Author Topic: Home Reunion Vol.6  (Read 1729 times)

Offline X3M

• View Profile
Home Reunion Vol.6
« Reply #80 on: October 29, 2006, 07:27:58 PM »
a i ja kasno dodjoh, zaglavio sam bio na spira glibavoga! a i smraci se rano majku mu [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_rolleyes.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":roll:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_rolleyes.gif\\" /]a trojku sam ja vidio na spira ako je to ta, br table 2 vrata crna sa ekranom na sred instr table i crvenim sportskim sjedistima...

Offline Laki

• View Profile
Home Reunion Vol.6
« Reply #81 on: October 29, 2006, 07:43:00 PM »
[!--quoteo(post=11641:date=Oct 29 2006, 08:27 PM:name=X3M)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(X3M @ Oct 29 2006, 08:27 PM) [snapback]11641[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]a trojku sam ja vidio na spira ako je to ta, br table 2 vrata crna sa ekranom na sred instr table i crvenim sportskim sjedistima...[/quote]To je ta.
2X ALFA ROMEO
BMW
YAMAHA VX CRUISER JET SKI

Offline Domo_TS

• View Profile
Home Reunion Vol.6
« Reply #82 on: October 29, 2006, 07:47:56 PM »
je li spustena ta dvojka?[!--quoteo(post=11640:date=Oct 29 2006, 08:25 PM:name=aCid_cOokiE)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(aCid_cOokiE @ Oct 29 2006, 08:25 PM) [snapback]11640[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]ovo se shalish jel? [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]ili ti nisi vidio "dranje" kad sam se trkao i kad sam dolazio [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_razz.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":P\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_razz.gif\\" /]greote, ko da vozim traktor je rkam[/quote]a nisam vidio,a nije ono auto za dranje jb ga,a puca ti qrac i onako ces da je prodajes. [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":grin:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Home Reunion Vol.6
« Reply #83 on: October 29, 2006, 07:50:14 PM »
naravno...izgorio sam je ja i do tamo i kad sam se trka sa onim 520i .i dobijem ga lagano i do gore i kad smo se vracali .a posle uzeo sa oktavio da se trkam od 110 konja i krecem masu ispred njega, saltam u drugi i ne radi turbina.i kad smo se vracali bio je pola auta ispred mene... i meni to nenormalno.Dosao kuci, digao haubu i vidio da je ona "magicna" traka sto sam lijepio crijevo od interkulera istopljena i tu sam gubio vazduh i zato me stigao...al dobro, da smo zdravo, lijep je osjecaj trkat se [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]
slam.poke.drop.tuck.dope

motorsport

• Guest
Home Reunion Vol.6
« Reply #84 on: October 29, 2006, 07:52:23 PM »
extra je bilo... najvece okupljanje do sad.... oko 50-ak auta sigurno.... ja slika nemam nego mozda 3-4, pegla mi nesto bilo slikavat.... aaaaaaa kako ide ona joletova calibra siva, sve je smjesno, ima li ono kakvi chip???....  a mustang vs. 325i je bilo zanimljivo gledat....onaj kralj sa dvojkom bijelom tj. sharenom je haos napravio...ahhahaaa ja sam umro od smjeha kad je ono pocelo da mu zuji u hladnjak, kao fen.... ahahahahaaa loodilo

Offline Domo_TS

• View Profile
Home Reunion Vol.6
« Reply #85 on: October 29, 2006, 07:57:10 PM »
[!--quoteo(post=11645:date=Oct 29 2006, 08:49 PM:name=aCid_cOokiE)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(aCid_cOokiE @ Oct 29 2006, 08:49 PM) [snapback]11645[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]a posle uzeo sa oktaviom da se trkam od 110 konja[/quote]je li to ona siva sto svi pricaju da ima strasnu muziku,vele 1000 i nesto wati[!--quoteo(post=11646:date=Oct 29 2006, 08:52 PM:name=motorsport)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(motorsport @ Oct 29 2006, 08:52 PM) [snapback]11646[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]onaj kralj sa dvojkom bijelom tj. sharenom je haos napravio...ahhahaaa ja sam umro od smjeha kad je ono pocelo da mu zuji u hladnjak, kao fen.... ahahahahaaa loodilo[/quote] a sto je ono brate ima se prebrnut nekoliko puta.hahahahahahahhaa ladnjak mu je extra.kako se utripova choek.hahahahhaa

