki, imam samo tvoj potpis i zokijev, treba mi jos filipov i lukin.... evo ja cekam [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_rolleyes.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":roll:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_rolleyes.gif\\" /]

Offline bmw_fan

• View Profile
Club
« Reply #35 on: February 23, 2007, 05:23:54 PM »
evo me,izvnjivam se ljudi.nocas cu ga poslati denise,ja sam ocekivao da  ces me zvati u ponedeljak,ja sam skoro svaki dan u pg...al nema veze

Offline smfilip

• Administrator
    • View Profile
Club
« Reply #36 on: February 23, 2007, 05:34:53 PM »
saljem ti ga na mail za koji minut...

motorsport

• Guest
Club
« Reply #37 on: February 24, 2007, 09:41:23 PM »
napokon dobih sve potpise.... eto da slozim to sve na papir i da saznam gdje se nalazi to ministarstvo gdje treba da predam sve i to je tofali jos slika zokijevog potpisa, al od njega sam dobio na papir...
« Last Edit: March 05, 2007, 10:06:45 PM by motorsport »

Offline bmw_fan

• View Profile
Club
« Reply #38 on: February 24, 2007, 10:29:51 PM »
sto bi rekao sfu aj sasrecom bolan

motorsport

• Guest
Club
« Reply #39 on: March 05, 2007, 10:12:21 PM »
zna li ko gdje je Ministarstvo Pravde u PG??? tamo moram da predam papirologiju...