Author Topic: Air Brush  (Read 1005 times)

Offline Laki

• View Profile
Air Brush
« Reply #40 on: November 22, 2006, 09:27:39 PM »
Odlicno je ispalo.Koliko ti je vremena trebalo da uradis ovo?
« Last Edit: November 22, 2006, 09:28:02 PM by RS-6 »
2X ALFA ROMEO
BMW
YAMAHA VX CRUISER JET SKI

CORRADO

• Guest
Air Brush
« Reply #41 on: November 23, 2006, 12:21:26 AM »
hvala u svakom slucaju ali ja nisam bas zadovljan  jer je pocela dizna da nas zeza jer su bili krupni kristali pa je zacepljavalja .Ovo je radjeno vremenski oko osam sati znaci nas dvojica smo ovo radili.Prvo ide plastic prajmer,pa spric kit dvije ruke,pa se smirgla,pa onda ide dvije ruke baze,zatim se radi bras svaki put kad ide nova boja za bras mora pistolj da se pere znaci haos i na kraju dva puta se nanosi lak. [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]

Offline bmw_fan

• View Profile
Air Brush
« Reply #42 on: November 23, 2006, 02:17:52 PM »
simpaticno,ok dokazao si da mozes odraditi (: ako si nesto spolja radio postavi (vise me to privlaci-svako ima svoj ukus)  evo npr kad bi ovo mogao odraditi ja bih odma doletio gore da steknem zanat [a href=\\"http://www.astrojka.com/thecar.htm\\" target=\\"_blank\\"]http://www.astrojka.com/thecar.htm[/a] pa aj mi malo objasni ako bih se ja malo utripovao doma (da nagrdim jednog opela) sto bi mi trebalo?? kompresor?? sto napisi mi sve hvala  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]kako bi na ovome moglo da se zaradjuje MNOGO dobro,jos kad bi to bila jedina firma u cg,pa napraviti par radionica (jedna u bp,pa u pg i na primorje) to bi mnoogo dobro bilo.i onda imas monopol u komplet cg a to bi se masovno trazilo sigurno

CORRADO

• Guest
Air Brush
« Reply #43 on: November 24, 2006, 06:11:39 PM »
treba ti kompresor, dobar pistolj za farbanje, air bras pistolj koji kosta preko 300eurica  i tako za pocetak jedno 800 i vise eura a i to zaboravi pozeljno bi bilo da imas neku komoru ili barem susaru jer znas i sam kad ide neki veci bras sa puno boja to ipak treba sve da se osusi brzo da bi se sto prije prelazilo na sledeci korak itd..A sto se tice ovog opela ovo na haubi i nesto moze da prodje a ono sa strana nema pojma ali svako ima svoj ukus meni se i nesvidja nesto a posla ima ihaa tako da to je to to i treba biti skroman u svemu.Spolja treba u februaru da se radi komplet auto u brasu i mogu ti rec da ce bit zestoko. [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":grin:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]
« Last Edit: November 24, 2006, 06:13:39 PM by CORRADO »

Offline shajo

• View Profile
Air Brush
« Reply #44 on: December 14, 2006, 03:26:27 PM »
ako znam da me karash.malo mi je pecki da se radi brush unutra.shto znam mozda grijeshim
ohajtenzgut nei shpikinguz

Offline bmw_fan

• View Profile
Air Brush
« Reply #45 on: December 14, 2006, 09:36:14 PM »
a dobro je al samo za reklamu-nista vise

CORRADO

• Guest
Air Brush
« Reply #46 on: December 14, 2006, 09:49:41 PM »
????

Offline bmw_fan

• View Profile
Air Brush
« Reply #47 on: December 14, 2006, 10:26:24 PM »
rijec je o airbrushu u unutrasnjosti,nosimo se mislju da je glupo raditi,mislim bar je moje takvo misljenje,osim kad je reklama u pitanju

CORRADO

• Guest
Air Brush
« Reply #48 on: December 15, 2006, 12:13:55 AM »
moze bras unutra ali nesto malo neke linije ili neka kontrast da se napravi. [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]

Offline Domo_TS

• View Profile
Air Brush
« Reply #49 on: January 30, 2007, 12:03:13 AM »
mozes li da mi uradish ovo [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /] [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]

Offline bmw_fan

• View Profile
Air Brush
« Reply #50 on: January 30, 2007, 05:32:39 PM »
moze,ovo je pic*in dim hahahaha ahahahah ahahahaha ahahaha  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_mrgreen.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":mrgreen:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_mrgreen.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_mrgreen.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":mrgreen:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_mrgreen.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_mrgreen.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":mrgreen:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_mrgreen.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_mrgreen.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":mrgreen:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_mrgreen.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_mrgreen.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":mrgreen:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_mrgreen.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_mrgreen.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":mrgreen:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_mrgreen.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_mrgreen.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":mrgreen:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_mrgreen.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_mrgreen.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":mrgreen:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_mrgreen.gif\\" /]

CORRADO

• Guest
Air Brush
« Reply #51 on: February 01, 2007, 02:08:33 PM »
oces da neko slomi q.....ma moze,mozeeeee

FISICO_R19

• Guest
Air Brush
« Reply #52 on: February 03, 2007, 10:12:48 PM »
ej korado, posto vidim da se razumijes, bili moglo da se odradi brush na zadnje siceve i shiber?pozdrav  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]

Offline Domo_TS

• View Profile
Air Brush
« Reply #53 on: February 08, 2007, 12:50:56 PM »
[!--quoteo(post=17807:date=Feb 3 2007, 11:12 PM:name=FISICO_R19)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(FISICO_R19 @ Feb 3 2007, 11:12 PM) [snapback]17807[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]ej korado, posto vidim da se razumijes, bili moglo da se odradi brush na zadnje siceve i shiber?[/quote]ne radi se air brush na siceve ni shiber koliko ja znam  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_rolleyes.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":roll:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_rolleyes.gif\\" /]

CORRADO

• Guest
Air Brush
« Reply #54 on: February 12, 2007, 10:58:12 PM »
uradicu ti ja bras na auspuh i bice extra ovo po siceva je ono bzv dacu ti neki peskir ili krpu pa stavi preko siceva i zamisljaj da je bras

motorsport

• Guest
Air Brush
« Reply #55 on: September 24, 2007, 09:50:44 PM »
aaaaaa morao sam ovo da postavim, mnogoooooo mocno odradjen bras...[img src=\\"http://www.art-jaro.com/upload/2/998845895839/bmw_33_i.jpg\\" border=\\"0\\" alt=\\"IPB Image\\" /]