Author Topic: Radarske Kontrole  (Read 2302 times)

Offline Laki

• View Profile
Radarske Kontrole
« Reply #20 on: November 26, 2007, 03:36:24 PM »
Cuvajte se radarske kontrole su i u tunelu Sozina (na sredini tunela) .Mnogi su ostali bez vozacke.
2X ALFA ROMEO
BMW
YAMAHA VX CRUISER JET SKI

motorsport

• Guest
Radarske Kontrole
« Reply #21 on: March 24, 2008, 01:17:15 AM »
cuvajte se radara i na Brajice, malo ispod onog restorana KOSMAC, na onu krivinu stoje.... nikad ih u zivotu tu nisam vidio i ladno su poceli i tu da stoje.... takodje kad skrenete iz Budve prema Cetinju NIKAD ne preticite prije trece trake, jer znaju da cekaju na onu prvu okuku, gledaju ko pretice na onaj mali pravac odma poslije raskrsnice....

Offline NSX

• View Profile
Radarske Kontrole
« Reply #22 on: March 31, 2008, 12:32:31 PM »
Meni ode dozvola na 2 mjeseca (121 pored dakica...) kad se vracah sa CT cim se prodje onaj semafor i jos ja vozio sve relativno lagano 80-90 i neki s mercedesom mi se zalijepio pored mene i ja trecom stisnuh par sekundi radar cap...ja sam srecan covjek :)

motorsport

• Guest
Radarske Kontrole
« Reply #23 on: April 02, 2008, 11:54:28 PM »
zato brate zadnja tablica u gepek i samo proletis  ::busted_cop::

Offline NSX

• View Profile
Radarske Kontrole
« Reply #24 on: April 03, 2008, 03:00:06 PM »
Poznaju me dosta dobro i ovaj auto tako da bi odmah znali ko je i dje ce me nac :)

Offline Filip

• View Profile
Radarske Kontrole
« Reply #25 on: April 03, 2008, 03:06:29 PM »
Pa ako te znaju dosta dobro sto ti uzese vozacku :):):)
zato brate zadnja tablica u gepek i samo proletis  ::busted_cop::
a ako krenu za tobom? :)

motorsport

• Guest
Radarske Kontrole
« Reply #26 on: April 03, 2008, 06:48:58 PM »
vjerovatno ga znaju po "ludoj" voznji...chu ako krenu za tobom, da te nece stic sa onom raspalom peticom sdi?

SRT8

• Guest
Radarske Kontrole
« Reply #27 on: April 20, 2008, 04:50:19 PM »
vjerovatno ga znaju po "ludoj" voznji...chu ako krenu za tobom, da te nece stic sa onom raspalom peticom sdi?
ne stize tebe petica raspala SDI, no MOTOROLA baka, nikojosh pobjega nije od motorole

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Radarske Kontrole
« Reply #28 on: April 20, 2008, 06:41:09 PM »
srt8 pametno zborish..nije problem pobjec od njih..al kad ti pokucaju ujutro (ili istu noc) na vrata...
slam.poke.drop.tuck.dope

motorsport

• Guest
Radarske Kontrole
« Reply #29 on: April 20, 2008, 06:48:15 PM »
ja napisah da se skinu tablice....  ::bash::

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Radarske Kontrole
« Reply #30 on: April 20, 2008, 07:00:44 PM »
a druze nije ni policija..posebno republicka maloumna.Slikace te, zapamtice ti FELME..boju...ima da te nadju osim ako ne vozis bijeli ili sivi golf 2 bez tablica.I ja sam se lozhio na te fore bjezanja/skidanja tablica i slicno, al kad sam se sam uvjerio kako rade saobracajna/republicka/ANB ( ghostface) ...ne bi vjerovao
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline tuningmaniak

• View Profile
Radarske Kontrole
« Reply #31 on: June 07, 2008, 08:48:26 AM »
Redovno, svaki dan (sem juce) stoje izmedju 10-og i 15-estog bora posle semafora na izlaz iz PG put kombinata, a zaustavljaju prije vijadukta!
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline Kapetan

• View Profile
Radarske Kontrole
« Reply #32 on: June 07, 2008, 12:04:52 PM »
kad se spushtate prema Bd, nakon zavrsetka tri trake idu par lijevih krivina tu se chuvajte stoje malo nize i gledaju odozdo ko pretiche preko pune, jer tu ima isprekidana i puna ali nekih 10-15 metara i svi se zalete i ne vrate na vrijeme :)
« Last Edit: June 09, 2008, 05:10:40 AM by motorsport »
i-Vtec only!

