Author Topic: Golf & Citroen  (Read 370 times)

Offline tuningmaniak

• View Profile
Golf & Citroen
« on: December 28, 2006, 09:18:24 PM »
[a href=\\"http://img163.imageshack.us/my.php?image=picture019xd5.jpg\\" target=\\"_blank\\"][img src=\\"http://img163.imageshack.us/img163/3894/picture019xd5.th.jpg\\" border=\\"0\\" alt=\\"IPB Image\\" /][/a].[a href=\\"http://img292.imageshack.us/my.php?image=picture021cx6.jpg\\" target=\\"_blank\\"][img src=\\"http://img292.imageshack.us/img292/3693/picture021cx6.th.jpg\\" border=\\"0\\" alt=\\"IPB Image\\" /][/a]Evo to su nasi poslusni ljubimci!!!Sad nesto malo sto smo po njima prckali:Acov Goolf ima Pioneer CD/MP3 radio 4x50w sa original prednjim tweterima i Sony X-plod-e zadnjim elipsama trosistemci 2x70w (RMS). Za sada mu je dovoljno ali ubrzo planira i neki woofer kao i pojacalo i ostale sitnice sto idu uz to. Mickely-jev Citroen ima radio Sencor 4x40w CD/MP3 sa prednjim dvosistemcima Sony X-plod 2x40w (RMS) i zadnjim istim kao i na Golf-a tj. Sony X-plod-e 2x70w (RMS). Takodje uskoro planiram i poneki woofer i pojacalo i mozda TV/DVD, naravno uz to idu i kvalitetni kablovi kao i Kondenzator.To je dosta po meni s obzirom da su vozila prvenstveno namjenjena da sluze. A cekamo ovu novu prodavnicu u HN sa audio opremom da vidimo s'a se nudi.Pozdrav!!!!!
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline Laki

• View Profile
Golf & Citroen
« Reply #1 on: December 28, 2006, 09:28:47 PM »
Dobri su.Okacite jos koju sliku.
2X ALFA ROMEO
BMW
YAMAHA VX CRUISER JET SKI

motorsport

• Guest
Golf & Citroen
« Reply #2 on: December 28, 2006, 10:38:48 PM »
pozdrav, samo da vas zamolim da davate normalne nazive TOPIC-a... vec 3-4 teme ste stavili pod istim imenom koje nema ama bas nikakve veze sa sadrzajem iste...ovaj naziv sam ja sad prepravio...Admin. & Mod. TEAM   [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Golf & Citroen
« Reply #3 on: December 29, 2006, 09:12:33 AM »
golf standardno...a ima li coek problema sa ovim citroenomima mi je stric ovakvogsvako malo je bio kod majstora sve neka hidraulika bombe neke nesto punili uljem pa pritisak pa cuda...
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline tuningmaniak

• View Profile
Golf & Citroen
« Reply #4 on: December 29, 2006, 09:14:29 PM »
Problemi i Citroen ?!?!?!?!?!?! [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_rolleyes.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":roll:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_rolleyes.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_rolleyes.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":roll:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_rolleyes.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_rolleyes.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":roll:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_rolleyes.gif\\" /] To su dva razlicita svijeta! Salim se naravno.Ovako, Citroen je veoma zahvalan auto ako se prema njemu postupa kako treba. E sad posebna je prica sto nemamo majstora da valja. Ti ga odvedes kod Pavicevica, on ti popravi jedno i to lose a drugo ti pokvari da bi dosao kod njega u servis za nedelju-dvije. S obzirom na kilometrazu koju je vec nabio i koja se godisnje prevaljuje s njim (oko 25.000km ), cini mi se da i nije toliko skup. Naravno uvijek postoje neke sitnice, al sto da covjek ocekuje od tako starog auta. Nekih vecih kvarova zbog kojih nije bio u voznom stanju nije bilo (osim sto mi je 2 puta pukla pedala kvacila). Treba redovno provjeravati ulje u hidraulici, s vremena na vrijeme dopuniti kugle tj. bombe i paziti da ne pogodis svaku rupu s njim. Sto se tice motora to je posebna stavka. Obican dizel, ide ko zmaj (jede Golf-ove d i td za dorucak a i neke jace), dimi samo kad mu dusu vadis, dosta tih i sl. Uglavnom sve same pohvale za motor, i komfor. Tek kocnice su prica za sebe. 4 diska a automobil 88 godiste. Hvataju ko lude. Ne treba im ABS.Citroen je automobil koji se kupuje dusom a ne kao neki tamo drveni Golf (nek mi oprosti koljega Aco) koji je napravljen samo da "drnda". Svako ko se imalo razumije u Francuze, pogotovo Citroene kaze da ako si jednom vozio nekog Citroena vozices ga uvijek. Nadam se da nije preopsiran odgovor! ?!?!?!?!?!  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_lol.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":lol:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_lol.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_lol.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":lol:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_lol.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_lol.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":lol:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_lol.gif\\" /]

Offline Laki

• View Profile
Golf & Citroen
« Reply #5 on: December 29, 2006, 09:38:37 PM »
[!--quoteo(post=15107:date=Dec 29 2006, 10:14 PM:name=007drift)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(007drift @ Dec 29 2006, 10:14 PM) [snapback]15107[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--] Svako ko se imalo razumije u Francuze, pogotovo Citroene kaze da ako si jednom vozio nekog Citroena vozices ga uvijek. [/quote]Jednom Alfa uvjek Alfa.
2X ALFA ROMEO
BMW
YAMAHA VX CRUISER JET SKI

Offline tuningmaniak

• View Profile
Golf & Citroen
« Reply #6 on: December 29, 2006, 10:10:17 PM »
To volim da cujem! [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /] Kakva god da je Alfa je Alfa. Isto tvrdim i za Citroen-a! Malo je danas auta sa dusom! Sve brate neka komercijala. Svako auto isto. Eh da je srece da vise ljudi kod nas na takav nacin gleda na auta!

