Author Topic: Pomoc Pitanje!  (Read 406 times)

TDI

• Guest
Pomoc Pitanje!
« on: November 23, 2006, 01:46:15 AM »
Gdje mogu naci ovakav zadnji spojler (ispod zadnjeg branika), ali da nema otvor za auspuh, posto je moj Golf dizel?????? [a href=\\"http://img300.imageshack.us/my.php?image=174478maxbi2.jpg\\" target=\\"_blank\\"]http://img300.imageshack.us/my.php?image=174478maxbi2.jpg[/a]

Offline Laki

• View Profile
Pomoc Pitanje!
« Reply #1 on: November 23, 2006, 10:09:57 AM »
Kod nas za sad tesko.Jedino da sacekas ovu prodavnicu sto treba Filip da otvori.
2X ALFA ROMEO
BMW
YAMAHA VX CRUISER JET SKI

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Pomoc Pitanje!
« Reply #2 on: November 23, 2006, 12:09:42 PM »
[!--quoteo(post=12999:date=Nov 23 2006, 01:09 PM:name=RS-6)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(RS-6 @ Nov 23 2006, 01:09 PM) [snapback]12999[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]Kod nas za sad tesko.Jedino da sacekas ovu prodavnicu sto treba Filip da otvori.[/quote]pa e eI ti ZNAS da ce on imat bash taj branik !? [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]ehMislim da si htjeo reci "Jedino da sacekash ovu prodavnicu sto treba Tiho Acimic da otvori" [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline SFU

• View Profile
Pomoc Pitanje!
« Reply #3 on: November 23, 2006, 01:26:35 PM »
probaj nek ti momci iz extrime styling-a izliju po zelji (poshto je zadnji branik necesh ga lomit)!

PS: Qrtza ti ovo ne valja

TDI

• Guest
Pomoc Pitanje!
« Reply #4 on: November 23, 2006, 04:49:26 PM »
Ne znam kada ce Filip otvoriti i hoce li imati tako nesto.Tiho ce da me "oguli"  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /] A ne zelim da ga izlivam. Imam jedan izliveni, ali mi se ne svidja toliko. Trazim original i od plastike...

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Pomoc Pitanje!
« Reply #5 on: November 23, 2006, 06:35:27 PM »
otpad..
slam.poke.drop.tuck.dope

TDI

• Guest
Pomoc Pitanje!
« Reply #6 on: November 23, 2006, 06:52:43 PM »
[!--quoteo(post=13032:date=Nov 23 2006, 07:35 PM:name=aCid_cOokiE)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(aCid_cOokiE @ Nov 23 2006, 07:35 PM) [snapback]13032[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]otpad..[/quote]Nazalost nista tamo nema. Sve sam pretrazio... Moracu onda pravac BG  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_sad.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-(\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_sad.gif\\" /]

Offline Filip_pg

• View Profile
Pomoc Pitanje!
« Reply #7 on: November 23, 2006, 10:04:59 PM »
kod filipa ce bit da se narucuju,eto tolko cu vam rec...

Offline SFU

• View Profile
Pomoc Pitanje!
« Reply #8 on: November 24, 2006, 07:31:54 AM »
a da se nekako moze uvest kupovina preko net-a sve bi lako bilo!

TDI

• Guest
Pomoc Pitanje!
« Reply #9 on: November 24, 2006, 04:18:14 PM »
[!--quoteo(post=13077:date=Nov 24 2006, 08:31 AM:name=SFU)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(SFU @ Nov 24 2006, 08:31 AM) [snapback]13077[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]a da se nekako moze uvest kupovina preko net-a sve bi lako bilo![/quote]Trgovina preko NET-a bi bila VRHUNAC.Narucis, platis preko kartice, za par dana ti stigne na kucnu adresu i pravac na auto. Ovako cemo jos hiljadu godina sanjati trgovinu preko NET-a. BOLESNO.Moras drugima da placas kao prvo "cerupanje", a dio ne vrijedi ni upola od njihove cijene.

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Pomoc Pitanje!
« Reply #10 on: November 25, 2006, 05:19:39 PM »
o chemu vi pricate?brani li ko vama da trgujete preko netaako imate visa,master-card i slicno , narucuj kolko ti je kurcu cefImas provjerene sajtove, koji ti pouzecem salju i ti platish malu postarinu i stize ti u roku od nedelju,dvije maxAda ja sam narucivao preko neta svasto do sad, dodushe ne nista za auto.Chush "da se oce uves trgovina preko net-a"...To postoji....OOOODAVNO
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline SFU

• View Profile
Pomoc Pitanje!
« Reply #11 on: November 25, 2006, 07:36:45 PM »
pa aj naruchi dacu ti pare plus te chastim kolko zinesh!