Offline nenad gti

• View Profile
Radarske Kontrole
« Reply #33 on: June 08, 2008, 11:33:28 AM »
Sto se tice Ulcinja ima ih na bulevaru kad se ide ka velikoj plazi i kod hotela imperial u stoju posebno uvece.

Offline oneya

• View Profile
Radarske Kontrole
« Reply #34 on: September 16, 2008, 12:25:37 AM »
jutros ih vidjeh posle benzinske pumpe sa CT put PG ( sad da me ubijete ne mogu joj se imena sjetit!! O_o ), odma na kraj placa.. btw, sprijateljila sam se s tim policajcima, tako da ja prolazim lagano hihihihihi :}

Offline tuningmaniak

• View Profile
Radarske Kontrole
« Reply #35 on: September 18, 2008, 09:45:54 PM »
Kad smo vec kod toga dje se nalazU policajci, nova lokacija im je raskrsnica kod Volija na starom i to u civilnom golfu III, samo je bilo pitanje vremena kad ce se "posadit" na oni bulevar. Isto tako pardesetina metara od njih put nove kruzne stoji pocesto i patrolna petica i mjeri speed i zaustavlja.A ovo za gorivo na Avi-ju cu provjerit! ::msn-wink::
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Radarske Kontrole
« Reply #36 on: September 18, 2008, 09:48:46 PM »
cuo sam da ti u 88 kod volija nisu opasni..al isto... :D
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline Milos GTI

• View Profile
Radarske Kontrole
« Reply #37 on: February 28, 2009, 12:33:46 AM »
Meni sinoc ode vozacka na 2 mjeseca... Uhvatili me kod Zecanke u golubovcima isao sam 83 a dozvoljeno 50...mogli su mi oprostit ta 3 km/h i napisat mi kaznu, mada ovoga mjeseca ne prastaju nikome...

Offline Rakso GSi

• View Profile
Radarske Kontrole
« Reply #38 on: May 25, 2009, 02:06:56 AM »
3 puta sam u zadnjih 15dana isao za pljevlja(preko slijepca mosta)...ako nisu izvise skretanja za savnik nema ih nidje...stoje izvise skretanja za savnik na onaj most i snimaju te dolje da li pretices jer je puna,pa te gore zaustave i jos tamo naprijed gdje su opet 3 trake zaustavljaju one iz pravca BP.znaju i da stoje na bioce posle one neke pumpe na dug pravac (ako ih ima uvijek su 2 patrole) mada ti nisu opasni(pretekoh preko pune i ne pisase mi kaznu nego me pustise uz opomenu :)   jao jao jao+bio sam ovaj vikend u mojkovacu mojkovcu su uvece (posle 9h) na onaj pravac izmedju one dvije pumpe i zaustavljaju sve osim mojkovackih tablica,mada i oni ti pogledaju kroz prste :)
get in sit down shut up hold on

Offline Nemanja

• View Profile
Radarske Kontrole
« Reply #39 on: May 25, 2009, 06:31:55 AM »
Meni sinoc ode vozacka na 2 mjeseca... Uhvatili me kod Zecanke u golubovcima isao sam 83 a dozvoljeno 50...mogli su mi oprostit ta 3 km/h i napisat mi kaznu, mada ovoga mjeseca ne prastaju nikome...
sto je najaca fora sto sam BMW poceo svudje da vozim,i do sad me niko nije zaustavlja  rofl rofl rofl,bio sam cak do virpazara rofl (autu istekla registracija,i + nemam vozacku)  happy2 happy2...