Author Topic: Corrado 2.0 16v  (Read 2319 times)

Offline stefan123

• View Profile
Corrado 2.0 16v
« Reply #80 on: August 16, 2007, 11:28:35 PM »
Sto bi Slavko rekao svaka chast na ulozenom trudu !
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

motorsport

• Guest
Corrado 2.0 16v
« Reply #81 on: August 16, 2007, 11:41:16 PM »
stvarno extra odradjeno, samo zasto kombinacija sa plavom bojom, nekako mi odskace, ljepse bi bilo da je sa crvenom da se slaze uz boju auta...

Offline brzi_pas

• View Profile
Corrado 2.0 16v
« Reply #82 on: August 17, 2007, 02:30:12 AM »
Ti si lud, ali potpuno.....Na kraju ce Mladen ispas' "mala maca" sto se tice komplikacija....
Nobody move, nobody get hurt!

duka

• Guest
Corrado 2.0 16v
« Reply #83 on: August 17, 2007, 06:31:09 AM »
mnogo ljepše nego ono šarenodobro radiš ovo ako sam radiš - svaka ?ast

Offline SFU

• View Profile
Corrado 2.0 16v
« Reply #84 on: August 17, 2007, 06:34:23 AM »
stvarno shto ne bi kombinacija crno-crveno umjesto plavo-bijelo!?boje su "pimp my ride", pre pre upadljivo!ali onos shto treba da se pohvali jeste kako je kvalitetno odradjeno i normalno kolko je truda ulozeno!!!!

PS: Qrtza ti ovo ne valja

CORRADO

• Guest
Corrado 2.0 16v
« Reply #85 on: August 17, 2007, 09:41:04 AM »
hvala!P a zaboravih da kazem da se auto farba u crnu i da ce imat nekih detalja odnosno brasa plavo-bijelo!@duka  sve sam ja odradio! [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]
« Last Edit: August 17, 2007, 09:43:04 AM by CORRADO »

Offline stefan123

• View Profile
Corrado 2.0 16v
« Reply #86 on: August 17, 2007, 10:03:46 AM »
Kako si radio...spric-git pa osnova onda ova perla bijela i perla plava jel ?Po meni mnogo ljepse da se oblozi nekim materijalom tipa eko-koza...Takodje izbor boja mi nije po ukusu..pogotovo kad vidim crveno auto...

CORRADO

• Guest
Corrado 2.0 16v
« Reply #87 on: August 17, 2007, 11:51:46 AM »
bijela je kao prla jer sam u lak ubacivao silber.Sto se tice oblaganja moglo je sve u krem boju ali vjeruj mi da to noje to jer treba dosta znanja i dobar lijepak.Pa rekao sam da cu farbat auto u crno tako da ce se uklopit. [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]

Offline X3M

• View Profile
Corrado 2.0 16v
« Reply #88 on: August 17, 2007, 02:47:09 PM »
svaka cast! odlicno si ovo uradio

DabaG

• Guest
Corrado 2.0 16v
« Reply #89 on: August 17, 2007, 03:10:10 PM »
Ne znam....lijepo odradjeno, ali dje ti brate pade na pamet ova boja...ogroman kontrast ! Ja bi po nekoj logici to u crnu boju odradio...ali sto znam, kako se kome svidja.

Offline bo8an

• View Profile
Corrado 2.0 16v
« Reply #90 on: August 17, 2007, 05:23:45 PM »
Mene je ovo vrh vrhova, extra izgleda   [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":biggrin:\\" border=\\"0\\" alt=\\"biggrin.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":biggrin:\\" border=\\"0\\" alt=\\"biggrin.gif\\" /] ali ko zna, mozda mi sa sjevera imamo cudan ukus  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_mrgreen.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":mrgreen:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_mrgreen.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_mrgreen.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":mrgreen:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_mrgreen.gif\\" /]
Loza je u bocu na koju pise Coca-Cola