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Pomoc Pitanje!
« Reply #12 on: November 26, 2006, 04:54:58 PM »
[!--quoteo(post=13167:date=Nov 25 2006, 10:36 PM:name=SFU)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(SFU @ Nov 25 2006, 10:36 PM) [snapback]13167[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]pa aj naruchi dacu ti pare plus te chastim kolko zinesh![/quote]shalish li se ti to chovjeche?Ja sam narucivao bio patike, robu nekakvu, knjige, graficku karticu...Stigne mi u roku od 2 nedelje na kucu...A sto se tiche narucivanja djelova za kola, ako znash sredjenog crnog pt-cruisera u podgoricu.to mi je drug, narucio iz amerike branike, spojlere, komlet izduv, filter kit, sve sve.Preko net-a
slam.poke.drop.tuck.dope

TDI

• Guest
Pomoc Pitanje!
« Reply #13 on: November 26, 2006, 05:24:02 PM »
[!--quoteo(post=13209:date=Nov 26 2006, 05:54 PM:name=aCid_cOokiE)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(aCid_cOokiE @ Nov 26 2006, 05:54 PM) [snapback]13209[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]shalish li se ti to chovjeche?Ja sam narucivao bio patike, robu nekakvu, knjige, graficku karticu...Stigne mi u roku od 2 nedelje na kucu...A sto se tiche narucivanja djelova za kola, ako znash sredjenog crnog pt-cruisera u podgoricu.to mi je drug, narucio iz amerike branike, spojlere, komlet izduv, filter kit, sve sve.Preko net-a[/quote]Ali tvoj drug vjerovatno ima nekog gore pa moze da naruci. Znas li kada bi mogao ti iz PG naruciti auto djelove??? Nikada...Ja sam pokusavao, pa nista. Zato sam bio prisiljen da djelove za auto (americku ikonu) narucujem preko druga iz NY....Najveci razlog je nestabilna politicka situacija, pa nemaju poverenja. Od nas vole samo KESH

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Pomoc Pitanje!
« Reply #14 on: November 26, 2006, 08:18:06 PM »
[!--quoteo(post=13210:date=Nov 26 2006, 08:23 PM:name=TDI)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(TDI @ Nov 26 2006, 08:23 PM) [snapback]13210[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]Ali tvoj drug vjerovatno ima nekog gore pa moze da naruci. Znas li kada bi mogao ti iz PG naruciti auto djelove??? Nikada...Ja sam pokusavao, pa nista. Zato sam bio prisiljen da djelove za auto (americku ikonu) narucujem preko druga iz NY....Najveci razlog je nestabilna politicka situacija, pa nemaju poverenja. Od nas vole samo KESH[/quote]alo alo alo chovjecheo cemu ti pricas KOGA IMA GOREALOdje zivite viDodjes na sajt fino, imas tamo "products"... kliknesh na branik, markirash ga i ubacish u "basket"Onda ukucas broj kreditne, master,vize ili neki drugi vid placanja, ime prezime/adresa itdKakav kesh, chush kesh, jebote eto ti e-bay pa vidji kako se radi.Ti kad ukucash broj kreditne i taj s druge strane je prihvati, on ti odma skida toliko i toliko para sa rachuna i eto mu ga "kesh"...eo se iznervirah bespotrebno, ne zamjeri,  ali stvarno ovakva "lupetanja" su mi smijesna..evo primjer, podjes na sajt EIP tuning, jednog od najvecih proizvodjacha aftermarket VW opreme..npri imam golfa 4 1.8 turbo i narucio sam za njega blow-off ventilkliknuo BUYovamo ukucam podatkedolje me pri dnu strane pita za vid placanja : kreditna kartica ili paypalevo i slika kako to izgleda[a href=\\"http://img230.imageshack.us/my.php?image=primjer1dw5.jpg\\" target=\\"_blank\\"][img src=\\"http://img230.imageshack.us/img230/4919/primjer1dw5.th.jpg\\" border=\\"0\\" alt=\\"IPB Image\\" /][/a]i da zavrsimo tu prichu moze li se kupovat ili ne.Ti mozes zivjet u aljasku, oni su duzni da ti isporuche ako ti platis.Toliko.SAmo sto mi nismo navikli na to, a i narod nema para a nema ni POVJERENJA u taj vid placanja, svi misle da ce ti skinuto 10000000 miliona biliona eura sa racuna u banci
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline stefan123

• View Profile
Pomoc Pitanje!
« Reply #15 on: November 26, 2006, 10:38:57 PM »
I ja da se slozim sa Acid-omSto pricate bez majke ?Mozete narucit sto ocete samo je pitanje koliko ce da vas kosta postarina...a za branike, spojlere itd. glomazno sigurno nece malo ali se fino pita i sazna.Sto se tice placanja, nemoze ti se desit da te pokradu sem da ti posalju nesto drugo (pakovanje) ali to se ne desava kod firmi vec npr. na eBay ali to je opet nepaznja kupca jer npr. neko napise da prodaje 50 kutija za PS2 za xx € a neko kupi misleci da ovaj prodaje PS2 a ono nije no karton itd.Ja sam placao sa Visom bez problema.Sve se zavrsi za par min.Pozdrav.
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

Offline SFU

• View Profile
Pomoc Pitanje!
« Reply #16 on: November 27, 2006, 07:23:24 AM »
Acid PM!!!!

GTi

• Guest
Pomoc Pitanje!
« Reply #17 on: December 15, 2006, 04:31:50 PM »
Imamo mi vrlo vrlo slican(ako ne i isti,tamna je slika pa ga ne vidim dobro) dodatak za zadnji branik...i to bez otvora za auspuh... on bi ti bio nekih 70ak eura [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]