[!--quoteo(post=14070:date=Dec 10 2006, 10:07 PM:name=zager)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(zager @ Dec 10 2006, 10:07 PM) [snapback]14070[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]ovako prvo sto se tice cajgera super si uradio,svidja mi se,reci mi kako si ih radio jer koliko ja mogu da primetim svijetlo na tabli je bjele boje,a cajgeri plavi,ispravi me ako grijesim. [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_rolleyes.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":roll:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_rolleyes.gif\\" /] drugo kako si radio osvetljenje dje dodje ventilacija?golf super izgleda![/quote]Da bas tako, dobro si primijetio, cajgeri su plavi, a diode za osvjetljenje satova su bijele i to sam stavio cetiri komada da sija jace jer od dvije nije bilo vajde [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /] a diode za displeje su crvene i na slikama izgleda da su prejake i da se cifre od kilometraze i borda bukvalno i ne vide ali uzivo je mnogo ljepse i sve se jasno vidi [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":wink:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /] Sto se tice ventilacije malo ima posla ali lagano moze sve da se napravi, stavio sam 4 diode crvene boje i to na mjestima gdje pocinju ono plasticni krugovi koji rasnose svjetlost po citavom krugu, znaci po dvije diode na jedan krug i to na pocetak i kraj kruga, ne znam koliko ces me skapirat ali sve sto ti ne bude jasno tu sam [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /] !