Prije svega hvala vam na komentarima za kola i za odlicno gostoprimstvo na forumu,a sad malo o autu iako vam je skoro sve vec poznato.Fiat Coupe 16v turbo,140kw ili nekih 190ks,mada se u nekim magazinima govorilo i o snazi od 197ks,ali kao sto je NSX rekao dosta zavisi od temperature,a i od gustine vazduha u datom trenutku mjerenja jer vazduh na nekim mjestima zna da bude dosta razrijedjen,tj na vecim nadmorskim visinama pa turbina usisava manje vazduha nego obicno, a to znaci manje snage.Na mom coupeu nije puno toga eksperimentisano,osim sto je spusten naprijed i nazad(PREVISE) pa nekome zna biti neugodno kad se nalazi u <KOKPITU>.Na motoru mu nije skoro nista radjeno osim K i N filtera vazduha(PANEL) koji planiram u nerednom periodu da zamjenim nekom Pecurkom,po mogucnosti BMC>cda po meni najboljim na trzistu.Tu su u planu modifikacija izduva i jos dosta toga ali ima vremena.Jos da dodam kola su 95 god,presla oko 125.000km,potrosnja>>>od 10 pa navise.Za sad toliko i nadam se da cu se ubrzo prikljuciti vasim manifestacijama na Kombinatu i S.Mugosi jer sam cest gost Podgorice,a i jedno vrijeme sam bio njen stanovnik.