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Home Reunion Vol.6
« Reply #86 on: October 29, 2006, 08:00:38 PM »
ne znam jel to ta oktavia, prvi put vidio momka nocas [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]sve pohvale vozachu 325i kako se ushtosa na zadnju vuchu...kako je vozi.Merak je ono bilo gledat, samo mi zao sto niko nije snimao
slam.poke.drop.tuck.dope

motorsport

• Guest
Home Reunion Vol.6
« Reply #87 on: October 29, 2006, 08:03:52 PM »
a ko vozi onoga MEGANA coupe??? ima nas je sve pobit tamo, prosha je preko 100 pored nas i na kraju zavrsio na onu livadu jedva se lik zaustavio...mene strah jbt. one djece, izlecu tamo... ne daj boze da se sto desi, najebali bi....

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Home Reunion Vol.6
« Reply #88 on: October 29, 2006, 08:12:35 PM »
ada jedan je covjek dosao na okupljane sa DVOJE MALE DJECE>..i sjede ih u vojovoga hamana hahahahaha da  vide kakav je a djeca tek prohodala haha
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Home Reunion Vol.6
« Reply #89 on: October 29, 2006, 08:27:38 PM »
evo ja aploadujem par klipova na youtube.com , tako je najlakse gledati [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]brzo ce..
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Home Reunion Vol.6
« Reply #90 on: October 29, 2006, 08:30:41 PM »
Bilo je ekstra upoznasmo se napokon, neki barani su malo kasnili i nisu se zadrzavali mnogo jer su od 12  u PG a mi cetvorica smo dosli rano oko 3:20 sa puntom. Imam slicica u telefon cim uzmem Bluetooth postavljam slike. Koliko sam cuo na sledece bi trebalo da dodje jos vise barana sa minimum 3-4 auta.
« Last Edit: October 29, 2006, 08:32:54 PM by 2fast4you »

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Home Reunion Vol.6
« Reply #91 on: October 29, 2006, 08:56:12 PM »
klip 1. malo je dug, ova budala snimala sve i svasta, ali valja pogledati.Uglavnom trkamo se i ja i bmw 520i sa komplet remusom zato ima i ovako fin zvuk.Brzi bijah i dobih ga [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /][a href=\\"http://youtube.com/watch?v=FKBY9B53d30\\" target=\\"_blank\\"]http://youtube.com/watch?v=FKBY9B53d30[/a]klip 2. ja sam ovaj lijevo sa "svijetlecim" tablicama, a ovo sto skripi je ventilator iz gorepomenutog golfa dvojke.Odje sam se trka sa oktaviom 19.tdi [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]...krenuh dobro ali turbina zajeba pa mi je bjezao za jedno pola auta.[a href=\\"http://youtube.com/watch?v=hw5Ujcpqd40\\" target=\\"_blank\\"]http://youtube.com/watch?v=hw5Ujcpqd40[/a]klip 3. mustang vs 325i.. i lik koji oznava start na par zadnjih okupljanja, ali to radi katastrofalno loshe [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /][a href=\\"http://youtube.com/watch?v=isEm6JrH7o8\\" target=\\"_blank\\"]http://youtube.com/watch?v=isEm6JrH7o8[/a]
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Home Reunion Vol.6
« Reply #92 on: October 29, 2006, 09:01:01 PM »
Dosta lose je to radio, stvarno! I daj postavljajte ove klipove na neki sajt dje se mogu downloadovati jer imam dial-up i dok ga pogledam umrem [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]

