Zdravo ljudiTrenutno sam u Berlinu (poslovno)... Ovamo je extra, a auta sto ima... uh uh...Drago mi je ako Vam se svidjela 4ka!!!!!!!!!!!!!!Ipak vidim da mi se trud isplatio. Mnogo znoja i zivaca sam izgubio, ali i para. [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_razz.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-P\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_razz.gif\\" /] Sto se tice haube, kao sto vam je Kapetan prenio, neko mi je ukrao to.... Zalosno , jer to nikom ne moze da posluzi, jer niko nema masku kao na moje auto... Ali sta da se radi kada smo okruzeni barabama [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_sad.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-(\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_sad.gif\\" /] Ali izgleda da mi je tata danas ogrebao prednji branik, tako da cu posto se vratim (nedelja) odmah sa autom na farbanje branika i bankina... Tako da su velike sanse da cu onaj dio na haubi pokusati da zatvorim kod limara i ofarbati i taj dio... Nije mali posao napraviti BAD LOOK na haubi... Trreba mi auto... U PG ima jos jedna 4ka koja lici na moju tj ja sam je pravio na osnovu te. Ta 4ka je bila u vlasnistvu mog druga, ali je u zadnjih godinu dana promijenila masu vlasnika, pa je trop... alli je spolja zadrzala lijep izgled!Inace je motor 1.6, nije R32!!! Prije 3 mjeseca je bila slupana, pa je napravljena... Boja klijesta je u plavoj boji, jer su mi sjedista crno-plava... ZatoVidimo se uskoro