Author Topic: Radarske Kontrole  (Read 2908 times)

motorsport

• Guest
Radarske Kontrole
« on: November 12, 2006, 11:27:25 PM »
Ajmo; ovdje pishite gdje najchesce stane policijska patrola, tj. radarska kontrola.... ima nas iz svih djelova Crne Gore, pa nek svak pise za svoju opstinu... eto cisto da bi malo ublazili placanje kazni i nabijanje "kaznenih bodova" ...evo da pocnem, znaci sto se tiche Hercegnovske opstine:-sutorina (kod travunije, 3 km od granice sa HR)-sutorina (skretanje za Njivicki put)-igalo (pravac kod nove banje, preko puta servisa "autosport" NON STOP)-igalo (prije auto praone "PARMA")-igalo (prije raskrsnice za Mojdez)-topla (kod semafora NON STOP)-topla (ispod "crvenog krsta")-HN (glavna autobuska)-HN (dubrava kod cvjecare)-HN (kod Adi & Eki-a)-meljine (kod merkata)-meljine (benzinska)-meljine (raskrsnica za Trebinje NON STOP)-meljine (poslije tunela)-zelenika (prije tunela POSTAVLJAJU KAMERU)-zelenika (kod Tazex-a POSTAVLJAJU KAMERU)-kumbor (kod olimpije)-kumbor (raskrsnica za kasarnu)-baosici (kod deli radivoja NON STOP)-baosici (na pravac)-bijela (kod djecijeg doma NON STOP)-bijela (na panoramu)-bijela (benzinska u kasnim vecernjim satima)-bijela (kod hotela park NON STOP)-kamenari (kod bivseg punkt-a)
« Last Edit: November 12, 2006, 11:43:23 PM by motorsport »

Offline Domo_TS

• View Profile
Radarske Kontrole
« Reply #1 on: November 12, 2006, 11:38:50 PM »
evo za danilovgrad:postave radar jednom u dvije godine na magistralu,i to je sve.

Offline ristek

• View Profile
Radarske Kontrole
« Reply #2 on: November 12, 2006, 11:50:23 PM »
gazda svaka ti cast!mene su prije neki dan sa golfom 5 zaustavili (neces vjerovati)kod pekare montenegro na toplu!
No stop signs, speed limit, nobody\'s gonna slow me

TsUnAmI

• Guest
Radarske Kontrole
« Reply #3 on: November 16, 2006, 04:56:51 PM »
Kada se ide iz pravca Budve ka Tivtu na raskrsnici gde se skrece levo za Krashice i desno za Kotor stoje posle 50-ak metara uvek, takodje i kada se skrene za Kotor odmah posle tunela uvek stoje...

motorsport

• Guest
Radarske Kontrole
« Reply #4 on: November 17, 2006, 01:03:58 AM »
[!--quoteo--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE[/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]takodje i kada se skrene za Kotor odmah posle tunela uvek stoje[/quote]hehehe... stajali su tu dok je jos radio onaj nesretni tunel....

Offline Laki

• View Profile
Radarske Kontrole
« Reply #5 on: November 17, 2006, 11:47:03 AM »
Sto se tice barske opstine situacija je sledeca.Iz pravca Budve ka Baru:-na Kufin dje stoji tabla sa natpisom dobrodosli u Bar pa jedno 200 metara znaju da stoje (motorista iz PG koji cesto navrati)-kada se prodje skretanje za Canj jedno 100 metara i tu znaju da stoje sa desne strane-u Sutomore kod skretanja za tunel Sozinu stoji jedan policajac-kada se prodje Sutomore pa na prvo prosirenje izvise hotela Korali desna strana-posle mosta na Brcu stoje pored jedne pecurke i cekaju-kod hotela Inex cekaju,a tu je ogranicenje 40km/h [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_eek.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":shock:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_eek.gif\\" /] -na Crvenu plazu i sve do ulaska u Susanj znaju da mijenjaju lokacije-kod hotela Topolice kod stare Jugopetrolove pumpe(na samom ulasku u centar grada)Iz pravca Bara ka Ulcinju:-znaju da stoje kod Rumijetrans na pecurku dje se ceka autobus-kod skole Meksiko kada se prodje nadvoznjak-kod garnizona (od skole Meksiko jedno 100 do 200 metara) znaju da stoje-kod skretanja za bolnicu-kod skretanja za kamenolom prije prvog tunela za Ulcinj jedno 200 do 300 metaraIz pravca Bara ka Podgorici-kod skretanja za Virpazar znaju da stoje sa lijeve strane-kod skretanja za tunel Sozinu(iz pravca Virpazara ka Baru)Ovo je ono sto ja znam.Moze Milan da navede neke koje sam ja preskocio.
« Last Edit: January 24, 2007, 05:47:52 PM by RS-6 »
2X ALFA ROMEO
BMW
YAMAHA VX CRUISER JET SKI

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Radarske Kontrole
« Reply #6 on: November 18, 2006, 10:08:34 PM »
Evo nekih koje ja znam iz pravca BAR-ULCINJ -kod prodavnice 14 Novembar- izmedji prva dva tunela na prosirenje kod bilborda ili prije kratkog tunela-kod restorana "Brkanovic" Ovo je sto se tice barske policije a sad Ulcinjska-kod restorana "Stari Ulcinj"-kad se prodje most posle "starog ulcinja" (uz kruce) na prosirenje dje pocinju tri trake-Kod skretanja za valdanos (stari punkt)-na braticu kod "lokande" (odma posle stare deponije)-i najceshce lokacije za ulcinjsku policiju su kod benzinske (odma na ulaz u UL)-i kod skretanja za autobusku posle prvih 200 metaraOvo je sigurno isao sam Bar-Ulcinj 4 godine svaki dan pa znam dje su sve bili.

