Author Topic: info-pioneer sa bluetooth-om  (Read 480 times)

pele-79

• Guest
info-pioneer sa bluetooth-om
« on: May 06, 2006, 08:26:30 AM »
stigla nova posiljka pioneer hu sa cd,mp3,wma player-om,radijom i bluetooth tehnologijom za bezicno handsfree telefoniranje,znaci tel.u dzep,a pricate preko pioneer hu,a tu je i opcionalni daljinac na volan ,sa njim bukvalno nemorate da skidate ruke sa volana :wink:  podrzava 500brojeva iz imenika telefona,5 telefona,glasovno pozivanje,odbijanje poziva,ispisuje na displej ko vas zove i koga vi zovete.a takodje su mu odlicne i audio karakteristike :)                    

Nevid

• Guest
« Reply #1 on: May 06, 2006, 02:04:19 PM »
Para?                    

pele-79

• Guest
« Reply #2 on: May 06, 2006, 09:46:08 PM »
260e sa ugradnjom garancijom... 8)                    

Offline shajo

• View Profile
« Reply #3 on: August 07, 2006, 11:39:28 PM »
pele treba bi da svratis malo do podgoriceimash u sonic malo jeftinije no shto ti nudis i to josh na rate                    
ohajtenzgut nei shpikinguz

pele-79

• Guest
« Reply #4 on: August 08, 2006, 07:24:23 AM »
pa kupi shajo!pa podji kod djecevica kad ti nesto crkne da vidis garanciju! :lol: kod mene bg itm sa hologramom garancije,od jedinog uvoznika jos uvjek                    

Offline stefan123

• View Profile
« Reply #5 on: August 08, 2006, 10:28:12 AM »
Pa i jesu ti cijene malo prenaduvane i jos kad kazes za forumase i sa ugradnjom.:lol:Mislim rijetko ko ne zna da ugradi cd-player.A i u Sonic imas garanciju.  Ne kazem ja da prodajes jeftinije.To je tvoja odluka ali ...Npr. Ronis u HR je jeftiniji a zastupa Pioneer,Kenwood,Alpine,Sony,Panasonic,Blaupunkt,JBL,Focal,DLS,Magnat,Phase Evlution,Hifonics i Rockford Fosgate.Eto za primjer ovaj cd-player sto nudis je tamo 246€ i onda kad kupis citavo ozvucenje izadje te 100-200€ jeftinije.Pozdrav.                    
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

pele-79

• Guest
« Reply #6 on: August 08, 2006, 01:00:02 PM »
ok.ajde da vidim ko ce od vas da sam ugradi i poveze sa tel.bluetooth!?cast izuzecima! danas ja momku spajam u kotor elipse i 6800mp,u golfa 3,ranije imao lg koji mu se sprzio,a razlog spajao nadri majstor i nije izolirao + zicu sa kontakta(acc) i sve izgorelo,a nadri majstor mu uzeo 15e za ugradnju,e sad pa razmislite! i sta da mu radi covjek? mene ne pogadja puno ko ce doc kod mene,a ko nece imam posla i preko glave,i niko mi se nezali da sam ga zavrnuo,niti bih! 7godina radim ovaj posao                    

pele-79

• Guest
« Reply #7 on: August 08, 2006, 01:03:50 PM »
i za hrvatsku je uvoznik za pioneer helikop,za srbiju i crnu goru jos uvjek ITM GROUP bg! e sad kako ti u pg nabavljaju i sta rade neznam ali je neki sverc,a sa garancijama od djecevica mozete obrisat d... :lol:  znam momka koji je tako imao problem sa sony cd-om                    

motorsport

• Guest
« Reply #8 on: August 08, 2006, 01:06:20 PM »
bez svadje momci, tema je  info-pioneer sa bluetooth-om a ne ko je skuplji ko je jeftiniji :roll:                    

Offline stefan123

• View Profile
« Reply #9 on: August 08, 2006, 02:18:12 PM »
Usput gdje ode ona tema sa cijenam koju je postavio Pele.Vjerovatno zbog reklame.Ajde posalji mi isto ono na PM jer jednog zanimaju neke elipse pa da mu kazem koliko kostaju kod tebe i daj opet onaj tvoj broj.P.S. Reci cu ti na PM koliko kosta DEH-P55BT u Sonicu !Pozdrav.                    

motorsport

• Guest
« Reply #10 on: August 08, 2006, 07:38:26 PM »
ne ode nigdje, tu je na forumu, i to nije nikakva reklama nego oglas covjek postavio... evo link http://www.montenegro-racing.com/forum/vie...topic.php?t=442                    

Offline stefan123

• View Profile
« Reply #11 on: August 08, 2006, 08:53:37 PM »
Aha ok hvala!Zaboravio sam da je tamo.