mustang_GT

• Guest
Home Reunion Vol.6
« Reply #93 on: October 29, 2006, 09:24:53 PM »
momci ja mislim da je danas bilo super. pohvala za momka koji vozi 325 odlicno ga vozi ali mi je iskreno zao ono auto. najveci lik je danas bio onaj sa dvojkom gore navedenom sto ima fen ispod haube. sam se sa sobom trko stalno kralj nema sta. sve nas je vise i to je dobro. i ona kalibra je extra. krivo mi je sto se haman ne trka. i ono na kraju kad je gazda ostavio bmw fana a ovaj vozio mustanga. ide kalibra nema sta:) denise platit ces mi za ono kad te uvatim nedje ispred sebe.[img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]

Offline X3M

• View Profile
Home Reunion Vol.6
« Reply #94 on: October 29, 2006, 10:54:15 PM »
mogu li se ovi klipovi kako skinut?

Offline brzi_pas

• View Profile
Home Reunion Vol.6
« Reply #95 on: October 29, 2006, 11:14:19 PM »
Meni je danas sve nakako cudno bilo, ja ne volim kad se ne zna nikakav red, i kad ima maloumnih ljudi koji ce jednog tuznog dana stvarno nekoga ubit ondje....Inace, onamo ima par likova koji imaju sa cim i umiju se "fatat" ali ja da idem i molim ljude da se trkaju samnom, vishe mi ne pada na pamet!p.s. svaka cast za ekipu iz Bara, drago mi je bilo vidjet ih!p.s. II Onoga golfa bijelog ili kako vec, stvarno smo trebali prebit i zapalit mu onu kantu, cisto za nauk ostalima!
« Last Edit: October 30, 2006, 03:43:34 AM by brzi_pas »
Nobody move, nobody get hurt!

Offline shajo

• View Profile
Home Reunion Vol.6
« Reply #96 on: October 30, 2006, 07:20:26 AM »
hahahahahha onaj bijeli golf je 1.3malo mu je spushtena glava.ili ga izbijte dobro ili ga kulirajte maximalno.izbit ga je lakokulirat ga je teshko,pa odaberite.iskreno mi je zao shto nisam bio u mogucnosti da dodjem na kombinat,zaglavih na shpira mrznoga do 7 sati.
ohajtenzgut nei shpikinguz

Offline NSX

• View Profile
Home Reunion Vol.6
« Reply #97 on: October 30, 2006, 03:24:42 PM »
[!--quoteo(post=11655:date=Oct 29 2006, 10:24 PM:name=mustang_GT)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(mustang_GT @ Oct 29 2006, 10:24 PM) [snapback]11655[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]momci ja mislim da je danas bilo super. pohvala za momka koji vozi 325 odlicno ga vozi ali mi je iskreno zao ono auto. najveci lik je danas bio onaj sa dvojkom gore navedenom sto ima fen ispod haube. sam se sa sobom trko stalno kralj nema sta. sve nas je vise i to je dobro. i ona kalibra je extra. krivo mi je sto se haman ne trka. i ono na kraju kad je gazda ostavio bmw fana a ovaj vozio mustanga. ide kalibra nema sta:) denise platit ces mi za ono kad te uvatim nedje ispred sebe.[img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /][/quote]A sa mnom nisi htio da se trkas jel?!  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_razz.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":P\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_razz.gif\\" /] Ja sam toga bmwa malko povise ostavio  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_cool.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\"8)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_cool.gif\\" /]

Offline shajo

• View Profile
Home Reunion Vol.6
« Reply #98 on: October 30, 2006, 04:12:52 PM »
nsx ti si mi ka zmaj
ohajtenzgut nei shpikinguz

mustang_GT

• Guest
Home Reunion Vol.6
« Reply #99 on: October 30, 2006, 09:18:48 PM »
pojma nemam nsx ni sta vozisa niko me i nije pito da se trkam osim onog bmw 325i