Offline shajo

• View Profile
Radarske Kontrole
« Reply #7 on: November 25, 2006, 08:07:23 AM »
sto se tice podgorice e ovako.ulaz i izlaz ka budvi (kokoti ili d. gorica)magistrala ka zlatici najceshce kod servisa boljevic ili kod auto moto saveza.ka nk komanski most ili mareza.ka tuzima oko stocne pjace.i znaju nekad da budu kod ekonomske shkole, jer je tamo 40 cini mi se
ohajtenzgut nei shpikinguz

zager

• Guest
Radarske Kontrole
« Reply #8 on: November 25, 2006, 07:49:49 PM »
E GAZDA ZABORAVIO SI BIJELU KOD STADIONA TU IM JE SAD OMILJENO MJESTO OGRANICENJE JE 50 A SVI PICE BRZE KAD IDES PUT BAOSICA. INACE VISE NISI NI JEDNO MJESTO ZABORAVIO U H NOVOM SVAKA CAST!

Offline Saso

• View Profile
Radarske Kontrole
« Reply #9 on: December 05, 2006, 02:12:19 AM »
e mene su sad uhvatili kad sam isao prema PG sa Cetinja ono gdje su tri trake tamo 70 ogranicenje a ja isao 143 nizbrdo hehehe jedva sam ih vidio ...[img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]

Offline stefan123

• View Profile
Radarske Kontrole
« Reply #10 on: December 05, 2006, 07:57:49 AM »
Pored navedenih Od Bar-a prema Ulcinju ima jos - na samom ulazu posle one ravnice nizbrdo kod benzinske pumpe (tu se svi zalete a ogranicenje je cini mi se 50km/h )- na, gledano od UL prvi dio puta sa 3 trake koji se spusta i to prilicno...pred kraj nizbrdice ima skretanje lijevo i tu ze zavale iza nekog drveta da ih ne vidis a hvala bogu tri trake pa se pretice u oba smjera...
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

Offline Stivi

• View Profile
Radarske Kontrole
« Reply #11 on: April 06, 2007, 03:38:58 PM »
SASOOnamo se stalmo kriju iza one reklame onamo su mene i jednog druga startovali preticali neki kamion u sred krivine a nidje nikog nije bilo i ne vidjosmo ih od te reklame
« Last Edit: March 17, 2009, 08:07:53 PM by Filip »
\" If you love something let it go, if it comes bac

TDI

• Guest
Radarske Kontrole
« Reply #12 on: April 07, 2007, 06:23:50 PM »
Sto se tice PG-Zeta:* Zabljelo- izmedju Eko pumpe i nadvoznjaka* Cemovsko- imaju 4-5 lokacija, tako da ih je tesko predvidjeti. U sustini su na sredini, paralelno sa mjestom naseg okupljanja* Zeta- Cijevna (skretanje prema aerodromu, preko puta FAB Live pumpe), Senic Petrol pumpa, robna kuca Zecanka, Golubovci (robna kuca Kavaric i caffe Enigma, Spomenik), od spomenika na prvoj pravini su uvjek (na sredini te pravine, jer je 50 ogranicenje i tu se pune para).Mislim da je dovoljno od mene.... da mi platite jednu kaznu za ove informacije. Unaprijed zahvalan

Offline Domo_TS

• View Profile
Radarske Kontrole
« Reply #13 on: April 07, 2007, 06:26:47 PM »
to ce ti platit ovi iz administracije kluba
« Last Edit: March 17, 2009, 08:08:09 PM by Filip »

PG_mali88

• Guest
Radarske Kontrole
« Reply #14 on: April 09, 2007, 08:11:02 PM »
na milenijum
« Last Edit: March 17, 2009, 08:08:43 PM by Filip »

Offline brzi_pas

• View Profile
Radarske Kontrole
« Reply #15 on: April 09, 2007, 08:44:44 PM »
Nisu cesto na milenijum, ali sam cuo da ce lezeci da postave  
« Last Edit: March 17, 2009, 08:09:05 PM by Filip »
Nobody move, nobody get hurt!

motorsport

• Guest
Radarske Kontrole
« Reply #16 on: April 09, 2007, 08:46:34 PM »
na milenijum radarska kontrola??? a dje to stanu blago meni????

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Radarske Kontrole
« Reply #17 on: April 09, 2007, 10:05:06 PM »
sprdaju se denise..medjutim, tim bulevarom, malo ispod redakcije DAN-a se zavuku...tako da pazite tuda uveche.Evo nedelju dana se ne michu odatle..ali BASH SE NE VIDE, samo nishane radarom i iskoche
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline X3M

• View Profile
Radarske Kontrole
« Reply #18 on: April 09, 2007, 10:58:43 PM »
dobro mi to rekoste, jer se ja vazda zaletim pred onaj kruzni, cak sam se jednu noc "probao" sa city taxiJOM onudIJEN
« Last Edit: March 17, 2009, 08:09:22 PM by Filip »

gaga

• Guest
Radarske Kontrole
« Reply #19 on: May 18, 2007, 06:32:43 AM »
kad smo vec kod policije, poceli su da snimaju radarom preko morache u lenjinovom bulevaru.stanu kod skretanja za Gurman u zgradi alpe bara.hvataju sve koji dodaju gas da uhvate zeleno put bloka..uhvatili su par likova dok sam zdrao hamburger,tako su isli da su kocili do semafora.tu je vozacka otisla garant
« Last Edit: March 17, 2009, 08:09:38 PM by Filip »