Author Topic: Koji Je Najbolji Servis(mastor)za Ugradnju Plina?  (Read 253 times)

Offline rade32

• View Profile
Koji Je Najbolji Servis(mastor)za Ugradnju Plina?
« on: October 27, 2006, 03:25:17 PM »
Ima puno servisa za ugradnju plina po PG i citavoj CG.Ja sam radio kod Nikole na Cijevni,mada se svi zale na njega meni vec 2god. auto radi bez problema i prezadovoljan sam.Kako se odluciti gdje je najbolje ugraditi plin,ko najbolje radi?
067/900-88-88 Audi, VW, Peugeot, Renault i Citroen

desha

• Guest
« Reply #1 on: October 28, 2006, 12:29:47 PM »
i ja ( i brat) sam kod Nikole radio plin i zadovoljan sam a isto sam cuo da se zale na njega

radulle

• Guest
« Reply #2 on: February 28, 2007, 01:43:27 PM »
[!--quoteo(post=11520:date=Oct 27 2006, 04:24 PM:name=rade32)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(rade32 @ Oct 27 2006, 04:24 PM) [snapback]11520[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]Ima puno servisa za ugradnju plina po PG i citavoj CG.Ja sam radio kod Nikole na Cijevni,mada se svi zale na njega meni vec 2god. auto radi bez problema i prezadovoljan sam.Kako se odluciti gdje je najbolje ugraditi plin,ko najbolje radi?[/quote]nemojte ugradjivati u EUROGAS kod titeksa.jer su neprofesionalni.proslog juna su mi ugradili i uzeli 360 eura.izgubio sam cep i otisao kod njih i oni kazu NEMAJU vise takvih i vise ih ne ugradjuju nego neki novi model.i pitao sam tipa na plinaru oko atesta i rekao mi je da mi nece dati atest jer ne moze na poljske plinske boce koje su meni ugradjene.uredjaj radi odlicno da kucnem u drvo ali su u euro gasu neprofesionalni,moraju imati obezbijedjene rezervne djelove.

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
« Reply #3 on: February 28, 2007, 05:15:00 PM »
Veliki broj uredjaja za plin sirom CG je radio servis BANEB-BAR i mislim da su generalni zastupnici Lovato uredjaja za CG imaju servis i rezervne djelove a i red je podugacak tako da mislim da ne rade dobro da bi bila pustos a ne ovako.Mislim da se ceka od 20 do 30 dana da se dodje na red....

RaCeR-GTI_16v_

• Guest
« Reply #4 on: March 12, 2007, 08:59:36 PM »
najbolji vam je mili nikolic svi se hvale na njega idite kod njega ako oceter plin ja ga nikad ne bih stavio

UNLIMITED

• Guest
« Reply #5 on: October 04, 2008, 08:22:42 PM »
Sto se mene tice meni je na 4 auta (nisu sva moja naravno) plin ugradio Ducko Milutinovic kod Novog studentskog doma-ja sam prezadovoljan, vec 4 godine plin ni na jedno auto nije diran osim sto moje sad planiram kod njega na servis da zamijeni filter za plin i da ocisti pluca ako bude trebalo. Covjek ugradjuje lovato i ima sve djelove a i nije skup. Svidja mi se sto ti odmah kaze kakva ti je situacija sa autom. Kod njega nema krpljenja. Sto se mene tice lik je sasvim ok mene ispostuje svaki put kako treba. Sa njegovom ugradnjom dobijate atest lagano.