[!--quoteo(post=14476:date=Dec 17 2006, 05:16 PM:name=brzi_pas)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(brzi_pas @ Dec 17 2006, 05:16 PM) [snapback]14476[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]E stani corveta "ponekad predje bogami i 15l" Ja nebih sad da otvaram pricu, ali ako ta korveta troshi kroz grad "normalne voznje" ispod 20L odma da trazimo da kupujemo korvete svi!Pa covjece bilo koje malo sportskije auto od 2000ccm troshi u PG oko 15L! A ne 5.7L motor i josh amerikanac!p.s. Nista licno ali ja ti nevjerujem![/quote]Problem je u tome sto ovje slabo ko vozi amere. Nisam ni ja vjerovao, ali ljudi to je nazalost istina. I ona ce da trosi 50L kada je totalni kolaps u gradu. Ali ako saobracaj normalno cirkulise to je to. Za 5-6 godina koliko je vozim imao sam prilike da je testiram i testiram. Kompijuter mi trenutno pokazuje 12.7L prosjecnu potrosnju. p.s. Ne moze je svako kupiti, jer se ne isplati. Problem je naci djelove, jer je previse divlje robe za to auto u Evropi. Ja licno sve narucujem iz USA. Ako ces na prave gume da vozis tj fabricka GY njih ne mozes naci nigdje u Evropu. Samo u USA. To je problem.