Offline stefan123

• View Profile
Corrado 2.0 16v
« Reply #91 on: August 17, 2007, 06:08:25 PM »
[!--quoteo--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE[/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]ali ko zna, mozda mi sa sjevera imamo cudan ukus[/quote]Cudan ukus poznatiji kao neukus...sala naravno!! [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":biggrin:\\" border=\\"0\\" alt=\\"biggrin.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":biggrin:\\" border=\\"0\\" alt=\\"biggrin.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_mrgreen.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":mrgreen:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_mrgreen.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_mrgreen.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":mrgreen:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_mrgreen.gif\\" /]

CORRADO

• Guest
Corrado 2.0 16v
« Reply #92 on: August 17, 2007, 06:36:01 PM »
pa zasto bi u crnu kad je sve bilo crno ipak mislim da je ovo extra mada dok se to uzivo ne vidi nista,tako da tu nema logike. [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":biggrin:\\" border=\\"0\\" alt=\\"biggrin.gif\\" /] Na crnu boju auta ima da se uklope i plava i bijela.Kad radis ovakve stvari moras unaprijed da slozis sliku u glavi kako i sta ces da odradis pa tek onda pocet sa radom.

Offline Domo_TS

• View Profile
Corrado 2.0 16v
« Reply #93 on: August 17, 2007, 08:23:18 PM »
vjerovatno fino izgleda uzivo i sigurno ce se fino uklopit ove boje kad zavrshish auto [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]

CORRADO

• Guest
Corrado 2.0 16v
« Reply #94 on: August 17, 2007, 11:35:54 PM »
eve jos koja slika[a href=\\"http://img219.imageshack.us/my.php?image=dscn1666ui4.jpg\\" target=\\"_blank\\"][img src=\\"http://img219.imageshack.us/img219/4492/dscn1666ui4.th.jpg\\" border=\\"0\\" alt=\\"IPB Image\\" /][/a]

Offline bmw_fan

• View Profile
Corrado 2.0 16v
« Reply #95 on: August 18, 2007, 08:09:37 PM »
aaaa brate ubio si se...nemam rijeci, cestitam na trudu i ocekujem da javis kad ofarbas, samo ne znam za komentar dok uzivo ne vidim, jer sto se ukusa tice mislim da ce biti ok samo sto ne znam jel ta plava presvijetla? aj kad ga ofarbas kaci slike (: al mislim da te co bit fino ((:..a kad otvorim crnogorski west coast tebe cu zaposlit hahahah ((: poz coek pa se nadam da ces doc na okupljanje, jer cemo malo snimat za dvd (:

CORRADO

• Guest
Corrado 2.0 16v
« Reply #96 on: August 19, 2007, 12:20:44 AM »
pa palva je svijetla i puna kristala,mada vidjeces.Nego u ponedeljak bi trebalo da idem u bg za feluge pa kad dodjem eto me u pg na skup i vidimo se.. [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":biggrin:\\" border=\\"0\\" alt=\\"biggrin.gif\\" /]

Offline shajo

• View Profile
Corrado 2.0 16v
« Reply #97 on: August 19, 2007, 02:40:50 PM »
machka svaka chast na ulozenom trudu.isplatilo se jer je super.kad cemo moga forda ovako "UNAKAZIT"
ohajtenzgut nei shpikinguz

CORRADO

• Guest
Corrado 2.0 16v
« Reply #98 on: August 19, 2007, 09:35:57 PM »
oooOOOOO cao priganice moja mala! [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":biggrin:\\" border=\\"0\\" alt=\\"biggrin.gif\\" /] Kad dojem u PG moram vidjet od kojeg je materijala enterijer pa ako ogovara ti mi sve to posaljes a ja odradim! [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":biggrin:\\" border=\\"0\\" alt=\\"biggrin.gif\\" /] Koje boje imAS u planu i sta bi ti farbao?

Offline BMW E36 POWER

• View Profile
Corrado 2.0 16v
« Reply #99 on: August 20, 2007, 06:00:47 PM »
Svaka cast na trudu i extra odreadjeno mada i meni ova plava strci...najbitnije je da se tebi svidja!!!