Author Topic: Problem Sa Klimom  (Read 274 times)

bimmer

• Guest
Problem Sa Klimom
« on: December 31, 2006, 12:01:24 AM »
Mozda se neko srecao sa ovakvim problemom, u pitanju je dvozona (neki bi rekli i digitalna, jer je na dugmice  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_eek.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":shock:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_eek.gif\\" /] ) klima kod e36.Problem je kod grijanja suvozaceve strane. Na vozacevu stranu je sve ok, dok na ovu drugu umijesto da izlazi topli vazduh, izlazi potpuno hladan?! Nisam jos iso kod nijednog majstora ili ti "doktora", sve mislim da je neka sitnica.Kod hladjenja je sve u redu na obije strane.Ako ne znate sto je u pitanju, mozete mi preporuciti neki dobar servis.
« Last Edit: December 31, 2006, 04:03:01 AM by bimmer »

Offline SFU

• View Profile
Problem Sa Klimom
« Reply #1 on: January 03, 2007, 08:11:32 AM »
sorry!ako se bude palila i gasila tu mogu pomoc!PS: Ima i dvozonska a da nije na dugmice [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline smfilip

• Administrator
    • View Profile
Problem Sa Klimom
« Reply #2 on: January 03, 2007, 11:35:44 AM »
ma i meni nazad u bmw-u duva samo hladan vazduh,pa ja kad ocu grijanje samo zatvorim ovaj zadnji 'izduv'...ko zna sta je tu u pitanju [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]

Offline Filip_pg

• View Profile
Problem Sa Klimom
« Reply #3 on: January 04, 2007, 01:24:25 PM »
to je trip kao da imas dvije klime unutra,jel...posto je meni na sedmicu dvozonska isto (tj 2 klime jedna pored druge),pa on i ispod haube ima dvije flase za punjenje klima...

bimmer

• Guest
Problem Sa Klimom
« Reply #4 on: January 04, 2007, 02:38:54 PM »
Uuu bas mi je trip  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /] Svi mi skacu po glavi da se smrzose u auto, a ja pojacam grijanje pa onda pocnem da se preznojavam.Mozete mi preporucit nekog dobrog majstora za to, bio bih vam zahvalan  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_lol.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":lol:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_lol.gif\\" /] , jer ako povedem auto kod ovih lokalnih "mesara" ima da mi izvade i razvale citavu tablu i na kraj mi kazu da ne znaju sto je i da to i nije neki kvar!

Offline Filip_pg

• View Profile
Problem Sa Klimom
« Reply #5 on: January 04, 2007, 02:47:15 PM »
kod tebe u BD kod radulovica...makar ce ustanovit o cemu se radi ako nista drugo...meni su se extra pokazali kao serviseri...

bimmer

• Guest
Problem Sa Klimom
« Reply #6 on: January 17, 2007, 02:16:57 PM »
Problem rijesen [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_razz.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-P\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_razz.gif\\" /] U pitanju su bili ventili od klime za grijanje, kaze majstor da su skroz zaribali jer nisam ljeti ukljucivao grijanje  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_eek.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":shock:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_eek.gif\\" /]    Ja ga gledam zbunjeno a on kaze da se mora na svakih 10 dana ukljucit po malo da ne bi zaribali.E sad znam [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_cool.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\"8)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_cool.gif\\" /]

Offline SFU

• View Profile
Problem Sa Klimom
« Reply #7 on: January 18, 2007, 07:53:10 AM »
jel ti zamjenio filter klime!?

bimmer

• Guest
Problem Sa Klimom
« Reply #8 on: January 18, 2007, 02:04:34 PM »
Nije, jer nisam bio pri parama. Kostaju 30-50 eura, zavisi koji.Samo je malo procackao ventile i grijanje je ok, ali kaze da bi trebalo da ih mijenjam pred ljeto.

Offline SFU

• View Profile
Problem Sa Klimom
« Reply #9 on: January 19, 2007, 07:34:11 AM »
kako meni sad duva i grije od kako sam promjenio filter TO JE BRUKA

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
Problem Sa Klimom
« Reply #10 on: January 21, 2007, 06:30:57 PM »
[!--quoteo(post=16487:date=Jan 17 2007, 03:16 PM:name=bimmer)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(bimmer @ Jan 17 2007, 03:16 PM) [snapback]16487[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]Problem rijesen [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_razz.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-P\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_razz.gif\\" /] U pitanju su bili ventili od klime za grijanje, kaze majstor da su skroz zaribali jer nisam ljeti ukljucivao grijanje  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_eek.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":shock:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_eek.gif\\" /]    Ja ga gledam zbunjeno a on kaze da se mora na svakih 10 dana ukljucit po malo da ne bi zaribali.E sad znam [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_cool.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\"8)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_cool.gif\\" /][/quote]samo nam nisi rekao kod kojeg si majstora isao ?!

Majka mi je rekla da moze ...

bimmer

• Guest
Problem Sa Klimom
« Reply #11 on: January 21, 2007, 06:47:43 PM »
Kod Sava Tomicica na Radanovice.