Author Topic: Radarske Kontrole  (Read 2286 times)

Offline nenad gti

• View Profile
Radarske Kontrole
« Reply #60 on: February 17, 2011, 12:02:02 AM »
Ulcinj bulevar prema velikoj plazi i benzinska stanica deli petrol i stoj kod hotela imperijal  ::busted_cop:: ::busted_cop::

Offline GT267

• View Profile
Radarske Kontrole
« Reply #61 on: February 18, 2011, 11:09:48 PM »
Nova lokacija, bar ih ja tu prvi put vidim, kad se skrene iz Sutomora za tunel Sozinu, pa odma posle mosta jedno 50 metara napentraju peticu uz unaj krs i sa brda snimaju one sto ga s mosta rastegnu gore, a tu je ogranicenje 50, . . . , i kad se ide iz Pg kroz Dajbabe prije zadnjeg kruznog stoje iza onog zida od crkve, tu ima i groblje, ogranicenje isto 50, . . .
Danke Herr Benz

Offline Andrijav5

• View Profile
Radarske Kontrole
« Reply #62 on: February 21, 2011, 07:40:26 AM »
Svako jutro su na niksicke semafore kad se ide on kruznoga dje se siri traka da se skrene za Niksic  ::busted_cop::

Offline BLUE_STILL

• View Profile
Radarske Kontrole
« Reply #63 on: February 21, 2011, 11:30:46 AM »
E u SLO i CH imaju dobru stvar za radare a mozda bi se nekako moglo i odje to uradit. Neka radio stanica fino objavljuje mjesta dje je primijecena radarska il policijska kontrola i vozaci im javljaju svaku kontrolu na koju naidju i jednostavno ti se radio stanica ubaci dok slusas cd ili radio sa obavjestenjem da se na toj i toj lokaciji nalazi radarska kontrola. Dobro za nas dzep a dobro i na bezbijednost saobracaja jer se tu smanji brzina dok se kontrola ne prodje :)
BLUE_STILL
MONTENEGRO

Offline tuningmaniak

• View Profile
Radarske Kontrole
« Reply #64 on: February 21, 2011, 02:58:53 PM »
E u SLO i CH imaju dobru stvar za radare a mozda bi se nekako moglo i odje to uradit. Neka radio stanica fino objavljuje mjesta dje je primijecena radarska il policijska kontrola i vozaci im javljaju svaku kontrolu na koju naidju i jednostavno ti se radio stanica ubaci dok slusas cd ili radio sa obavjestenjem da se na toj i toj lokaciji nalazi radarska kontrola. Dobro za nas dzep a dobro i na bezbijednost saobracaja jer se tu smanji brzina dok se kontrola ne prodje :)
dobro dobro samo Å¡to kod nas nece da moze  ::msn-wink::ima i kod nas spisak mjesta dje se radar nalazi, cini mi se da je javno dostupan, ali tamo fino pise. patrola PG-kokoti ili pg-barutana i ti sad vidji kolko je to precizno  happy2  mogu bit na 100 mjesta!
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline BLUE_STILL

• View Profile
Radarske Kontrole
« Reply #65 on: February 21, 2011, 06:50:40 PM »
A kod nas inace nista ne moze a sto se preciznosti tice vozaci sami javljaju podatke o lokaciji tako da su ipak bili precizni. A koliko znam Vuki radi dolje u radiju Jadran ili kako se vec zvase pa ako se vata odje po PG zasto ne bi pokusali nesto slicno uradit. :)
BLUE_STILL
MONTENEGRO

Offline tuningmaniak

• View Profile
Radarske Kontrole
« Reply #66 on: February 21, 2011, 09:33:08 PM »
velim Ti ja sam za, al pošto su ti podatci od policije vec "javno dostupni" nece niko dozvolit da se to preko radija širi ili ce funkcionisat jedno vrijeme i onda ce vuki imat problema ::msn-wink::nece se oni odrec najlakseg nacina za punjenje drzavne kase!jos da napomenem ako ova ideja sa radiostanicama mnogo cesce ce mijenjat lokacije u okviru datog poteza koji je svaka smjena (patrola) zauzela, što ce ih opet nacerat da budu maštoviti u izboru lokacije za lov ::msn-wink::

Offline Andrijav5

• View Profile
Radarske Kontrole
« Reply #67 on: February 22, 2011, 08:03:20 AM »
Sinoc patrola u Donju Goricu posle planet marketa odma a preksinoc 50m ok skretnice za Vlado Milic skolu sakrili se iza one drvene prodavnicice razmisljao sam se da maknem zadnju tablicu pa da ima prodjem jednom da im radar prodimi  ::drive2::

Offline bo8an

• View Profile
Radarske Kontrole
« Reply #68 on: February 22, 2011, 06:37:38 PM »
zabranjeno je prosle godine u CH....sad te radio stanice objavljuju spisak radara na svojoj internet stranici.....sad smiju samo da obavjestavaju ako je nedje neka vecu guzva, zastoj i slicno
Loza je u bocu na koju pise Coca-Cola

Offline tuningmaniak

• View Profile
Radarske Kontrole
« Reply #69 on: February 22, 2011, 06:51:18 PM »
eto vi ga na  happy2kad su u CH zabranili odje nema ni govora o tome  rofl

