[!--quoteo(post=14869:date=Dec 25 2006, 04:55 AM:name=brzi_pas)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(brzi_pas @ Dec 25 2006, 04:55 AM) [snapback]14869[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]Prijatelju, svaka cast na slikama, mnoogo su dobre, a makina josh bolja...A da ga nisi mozda uzeo u "auto-trend" bio je isti takav za iste pare taman prije po' godine...[/quote]To je taj, sve se zna! [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /] [!--quoteo(post=14872:date=Dec 25 2006, 08:45 AM:name=SFU)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(SFU @ Dec 25 2006, 08:45 AM) [snapback]14872[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]auuuuu extra je!koji je paket opreme ako znash?vidim ima shperu, m retrovizore, m lajsne, m shtopove....nema OBC?i ova stvar shto mi je na mome odma zasmetala - suvozacheva ladica ima luft (nekako sam prezalio da to tako mora)extra i odlichan izbor BOLJE 6000e sa sekvent-om nego 3000 sa 3 tochka![/quote]Eh ta ladica [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_evil.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":evil:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_evil.gif\\" /] , na skoro svaki je razvaljena, mada sam se zareko da cu je napravit pa je makar selotepom lijepio. Ako je napravim, reci cu ti kako.Sto se tice paketa opreme ni sam ne znam, ima to sto si nabrojao plus metalne krugove na instrument tabli (ako to uopste spada u M3 opremu, ali mi se mnogo svidja) ali nema branike, sjedista i ne znam sto jos. E da, nema OBC i mene je zacudilo da 98. godiste to nema jbg, ali mogu da se pohvalim sa kontrolom proklizavanja ASC+T koja se ukljucuje i iskljucuje po potrebi![!--quoteo(post=14891:date=Dec 25 2006, 04:21 PM:name=Filip_pg)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(Filip_pg @ Dec 25 2006, 04:21 PM) [snapback]14891[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]extra je,bas mi se svidja...i to je bas dobar motor...a reci mi samo,koliko je presao sve ukupno,sa tvojih 10k km...jako lijepo izgleda,samo da su mu clear farovi,ili mozda angel eyes...jesi imao to u planu?[/quote]Sve ukupno oko 123 000 km ukoliko nije vracana kilometraza, mada mi se cini da nije po tome u kakvom je stanju.Mislio sam da nabavim angel eyes, ali su mnogo skupi pravi, jedino neku skalameriju sa interneta da porucim pa ih sam sastavim nekako. Bolje mi je za te pare ubacit neku dobru muziku, posto za sad imam nesto sasvim obicno koje uskoro planiram da nadogradim.Planirao sam i uskoro da nabavim obrvice koje idu skroz do kraja migavaca i mozda omanji rep, pa mi mozda neko od vas moze pomoci dje to da nadjem [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_razz.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":P\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_razz.gif\\" /]To je sve sto bih radio od stylinga za sad i mozda bih jos ofarbao one hromirane bubrege u boji karoserije i opeglao haubu tamo dje stoji znak da nema nista, ali samo mozda! Uzasavam se stylinga sa tuske pjace tipa svjetlece prskalice, sjajne naljepnice na poklopcu rezervara i ostale dzidze!