Offline brzi_pas

• View Profile
Golf & Citroen
« Reply #7 on: December 30, 2006, 04:07:49 AM »
A sta bi rekao za mene, imao i citroena, i alfu, eto sad i lanciu (alfu cu opet)   [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]Citrac je definitivno auto sa dushom, mada su ove novije malo "pokvarili" sa "normalnim" reshenjima, jer citroen je uvjek bio (po meni i trebao da ostane) potpuno drugaciji od svih!!!
Nobody move, nobody get hurt!

Offline tuningmaniak

• View Profile
Golf & Citroen
« Reply #8 on: December 30, 2006, 09:20:06 AM »
Tacno! Potpuno si u pravu! Ja se najezim kad vidim C1, C2, C3!  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_confused.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":?\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_confused.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_confused.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":?\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_confused.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_confused.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":?\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_confused.gif\\" /]  C4 tu i tamo, moze proc' ali je previse konfekcijski. C5 i C6 su vec druga prica. Hidrauliku su zadrzali a i linija im koliko toliko vuce na stare Citroene. Po meni je Xantia poslednji pravi Citroen. Tek Xantia sa Activa podvozijem koje nedozvoljava da se u krivini naginje, tj. koilko god "uletis u krivinu" hidraulika pumpa kontra stranu i auto ulijece skoro potpuno ravno (naravno sve zavisi od guma). Citao sam nedavno test u kojem su testirali na kruznu stazu sva najaca, najbrza, najstabilnija auta poput BMW M3, Audi RS4, Corvete, Porsche, razni AMG-ovi, i slicne jurilice. I pogodi ko je medju prva 3 mjesta: naravno Xantia. Zauzela je 2.mjesto (iza Supre a ispred Honde NSX - koja je toliko poznata po svojoj stabilnbosti). E od tada sam ti jos vise zagrizen za ovu marku a Xantiju cu kad tad morat imati.Tebi svaka cast, jer si do sada izmjenjao sva "prava auta" i nadam se da ce tako ostati.  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":grin:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_razz.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-P\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_razz.gif\\" /] P.S. Nemo' da si se slucajno okrenuo ka nekom Golfu (mozda BMW-u i to je sve). Neznaju svabe sta su kola! [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_twisted.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":twisted:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_twisted.gif\\" /] Pozdrav!                                                                                                        Mickely

Offline bmw_fan

• View Profile
Golf & Citroen
« Reply #9 on: January 05, 2007, 04:38:45 PM »
dobri su,okaci jos slika

Offline Wulfy

• Samo ÄŒlan
    • View Profile
Golf & Citroen
« Reply #10 on: January 05, 2007, 04:54:35 PM »
BX, vozio sam, simpatican. Xantia definitivno ima ono ,,nesto'', no ja sam subjektivan, postoji samo Alfa Romeo.

zaka

• Guest
Golf & Citroen
« Reply #11 on: January 17, 2007, 09:16:47 PM »
kola su vam odlicna ali ne moze nijedan primaci Dragoslavovom golfu na plin,jos kad zvekne neku muziku u njega)))))

Offline tuningmaniak

• View Profile
Golf & Citroen
« Reply #12 on: January 17, 2007, 09:26:31 PM »
Vozdra zaka. Ako ti je drale pri ruci pozdravi ga! A za musiku, sve ce biti dobro dok ne "zvekne" trubace u gepek. Neznamo sto pricas za njegovog plinasa ali mu ga evo isped kuce smrdi. Pitaj ga zivota ti kad ga sretnes negdje, sto misli s onim kolima, oce li ig na otpad il ce mu trulit ispred kuce???????

zaka

• Guest
Golf & Citroen
« Reply #13 on: January 17, 2007, 09:34:03 PM »
Pozdrav za vas,bio mi je Lule prekjuce i rece da ceka tablice za golfa,oce da uzme neko moje pojacalo za auto koje mi neodgovara,tj preslabo je za moj woofer

Offline tuningmaniak

• View Profile
Golf & Citroen
« Reply #14 on: January 17, 2007, 09:42:39 PM »
kakvo crno pojacalo? jel za muziku? a ja mislio da je nesto za njegovu mrcinu od motora, jer mu ne vuce nesto nabolje. Kako smo ga kidali s Acovim golf-om od Bijele ka PG, pogotovu uzbrdo, a nas murinjo samo zna da pravi kolone?

zaka

• Guest
Golf & Citroen
« Reply #15 on: January 18, 2007, 07:42:16 PM »
cuo sam za tu trku od bijele do Pg,znam da je Lule od budve do braica isao brzo ka sleper sa duplom prikolicom)))))Sta ima kod vas,kad je Aco nabacio muziku u auto

motorsport

• Guest
Golf & Citroen
« Reply #16 on: January 18, 2007, 11:09:18 PM »
hahaha...samo lagano momci, nije ovo live chat, vratite se na temu.... [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]