[!--quoteo(post=18011:date=Feb 7 2007, 08:46 PM:name=Ichko)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(Ichko @ Feb 7 2007, 08:46 PM) [snapback]18011[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]pa vidi motori zastava fiat lancia 1.1 do 1.5 pasuju u zastavu bez prepravki znaci sraf na sraf svaki drzac motora ti odgovara a vec za 1.6 moras da pravis drzace i malo ojacas skoljku e sad jedino ako imams nekog ko se dobro rayumije(nekog trkaca ili tako)pa da ti upasuje taj motor jer stvarno nije skup.Sa takvim motorom preporucujem zastavine sport amortizere moras ih poruciti iz kragujevca imaju portske karakteristike i spustaj uauto.A koliko ima konja taj motor stvarno ne znam[/quote]Ne mogu da vjerujem, ovaj shto ga prodaje ocje da me ubijedi da pasuje sraf na sraf, sunce li mu njegovo, a zaboga kako bih mogao da provjerim koliko ima kubika da mi ne uvali 1.3 ili 1.4 jer mi je chudno da motor 1.6 ima gornju stopu [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_eek.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":shock:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_eek.gif\\" /] , znam da se prebaca block sa 1.1 ili 1.3 koji ima gornju stopu i montira se na ovaj jer bez gornje stope ga ne smijem stavljat.