Author Topic: Air Brush  (Read 1019 times)

CORRADO

• Guest
Air Brush
« on: November 16, 2006, 11:26:37 AM »
Ako neko zeli da radi na svom ljubimcu air brus tu sam da se odradi.Pisite na mail gti2@cg.yu ili 069/317-408

Offline rade32

• View Profile
Air Brush
« Reply #1 on: November 16, 2006, 01:46:38 PM »
Mozda sam ja glup ali sta je to air brus?
067/900-88-88 Audi, VW, Peugeot, Renault i Citroen

Offline stefan123

• View Profile
Air Brush
« Reply #2 on: November 16, 2006, 04:23:07 PM »
One slike po autima....Kao kad imas crno auto pa stavis vatru boje vatre... [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

CORRADO

• Guest
Air Brush
« Reply #3 on: November 16, 2006, 05:12:28 PM »
Nisi glup nego nisi imao priliku da vidis to posto slabo ko to ima da radi.Konkretno air bras je tehnika kojom se crta po raznim materijalima(metal,koza i sll..),specijalnim pistoljem za to.Znaci moze da se odradi neka slika na haubi,zatim moze da se radi i enterijer auta i to je to.@stefan123 hvala na pomoci. [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]

Offline rade32

• View Profile
Air Brush
« Reply #4 on: November 16, 2006, 05:24:19 PM »
Hvala,jasno mi je sad.Jedan drug mi je skoro uradio na golfa III natpis GTI preko njega,ali kako mi se cini nije crtano nego kao nalepnica ili mozda i jeste nego ja nisam obracao paznju.
067/900-88-88 Audi, VW, Peugeot, Renault i Citroen

CORRADO

• Guest
Air Brush
« Reply #5 on: November 16, 2006, 06:20:24 PM »
Pa pretezno se rade nalepnice ali moze sve to i da se odradi brasom,jer kad se sve prelakira to traje koliko i auto. [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]

Offline Filip_pg

• View Profile
Air Brush
« Reply #6 on: November 16, 2006, 09:48:17 PM »
samo,imas li neke radove,koliko si vjest u tom air brush-u...nemoj da bude kao sto su radili onu hondu u ATC Fandjo...ono nije AB,nego tuga...bas tuga...daj neke slike...edit edit...nije honda nego nissan 200sx......usput...jebe li koga imageshack ka mene,sto je ovo???
« Last Edit: November 17, 2006, 09:00:12 AM by Filip_pg »

CORRADO

• Guest
Air Brush
« Reply #7 on: November 16, 2006, 11:21:57 PM »
Radova imam i vjest sam u tom poslu jer ga nebi ni radio da nisam, imam komoru kad su u pitanju veci zahvati a za manje imam jednu malu komoru odnosno susaru.Slike ne znam kako se kace pa mi daj mail i posalji mi sliku te honde da vidim sta je to radjeno tako nakaradno.

Offline shajo

• View Profile
Air Brush
« Reply #8 on: November 17, 2006, 07:31:01 AM »
kolko para za neki ludachki znak folcvagena na haubii odakle si ti uopshte
« Last Edit: November 17, 2006, 07:40:46 AM by shajo »
ohajtenzgut nei shpikinguz

Offline bmw_fan

• View Profile
Air Brush
« Reply #9 on: November 17, 2006, 08:26:00 AM »
radis li akrilnim bojama? e da i postavi cijene (za nas forumashe i ostale gradjane  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]  )  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]

CORRADO

• Guest
Air Brush
« Reply #10 on: November 17, 2006, 12:21:21 PM »
@sajo posto sam ja veliki vw-fan za taj znak cemo se dogovrit samo ti meni nadji taj ludacki znak [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]Ja sam inace iz Bijelog Polja.@bmw fan pa moze da se radi i akrilnim bojama mada mislim da je lak zakon jer daje dubinu onoga sto se radi i mogu ti reci da se cakli ko ludo.Sto se tice cijena ne mogu nista precizno da kazem jer neznam sta bi ko da radi i koliko uglavnom za forumase manje cijene. [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]

Offline Domo_TS

• View Profile
Air Brush
« Reply #11 on: November 17, 2006, 12:58:59 PM »
jesi ti radio one shto si mi posla na e-mail?

CORRADO

• Guest
Air Brush
« Reply #12 on: November 17, 2006, 01:34:36 PM »
Od onoga sam radio samo neke munje a inace ono su mi samo slike za razne ideje mada moze sve ono da se odradi.

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Air Brush
« Reply #13 on: November 17, 2006, 02:54:59 PM »
[!--quoteo(post=12654:date=Nov 17 2006, 03:58 PM:name=borus_mudus)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(borus_mudus @ Nov 17 2006, 03:58 PM) [snapback]12654[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]jesi ti radio one shto si mi posla na e-mail?[/quote]okachi te njegove munje da vidimo
slam.poke.drop.tuck.dope

CORRADO

• Guest
Air Brush
« Reply #14 on: November 17, 2006, 06:00:58 PM »
ostavi mail pa cu ti poslati dok ne savladam kacenje na forum

Offline brzi_pas

• View Profile
Air Brush
« Reply #15 on: November 17, 2006, 06:19:15 PM »
Vidim neko radi i air-brush, svaka cast, za to je potrebo puno znaja i strpljenja, zainteresovanih ima sigurno, bar ja znam par ljudi, ukljucujuci i mene, pa uz neku pristojnu cijenu, trebalo bi da se dogovoromo  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]A shajo- "ludacki znak VW" xaxaxaxaxaxaxa "VWmad-madafakaz" xaxaxaxaa!!!!
Nobody move, nobody get hurt!

CORRADO

• Guest
Air Brush
« Reply #16 on: November 17, 2006, 06:28:53 PM »
Znaci ko zeli da radi bras neka posalje na mail sta bi da radi i kao ja cu da mu odgovorim i mislim da cemo moci da saradjujemo na primer enterijer moze sav da se posaljem busom ja sacekam sredim pa posle mora da se dodje po to jer ne moze da se salje posto oce da se osteti.Cijene ce sigurno bit pristojne. [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]

Offline SFU

• View Profile
Air Brush
« Reply #17 on: November 17, 2006, 11:41:01 PM »
kako mislish airbrush enterijer?!

PS: Qrtza ti ovo ne valja

CORRADO

• Guest
Air Brush
« Reply #18 on: November 17, 2006, 11:51:49 PM »
Mislim na enterijer automobila znaci plastike, police na vratima i slicno kad se ofarbaju moze da se radi bras ja sam meni radio komplet plastike pa cu okacit slike.

Offline shajo

• View Profile
Air Brush
« Reply #19 on: November 18, 2006, 09:03:44 AM »
post koji treba da se svidi mijucorrado treba mi znak vw koji ima gume i koji shlajfuje, a iza njega vatra i vidi se brzi pas u pozadini, a vw se smije
ohajtenzgut nei shpikinguz