Author Topic: Honda Civic  (Read 392 times)

katarina

• Guest
Honda Civic
« on: November 01, 2006, 12:23:11 PM »
Da se bolje predstavim...Zovem se Katarina imam 24 godine iz Zemuna.Bavim se stylingom u firmi SHIVA... Evo da predstavim svoj autic koji redovno menja izglede[img src=\\"http://img206.imageshack.us/img206/1154/hondacivicinaderfront1jy6.jpg\\" border=\\"0\\" alt=\\"IPB Image\\" /][img src=\\"http://img167.imageshack.us/img167/2355/hcrs102sw7.jpg\\" border=\\"0\\" alt=\\"IPB Image\\" /]Trenutrno nemam mnogo slika u kompu al uskoro cu skenirati.

Offline Laki

• View Profile
Honda Civic
« Reply #1 on: November 01, 2006, 12:39:20 PM »
Bas lijepo izgleda.Koji je motor u pitanju?Pozdrav.
2X ALFA ROMEO
BMW
YAMAHA VX CRUISER JET SKI

Offline bmw_fan

• View Profile
Honda Civic
« Reply #2 on: November 01, 2006, 02:23:34 PM »
moje misljenje: malo grub naprijed al zato pozadi extra i vrlo kulturno (:

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Honda Civic
« Reply #3 on: November 01, 2006, 02:27:45 PM »
[!--quoteo(post=11824:date=Nov 1 2006, 05:23 PM:name=bmw_fan)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(bmw_fan @ Nov 1 2006, 05:23 PM) [snapback]11824[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]moje misljenje: malo grub naprijed al zato pozadi extra i vrlo kulturno (:[/quote]reci mi da se shalish ili ne provaljujes da ovo nije isto auto na prvu i drugu sliku!uzhas prva slika, onakav branika a male "gumice" i felmice
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline X3M

• View Profile
Honda Civic
« Reply #4 on: November 01, 2006, 03:41:41 PM »
stvarno je ovaj prednji branik zhasu [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]nadam se da si ga promijenila [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":wink:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]

Offline bmw_fan

• View Profile
Honda Civic
« Reply #5 on: November 01, 2006, 03:50:06 PM »
daj brate poludjet cu od tebe,vazda trazis neke mane u textu,pa ono moje koliko trosi...da ne nabrajam vise (:.Djevojka je fino rekla "Evo da predstavim svoj autic koji redovno menja izglede" sto znaci da joj felne nije problem promijeniti kad se vec bavi stylingom u firmi gjde sigurno ima na pretek djelova (kako procitah i zaprepastih se kolika im je hala (: ) eto tako moj aCid_cOokiE isto malo pogledaj sto pise prije nego sto das tvoj cuveni zakljucak (da izletima malo u off) nemam ja nista protiv tebe samo da znas,ali mi nekad dignes pritisak (: PEACE BRO.

Offline brzi_pas

• View Profile
Honda Civic
« Reply #6 on: November 01, 2006, 04:28:06 PM »
Odlicna hondica, i bash je auto kao stvoreno za styling....Lijepo je vidjet pripadnicu "slabijeg" pola da se bavi tako lijepim poslom [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]Josh jednom svaka cast!  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]
Nobody move, nobody get hurt!

mustang_GT

• Guest
Honda Civic
« Reply #7 on: November 01, 2006, 05:20:15 PM »
kato odlicno. autic mi je prelijep. nadam se da i ti ovako fino izgledas?[img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Honda Civic
« Reply #8 on: November 01, 2006, 05:33:57 PM »
[!--quoteo(post=11827:date=Nov 1 2006, 06:49 PM:name=bmw_fan)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(bmw_fan @ Nov 1 2006, 06:49 PM) [snapback]11827[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]daj brate poludjet cu od tebe,vazda trazis neke mane u textu,pa ono moje koliko trosi...da ne nabrajam vise (:.Djevojka je fino rekla "Evo da predstavim svoj autic koji redovno menja izglede" sto znaci da joj felne nije problem promijeniti kad se vec bavi stylingom u firmi gjde sigurno ima na pretek djelova (kako procitah i zaprepastih se kolika im je hala (: ) eto tako moj aCid_cOokiE isto malo pogledaj sto pise prije nego sto das tvoj cuveni zakljucak (da izletima malo u off) nemam ja nista protiv tebe samo da znas,ali mi nekad dignes pritisak (: PEACE BRO.[/quote]REKLA!? da, jeste REKLA! ali sto bi ja njoj vjerovao ? [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]sto cu kad sam sumnjicav po prirodi, i dok ne vidim nju pored auta i skeniranu licnu i vozacku ne vjerujem  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_razz.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":P\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_razz.gif\\" /]
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline shajo

• View Profile
Honda Civic
« Reply #9 on: November 02, 2006, 12:08:12 PM »
[!--quoteo(post=11833:date=Nov 1 2006, 08:19 PM:name=mustang_GT)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(mustang_GT @ Nov 1 2006, 08:19 PM) [snapback]11833[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]kato odlicno. autic mi je prelijep. nadam se da i ti ovako fino izgledas?[img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /][/quote]\a slushaj zokija jado moj.ovo me nebi chudilo da je filip pghHHAHAHAH
ohajtenzgut nei shpikinguz

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Honda Civic
« Reply #10 on: November 02, 2006, 06:34:38 PM »
ahahahhahahah sto se cininek si nam ti dobro dosla pa cemo lako za sve drugo [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline Filip_pg

• View Profile
Honda Civic
« Reply #11 on: November 05, 2006, 10:11:59 PM »
ja bih samo rekao da je super...samo jos da legne neki intercooler tamo u prednji branik,pa ces da vidis kako ce da izgleda...mada,tada samo treba radit zadnji branik (ako bude turbo),jer ce samo njega gledat ostali trkaci!

GTi

• Guest
Honda Civic
« Reply #12 on: November 08, 2006, 12:48:21 PM »
sad je trenutno sa fabrickim branicima al ima neke aftermarket farove i stopke, zar ne? ...Bio sam prije par dana u Shivi raspitivao se za neke farove i branike za calibru i hondu...pa sam vidio Civic ispred...

Fools and Horses

• Guest
Honda Civic
« Reply #13 on: November 27, 2006, 05:14:32 PM »
Vidio sam je uzivo, uzimao sam kod tebe prednji branik za audi, proslog mjeseca... fina hondica