Author Topic: Home Reunion Vol. 11  (Read 616 times)

Offline Filip_pg

• View Profile
Home Reunion Vol. 11
« Reply #20 on: December 03, 2006, 12:29:52 PM »
x3m...ol ti doc za mene...nemam sa kim poc do tamo...aaaa....

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Home Reunion Vol. 11
« Reply #21 on: December 03, 2006, 04:07:00 PM »
eo ja sam bio na okupljanje al nisam isha na alu kasnije no sam posha kucibilo je 6-7 auta a kasnije je i saxo dosha obrnuo 2 kruga i pud kucesfu je napravio lamelu pa je bilo vatanja s mijom i shajom a prasine je bilo za izvozbice slike
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline Laki

• View Profile
Home Reunion Vol. 11
« Reply #22 on: December 03, 2006, 04:45:21 PM »
Evo i ja stigoh iz PG.Put do spira nema sanse da bih potrefio da nije bili Radeta.Mi iz Bara smo kasnije otisli kod alu. , a tamo troje kola.Bio je onaj sa saxom tamo.Preko puta alu. je bila policija i mi pravac za Bar.
2X ALFA ROMEO
BMW
YAMAHA VX CRUISER JET SKI

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Home Reunion Vol. 11
« Reply #23 on: December 03, 2006, 05:59:08 PM »
bogomi pominjete saxa ka da je bila m6 ili ne znam sto a ne citroen saxo koji se trka sam sa soboma rs6 chovjeche, chime ono slikash te su slike onako katastrofalne
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Home Reunion Vol. 11
« Reply #24 on: December 03, 2006, 06:00:39 PM »
hahaha saxo munja [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]

Offline Laki

• View Profile
Home Reunion Vol. 11
« Reply #25 on: December 03, 2006, 06:05:14 PM »
[!--quoteo(post=13575:date=Dec 3 2006, 06:58 PM:name=aCid_cOokiE)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(aCid_cOokiE @ Dec 3 2006, 06:58 PM) [snapback]13575[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]a rs6 chovjeche, chime ono slikash te su slike onako katastrofalne[/quote]Sa teljefonom. [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_sad.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-(\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_sad.gif\\" /]
2X ALFA ROMEO
BMW

Offline SFU

• View Profile
Home Reunion Vol. 11
« Reply #26 on: December 04, 2006, 07:32:23 AM »
daj pokupite boljih slika!

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline shajo

• View Profile
Home Reunion Vol. 11
« Reply #27 on: December 04, 2006, 12:25:33 PM »
shajo vs sfu 1:0shajo vs mijagi 1:1
ohajtenzgut nei shpikinguz

Offline Domo_TS

• View Profile
Home Reunion Vol. 11
« Reply #28 on: December 08, 2006, 12:47:54 PM »
eo malo mnogo,mnogo kasnim sa izvjestajem ali bolje ikad no nikad. bilo je vrh,bilo je oko 6-7 kola na spira,a onaj baranin sa puntom je opasan momak,qq uvati da driftuje sa prednjom vuchom,dobro se nije prevrnuo  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]  poslije spira ja i rade odosmo na aluminiski i cekali da dodju mijagi,shajo,sfu i ostala druzina ali oni nisu doshli,jbg zajebali nas,ali bio je tamo jedan mali sa kartingom,vrh,mali ima osam godina a stvarno ga ludacki vozi.e da jos da kazem sfu dobre su ti crte na bembaru. sory za ovoliki tekst. [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]
« Last Edit: December 08, 2006, 01:29:36 PM by borus_mudus »

Offline Laki

• View Profile
Home Reunion Vol. 11
« Reply #29 on: December 08, 2006, 01:27:11 PM »
[!--quoteo(post=13854:date=Dec 8 2006, 01:47 PM:name=borus_mudus)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(borus_mudus @ Dec 8 2006, 01:47 PM) [snapback]13854[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--] onaj baranin sa puntom je opasan momak,qq uvati da driftuje sa prednjom vuchom,dobro se nije prevrnuo  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]  [/quote]A jos 1.1 ccm i 55 ks. [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]
2X ALFA ROMEO
BMW

Offline Domo_TS

• View Profile
Home Reunion Vol. 11
« Reply #30 on: December 08, 2006, 01:28:56 PM »
pa je li poslije onoga uspio da dodje do bara  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]
« Last Edit: December 08, 2006, 01:29:12 PM by borus_mudus »

Offline Laki

• View Profile
Home Reunion Vol. 11
« Reply #31 on: December 08, 2006, 03:29:13 PM »
Tako mu je svaki dan.
2X ALFA ROMEO
BMW