Author Topic: Diskovi  (Read 260 times)

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Diskovi
« on: November 23, 2006, 05:10:59 PM »
Imam jednog druga koji radi ravnanje glava motora i ostale zezalice na DREBLO, pa mi je reko da radi i diskove za kola na DREBLo. Busi pravi linijice i ostalo (pa izgledaju kao da su samoventilirajuci) E sad me interesuje vase misljenje valja li to jer ako valja on bi mi to uradio za DZ

Offline Laki

• View Profile
Diskovi
« Reply #1 on: November 23, 2006, 05:15:34 PM »
Nebih ti ja to preporucio da radis.Jeli radio on to nekome do sad ili se samo praksira?
2X ALFA ROMEO
BMW
YAMAHA VX CRUISER JET SKI

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Diskovi
« Reply #2 on: November 23, 2006, 05:26:45 PM »
Radio je nekim ulcinjanima i na neka kola po baru pokazivao mi je primjerak ekstra izgleda Al koliko je to dobro????

TDI

• Guest
Diskovi
« Reply #3 on: November 23, 2006, 06:21:28 PM »
[!--quoteo(post=13026:date=Nov 23 2006, 06:26 PM:name=2fast4you)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(2fast4you @ Nov 23 2006, 06:26 PM) [snapback]13026[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]Radio je nekim ulcinjanima i na neka kola po baru pokazivao mi je primjerak ekstra izgleda Al koliko je to dobro????[/quote]Iskreno uz svo postovanje prema tom momku, ja to nebih stavljao na auto. Jer su u pitanju velike temperature i veliko trenje, tako da moze doci do pucanje. Da je to ok, svi bismo busili. Ja sam to zelio da uradim na Punto (vozio prije Golfa 4), ali mi je jedan trkac rekao ni pod razno...Razmisli dobro...

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Diskovi
« Reply #4 on: November 23, 2006, 10:12:34 PM »
Ma ja samo pitam kola nemam slupana su sl kazu da ako se izbuse malo da bolje vataju  i da se bolje hlade a da ne skodi.

Offline X3M

• View Profile
Diskovi
« Reply #5 on: November 23, 2006, 11:58:28 PM »
fataju fataju pa ces svaki mjesec plocice da mijenjas [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_lol.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":lol:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_lol.gif\\" /]ne biK ja o tome jadu radio [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]

tuning doc

• Guest
Diskovi
« Reply #6 on: November 24, 2006, 07:16:12 AM »
Busenje diskova ni pod razno jer ce ti trjati mjesec do dva dana a onda kad ti pukne (oprobano) neces znati sto te snaslo,a obicno pucaju pri extremnom kocenju kad najvise trebaju

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Diskovi
« Reply #7 on: November 24, 2006, 09:24:55 PM »
Znaci nista OK hvala koristilo mi je vase misljenje.