Author Topic: Izlet na Lov?en poslije praznika  (Read 931 times)

motorsport

• Guest
Izlet na Lov?en poslije praznika
« on: December 19, 2006, 11:07:13 PM »
Ima li zainteresovanih da napravimo jedan mali izlet poslije ovih novogodisnjih i bozicnih praznika, tamo nedje 10-15 januara... znaci odredimo mjesto gdje da se nadjemo i krenemo lagano put Lovcena... znam da ce bit snijega, al pichimo dokle mozemo izac... [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /] ponesemo kamere, digitalne aparate... uzivamo malo
« Last Edit: December 19, 2006, 11:08:00 PM by motorsport »

Offline X3M

• View Profile
« Reply #1 on: December 19, 2006, 11:35:48 PM »
ja sam za al ce tada bit ispita pa ne znam oce li se moc to iskombinovat [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_rolleyes.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":roll:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_rolleyes.gif\\" /]

Offline Laki

• View Profile
« Reply #2 on: December 19, 2006, 11:51:58 PM »
Meni se svidja ideja,ali sve zavisi od ispita.  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_sad.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-(\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_sad.gif\\" /]
2X ALFA ROMEO
BMW
YAMAHA VX CRUISER JET SKI

Offline bmw_fan

• View Profile
« Reply #3 on: December 20, 2006, 12:08:31 AM »
extra,extra,a al snijeg macak nemoj zaboraviti!

Offline SFU

• View Profile
« Reply #4 on: December 20, 2006, 07:20:34 AM »
to zbog snijega il zbog lovcena?!

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline bmw_fan

• View Profile
« Reply #5 on: December 20, 2006, 09:59:13 AM »
heeheheh,loodaka ovog...ada zbog lovcena,mada nijesam ni snijeg vidio od kad sam srednju zavrsio (((:

Offline Domo_TS

• View Profile
« Reply #6 on: December 20, 2006, 12:35:15 PM »
Ja se u potpunosti slazem sa tim predlogom samo ne znam kad mi je ispit.hehe da driftujemo po lovcenu na snijeg,vrh.

Braveheart

• Guest
« Reply #7 on: December 20, 2006, 07:09:44 PM »
moze ja sam za,ja sam vec jednom bio na lovcen ove godine dok je bio snijeg,nedje u novembru...inache cesto idem tamo i na glavu zete da protegnem noge mom ljubimcu [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]

mustang_GT

• Guest
« Reply #8 on: December 20, 2006, 07:21:12 PM »
ja sam ZA  naravno. to je savrshena ideja i to je extra. idem ja sigurno denise pa taman da cemo ja i ti sami

Offline brzi_pas

• View Profile
« Reply #9 on: December 20, 2006, 07:58:15 PM »
Ja sam za to da se odloze nedje na proljece....
Nobody move, nobody get hurt!

motorsport

• Guest
« Reply #10 on: December 20, 2006, 08:30:24 PM »
boze zdravlja i na proljece cemo mijo...  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]

Braveheart

• Guest
« Reply #11 on: December 20, 2006, 10:27:02 PM »
[img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /] na mene znaci racunaj sigurno,uz MUSTANGA ,eto nas troje,a htjece jos neko sigurno

Offline Filip_pg

• View Profile
« Reply #12 on: December 20, 2006, 10:27:13 PM »
samo ne vidim razlog da idemo na vr lovcena po smrzlici!?!?!ali nikako...bolje nedje da se dogovorimo pa ojdemo na neki fini "izlet"...malo da se vozikamo,svudje,do budve,bara pa nazad...pa nedje preko zete u tuzi,tamo na rucak u "troju" i lagano kad primraci doma...

Braveheart

• Guest
« Reply #13 on: December 20, 2006, 10:29:53 PM »
ja sam za svaku opciju,pa sto odlucite [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]

Offline X3M

• View Profile
« Reply #14 on: December 20, 2006, 11:41:03 PM »
najbolje bi bilo oko 30og februara...sto znam...

motorsport

• Guest
« Reply #15 on: December 20, 2006, 11:52:45 PM »
dobro je .. za sad nas troje ima... 1.motorsport2.mustang_GT3.Braveheartlaganooooo.. bice nas valjda jos... [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]

Offline shajo

• View Profile
« Reply #16 on: December 21, 2006, 12:50:24 AM »
zashto da idemo na lovcen sad ajde razmotrite temu da se ide na glavu zete, pa da se napravi neki roshtilj eto ima tamo mjesta vala kolko ocemo, i parking i sve.samo da ispiti ne budu tad
ohajtenzgut nei shpikinguz

motorsport

• Guest
« Reply #17 on: December 21, 2006, 12:52:59 AM »
ja sam za sve opcije... mozemo sledeci put na glavu zete, ja cu ici sigurno... eto ko je raspolozen za lovcen nek se dopise na spisak, a ko nije ici ce sledeci put nedje drugo... obici cemo citavu CG... to je najmanji problem... [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]

Offline shajo

• View Profile
« Reply #18 on: December 21, 2006, 06:22:37 PM »
[!--quoteo(post=14713:date=Dec 21 2006, 02:52 AM:name=motorsport)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(motorsport @ Dec 21 2006, 02:52 AM) [snapback]14713[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]dobro je .. za sad nas troje ima... 1.motorsport2.mustang_GT3.Braveheart4.shajo(ako bude bilo para jer sam dao otkaz)laganooooo.. bice nas valjda jos... [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /][/quote]
ohajtenzgut nei shpikinguz

Offline SFU

• View Profile
« Reply #19 on: December 21, 2006, 07:30:32 PM »
glava zete!blize ne smijete a?

PS: Qrtza ti ovo ne valja