Author Topic: Radarske Kontrole  (Read 2319 times)

Offline ulicni trkac

• View Profile
Radarske Kontrole
« Reply #40 on: May 25, 2009, 07:31:23 AM »
dvojici drugova oduzeli kola,u 2 dana,ali im ih vracaju danas(veza),dosao je neki novi tamo k0mandir ili shto vec,postrozhio je maximalno,preko 50 motora-vespi,rece policajac da je oduzeto za neki bash kratak period mozda 5dana..

Offline Nemanja

• View Profile
Radarske Kontrole
« Reply #41 on: May 25, 2009, 08:28:27 AM »
cuo sam to za vespe  ::msn-wink::,al mene izgleda policija voli  roll2

Offline brzi_pas

• View Profile
Radarske Kontrole
« Reply #42 on: May 25, 2009, 10:46:29 AM »
prifalilo im para......  ::angry2::
Nobody move, nobody get hurt!

Offline BMW E36 POWER

• View Profile
Radarske Kontrole
« Reply #43 on: May 25, 2009, 12:27:04 PM »
jel oduzimaju zato sto nisu registrovani ili...?akcija je zestoka...mene su juce kaznili 30e i sav sam sretan!!!Ne prastaju nikome,oduzimaju vozacke kao ludi,puno suvozacevo sjediste oduzetih vozacki...od hn do pg su bili na cetri mjesta!Kamenari,Tivat(odma uz obalu kad se sidje s trajekta)Budva kod Berovica i na Barutanu...

Offline ObeliX

• View Profile
Radarske Kontrole
« Reply #44 on: May 25, 2009, 02:02:03 PM »
@Nemanjai da te zaustave,nasi(zecani) su,pa prastaju...ja vozim kroz Zetu nesmetano,mada pored 2 patrole iz ZeCke stanice,dolaze i patrole iz grada...

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
Radarske Kontrole
« Reply #45 on: May 25, 2009, 03:40:10 PM »
E lijepo li je kad coek nema kola ... danas me vozio taksista i oduzese mu vozacku jer je vozio 80 na Zabelo ... Kumio je i molio,vala bi ga pustio samo da ga ne slusam ali ovi nisu htjeli.

Majka mi je rekla da moze ...

Offline TROPHY

• View Profile
Radarske Kontrole
« Reply #46 on: May 25, 2009, 05:47:15 PM »
Za'ebano je od od Berana preko Andrijevice pa do Plava, samo za 2 dana su nas zaustavili 3,4 puta, sva sreca pa mi je cale cop ::busted_cop:: :)

Offline Voland

• View Profile
Radarske Kontrole
« Reply #47 on: August 19, 2010, 05:52:16 PM »
Vidim nije niko odavno pisao, stoji i patrola u Tivat, odma na izlazu prema Budvi, kod inine pumpe i vataju ko pretice na punu, i to stoje cijelu noc, ne micu se........Tu mene uvatise.....
Drink. Smoke. Fuck. Fight.

Offline BLUE_STILL

• View Profile
Radarske Kontrole
« Reply #48 on: September 21, 2010, 10:49:39 PM »
E fino, u petak me uvatise na novom putu prema Aerodromu parkirali se onamo kod KAP-a i kaze radar da sam vozio 91 km (laze) i fino mi uzese 30 euraca. Juce oko 19  h  vidim spustili se malo nize prema gradu samo sam sad bio fin :) pa me promasise
BLUE_STILL
MONTENEGRO

Offline Andrijav5

• View Profile
Radarske Kontrole
« Reply #49 on: September 22, 2010, 06:15:59 AM »
Svaku noc su u Donju Goricu preko puta Gorenja a znaju i da se premjeste i po sredini Donje Gorice sinoc me zaustavise ali kad si ispravan  fyou1 coolthumb

