Tacno! Potpuno si u pravu! Ja se najezim kad vidim C1, C2, C3! [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_confused.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":?\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_confused.gif\\" /] [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_confused.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":?\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_confused.gif\\" /] [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_confused.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":?\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_confused.gif\\" /] C4 tu i tamo, moze proc' ali je previse konfekcijski. C5 i C6 su vec druga prica. Hidrauliku su zadrzali a i linija im koliko toliko vuce na stare Citroene. Po meni je Xantia poslednji pravi Citroen. Tek Xantia sa Activa podvozijem koje nedozvoljava da se u krivini naginje, tj. koilko god "uletis u krivinu" hidraulika pumpa kontra stranu i auto ulijece skoro potpuno ravno (naravno sve zavisi od guma). Citao sam nedavno test u kojem su testirali na kruznu stazu sva najaca, najbrza, najstabilnija auta poput BMW M3, Audi RS4, Corvete, Porsche, razni AMG-ovi, i slicne jurilice. I pogodi ko je medju prva 3 mjesta: naravno Xantia. Zauzela je 2.mjesto (iza Supre a ispred Honde NSX - koja je toliko poznata po svojoj stabilnbosti). E od tada sam ti jos vise zagrizen za ovu marku a Xantiju cu kad tad morat imati.Tebi svaka cast, jer si do sada izmjenjao sva "prava auta" i nadam se da ce tako ostati. [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /] [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":grin:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /] [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_razz.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-P\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_razz.gif\\" /] P.S. Nemo' da si se slucajno okrenuo ka nekom Golfu (mozda BMW-u i to je sve). Neznaju svabe sta su kola! [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_twisted.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":twisted:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_twisted.gif\\" /] Pozdrav! Mickely