[attachmentid=158][attachmentid=159][attachmentid=160]kad sam bio mlad i neozbiljan, ozbiljno sam se bio pozabavio sa ovim jugom. kupio sam staru odrtinu iz '86 i ogulio ga cijelog do lima i poveo na lakiranje. e kad se vratio, ja sam polako bez preshe poeo da ga oblijecem.prvo sam mu nabacio zatvore, pa kad je bio bezbjedan od kise udario sam na enterijer. znaci, kompletno sve zamijenjeno osim plastike instrument table. siceve sam pravio trkacke dublje od recara barem 5cm, stvarno su bili super za sjedanje, ali je bilo malo chupavo izac iz njih [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /] . bilo je tu malo i prerade elektrike kao premjestanje prekidaca na centralnu konzolu, elektricni podizaci stakala, muzika sa 10 zvucnika i sabvufer i ko bi se sjetio jos sta je tu bilo... kad je taj sminkeraj kompletan bio gotov, bacio sam se na mashinu bijesnu. rodjak mi je konstruiso pogonski agregat po homologaciji za trke, motor standard 1100ccm, kosuljice od vw bube, borgo nova klipovi, bruseni i blok i glava, bregasta od fiata, korpa isto, kratki prenos, polirani usisi, dupli karburator, elektronsko paljenje i ko ce znat, ali je islo ko ludo, stvarno je islo [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /] . meni je licno najbitnije kod kola, pored toga sto trebaju dobro da prze, da se lijepo i sjedi za komandama pa sam okratio pedale a glavcinu od tocka volana nabavio duzu da volan bude blize i visocije tako da se sjedalo ko u bolidu. evo i koja slika da dokumentujem