Offline tuningmaniak

• View Profile
Radarske Kontrole
« Reply #50 on: September 22, 2010, 06:50:37 PM »
ajmo redom.Na izlaz iz PG-a na prvu krivinu dje tri trake pocinju, pa ondak kad se prodju korneti posle duge tri trake na sledecu krivinu mjere i malo iznad na autobusko stajaliste takodje sjede i mjere.A nova im je lokacija kad se ide PG-CT, pa posle one fabrike vode dje pocinju tri trake ona kao raskrsnica sa velikim parkinzima sa strane, odma posle nje stoje u zbunj i mjere. Nema trika da ih mos vidjet, spustili se ispod nasipa, i kad izmjeri samo istrci gore ka zec i vristi za tobom da se vratis ako nijesi uspio na vrijeme da stanes, a ko onamo jos ide 5o km/h  ::bash::zatim passat im je precesto na potezu vranjina-golubovcizatim posle tojotinog salona znaju da stoje u onu traku za iskljucivanje desno i mjere li mjerecim se sjetim novih lokacija dopunicu.(kad ovo procitaju biseri nece mi vrcat vozacku  rofl)
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline BMW E36 POWER

• View Profile
Radarske Kontrole
« Reply #51 on: February 10, 2011, 03:16:32 PM »
Svudje ih ima...i ja nedavno ostadoh bez dozvole,pasat me uhvatio a ne znam ni ja kako...

Offline devil_may_cry

• View Profile
Radarske Kontrole
« Reply #52 on: February 10, 2011, 04:22:44 PM »
Ja jos ne vidjeh Passat u grad da zaustavlja?!Podvoznjak u Masline, uzece mi tamo i auto i vozacku. A nema iscrtano mater im naslaga sam 7-8 kola bio..
\"If you want piece of shit buy a fuckin Honda\".

Offline ulicni trkac

• View Profile
Radarske Kontrole
« Reply #53 on: February 10, 2011, 05:45:20 PM »
ja sam ih gleda 2 puta u grad kako su zaustavljali

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Radarske Kontrole
« Reply #54 on: February 10, 2011, 05:50:46 PM »
i kod luk oil pumpe (bivsi roksped) na stari stalno stoje na 2-3 strane raskrsnice...kroz crveno ko prodje..ko ne stane pjesacima..ko oplete kolonu na punu...
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline tuningmaniak

• View Profile
Radarske Kontrole
« Reply #55 on: February 10, 2011, 06:04:54 PM »
vratili se na stara mjesta :DCT-PG: gore posle Vukpetrola i CAT-a na autobusko stajaliste!BD-CT: na prevoj na obzovicu vire iza stijene i krkaU  ::msn-wink::Ako se "nastane" i na brajice nema put BD ispod uru i po nista  ::yes::

Offline ribnica7

• View Profile
Radarske Kontrole
« Reply #56 on: February 10, 2011, 09:16:12 PM »
vranjina iza brda se kriju,bistrice -zeta kod pruznog prelaza iza smokve se kriju ::bleh::

Offline tuningmaniak

• View Profile
Radarske Kontrole
« Reply #57 on: February 16, 2011, 01:00:05 PM »
paznja paznja !!!!! :Dnova lokacija kanteraša :Dtacno iza one nove zgrade do nisana što je, popeli se na trotoar iza zgrade, nevide se, samo viri prednji mercedesa i pucaju li pucaju. Ovaj jedan mrco isplazio jezik ka da cilja na takmicenje :D odavno ne vidjoh zešce skrivanje :D

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Radarske Kontrole
« Reply #58 on: February 16, 2011, 03:27:44 PM »
kod nisana u ulicu 2xte na k nosam?? :D
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline tuningmaniak

• View Profile
Radarske Kontrole
« Reply #59 on: February 16, 2011, 06:50:46 PM »
da na toj :Dsamo nisu kao uobicajeno iza auta u onoj traci za iskljucivanje sa bulevara no izmedju zgrada bre se sakrili! Neka što nas zezaju no ne mogu djeca sad tamo igrad zmurke zauzeli im ovi mjesto :D