Offline fika88

• View Profile
Radarske Kontrole
« Reply #70 on: February 22, 2011, 07:06:27 PM »
Sve je to fino, ali najprakticnije je ona 'kolegijalnost' kad ti blicnu ovi iz suprotnog pravca sto dolaze. Ja znam sve dje moze stajat radar od Podgorice do Tivta, a ipak su mi prije skoro vec dvije god dva puta u god dana uzimali vozacku na nekih 3km razdaljine. Prvi put sam ga fino bio poklopio pa mi bilo zao da kocim :) Najsigurnije je pazit da ne predjes 10 vise u naseljenom i 20 na otvorenom, pa te mozda i nece dirati

Offline Kimi

• View Profile
Radarske Kontrole
« Reply #71 on: February 23, 2011, 12:55:13 AM »
Ja kad bih se toliko pazio nikad nidje stigao ne bih.A ne vozim neka cuda od kola.Problem je sto je nama SVUDJE NASELJENO!!!!!!K'a da nas ima 6 miliona! pu! chair
Nema prostora ovdje kapi!

Offline Voland

• View Profile
Radarske Kontrole
« Reply #72 on: February 23, 2011, 01:15:05 AM »
U pravu je Kimi, ali se nadje i neki nenaseljeni dio, ali od tih dijelova coeka jeza fata. I sve gledam da necu u kakvu jamu upast, ili da mi ne izleti kakav vuk, medo, vanzemaljac........Ali me prije nekoliko zaustavise 2 puta u 200m, jedan na CvEtin BrEg, a drugi kod podvoznjaka put lukoila..... I to ovaj na podvoznjak zaustavlja i kontra smjer, seta se ulicom ka tele neko, dje ga nije nesto sprstilo.......
« Last Edit: February 23, 2011, 01:36:11 AM by Voland »
Drink. Smoke. Fuck. Fight.

Offline BLUE_STILL

• View Profile
Radarske Kontrole
« Reply #73 on: February 23, 2011, 07:03:20 AM »
zabranjeno je prosle godine u CH....sad te radio stanice objavljuju spisak radara na svojoj internet stranici.....sad smiju samo da obavjestavaju ako je nedje neka vecu guzva, zastoj i slicno
Pa eto ja sam otisao iz CH prije nekih 10-11 god znaci tamo je to trajalo iha ha kloliko prije toga. No mi i prije no sto nesto pokusamo to vec unaprijed osudimo na propast tako da ovo nije bila ni prava ideja nego samo info kako to rade u SLO i CH :(
BLUE_STILL
MONTENEGRO

Offline luka737

• View Profile
Radarske Kontrole
« Reply #74 on: February 23, 2011, 07:49:06 PM »
 ::busted_cop::          meni uzese vozacku na niksicke semafore majq im.   ::drive2::    ali kaze mi policajac u ponedeljak da se javim u mup da je podignem...?    pa ne znam laze li, oce li mi bit oduzeta 2 mjeseca? 

Offline Andrijav5

• View Profile
Radarske Kontrole
« Reply #75 on: February 23, 2011, 08:23:52 PM »
::busted_cop::          meni uzese vozacku na niksicke semafore majq im.   ::drive2::    ali kaze mi policajac u ponedeljak da se javim u mup da je podignem...?    pa ne znam laze li, oce li mi bit oduzeta 2 mjeseca?
Rekoh li ja sa su na Niksicke semafore stalno a to za podizanje kad je on uzeo ne znam kako ces je izvuc  throw

Offline luka737

• View Profile
Radarske Kontrole
« Reply #76 on: February 23, 2011, 08:28:28 PM »
e jbg :) zurio sam... :P ja ga pitah jel za 2 mjeseca da dodjem :) on veli ne nego u ponedeljak da platis kaznu i da je podignes.....   

Offline tuningmaniak

• View Profile
Radarske Kontrole
« Reply #77 on: February 23, 2011, 09:37:42 PM »
xaxaxaxa taj ili nema pojma ili te zeza ili je neko tvoj (a ti to jos ne znas) pa ti je ucinio nesto  happy2

Offline warwar

• View Profile
Radarske Kontrole
« Reply #78 on: July 27, 2011, 02:54:40 AM »
eo za tivatOd aerodruma ka traektukod aerodruma(zavuceni u zbunje)kod pumpe samkomerc (sa obije strane puta)kod rotora (zavuceni iza zbunja)kod ina plina (sa obije strane puta)kod nove autobuske kod skretanja za sportsku salukod skretanja za zupu (pekara zitozrn)preko puta skretana za staru autobuskukod eko pumpekod skole (tu je prekoputa stanica :D)kod stopakod hotela tivatkod skretanja za hotel kamelijakod skretanja za sv rokona onu ravnicu na 3-4 mjesta mogu bitkod plaznog bara neka nekaAko sam sto zab neka me neko napomene :DUglavnom ovuda pomalo :D

Offline tuningmaniak

• View Profile
Radarske Kontrole
« Reply #79 on: July 27, 2011, 07:45:30 AM »
aaaa 'eba mu majku  ;D     bolje da si napisao dje ih nema lakse bi bilo  ;D