Author Topic: Home Reunion Vol.6  (Read 1733 times)

Offline brzi_pas

• View Profile
Home Reunion Vol.6
« Reply #40 on: October 26, 2006, 02:28:06 AM »
Ma kako se god zdogovorimo!Ja probao danas one gume(vec su neke postavljene)  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]
Nobody move, nobody get hurt!

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Home Reunion Vol.6
« Reply #41 on: October 26, 2006, 09:35:10 PM »
Ljudi posto je u nedelju trka na spira mugosu mogli bi ranije da pocnemo sa okupljanjem slaze li se ko? Da ne dolazimo 2 puta (trebalo bi da podjem sa jednim drugom sa fakulteta i jos nekoliko drugova na trku al je trka u 1 cini mi se a okupljanje u 4 pa ako mozemo da se poupimo ove nedelje ranije ili da se nademo nedje na trku, sto mislim da je nemoguce) Laki zovem te!

motorsport

• Guest
Home Reunion Vol.6
« Reply #42 on: October 26, 2006, 09:42:21 PM »
sa trke pravo na kombinat u 16:00h... meni pegla lomit auto do "shpira" ....

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Home Reunion Vol.6
« Reply #43 on: October 26, 2006, 09:48:46 PM »
Aj, vidjecemo se najvjerovatnije tamo da se upoznamo napokon. Trebalo bi da dodje 2-3 auta iz bara i to 2-ka i 3-ka GTI  (mozda oba a ako ne bude guzve onda cemo doc sa jednim)  za trece se jos nista ne zna mozda bude bravo 2.0 16V

Offline Laki

• View Profile
Home Reunion Vol.6
« Reply #44 on: October 26, 2006, 10:30:30 PM »
Milane za trku ti ne obecavam da cu bit slobodan u to vrijeme,ali cucemo se.A na okupljanje bi trebalo da dodjem,mozda sa Zarkom.
2X ALFA ROMEO
BMW
YAMAHA VX CRUISER JET SKI

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Home Reunion Vol.6
« Reply #45 on: October 26, 2006, 10:44:15 PM »
Idem ja sa nekim drugovima sa trojkom (sto ima DVD unutra) i trebalo bi da ide jedan momak sa crvenim gti-om 2-kom i mozda onaj bravo 2.0 iz sutomora

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Home Reunion Vol.6
« Reply #46 on: October 26, 2006, 11:11:53 PM »
[!--quoteo(post=11486:date=Oct 27 2006, 12:43 AM:name=2fast4you)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(2fast4you @ Oct 27 2006, 12:43 AM) [snapback]11486[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]Idem ja sa nekim drugovima sa trojkom (sto ima DVD unutra) i trebalo bi da ide jedan momak sa crvenim gti-om 2-kom i mozda onaj bravo 2.0 iz sutomora[/quote]i$ kad taj sa trojkom upali dvd, niko ga nece moc stic! [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]Ti bogomi ka da nitro ima a ne dvd [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline brzi_pas

• View Profile
Home Reunion Vol.6
« Reply #47 on: October 27, 2006, 02:23:58 AM »
Bravo ne moze bit 2.0 16v, samo 1.8 16v ili 2.0 20v.... samo toliko..  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]

Offline SFU

• View Profile
Home Reunion Vol.6
« Reply #48 on: October 27, 2006, 06:44:40 AM »
ja imam alpinu i mnogo bolje ide od kad sam je stavio!

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Home Reunion Vol.6
« Reply #49 on: October 27, 2006, 12:13:08 PM »
[!--quoteo(post=11500:date=Oct 27 2006, 08:44 AM:name=SFU)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(SFU @ Oct 27 2006, 08:44 AM) [snapback]11500[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]ja imam alpinu i mnogo bolje ide od kad sam je stavio![/quote]jesul ti bolja medjuubrzanja ili uopste osjecas da auto bolje vuche?ja u krajzlera imam sony Xplode, sad trecom od 60 do 120 ubijam
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Home Reunion Vol.6
« Reply #50 on: October 27, 2006, 03:31:18 PM »
ja eo ne znam ocu li moc s lanciom, majka crnjachi nesto jer nije ni registrovana ni osigurana,ako me zaustave najeba sam ,...vidjecemo
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline brzi_pas

• View Profile
Home Reunion Vol.6
« Reply #51 on: October 27, 2006, 03:54:24 PM »
znaci nista od trkica lancia vs lancia ?   [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_sad.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":(\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_sad.gif\\" /]

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Home Reunion Vol.6
« Reply #52 on: October 27, 2006, 04:36:25 PM »
ada je bi dosha sto se mene tiche nego stvarno mi je frka da me ne zaustavi policija, a ne znam ocu li znavat koga iz te patrole i ne znam kako ce bit "raspolozeni"...A majka crnjachi...vidjecu vidjecu...A treba i goriva sipat, ako shto ostane od subote veche, jer mi je lancia na rezervu.btw sjutra dolazi jedan potencijalni kupac da je pogleda i provoza.
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline brzi_pas

• View Profile
Home Reunion Vol.6
« Reply #53 on: October 27, 2006, 05:28:34 PM »
Aj sa srecom, al moj savjet ti je da se ne crnjacish no dodji sa "low-riderom"  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Home Reunion Vol.6
« Reply #54 on: October 27, 2006, 05:30:55 PM »
[!--quoteo(post=11530:date=Oct 27 2006, 07:28 PM:name=brzi_pas)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(brzi_pas @ Oct 27 2006, 07:28 PM) [snapback]11530[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]Aj sa srecom, al moj savjet ti je da se ne crnjacish no dodji sa "low-riderom"  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /][/quote]a bogUmi i njemu je istekla reg prije pola mjeseca [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline brzi_pas

• View Profile
Home Reunion Vol.6
« Reply #55 on: October 27, 2006, 05:40:49 PM »
xaxaxaxaxaxaxa!!!!kako god ocesh bogumi. samo mi onu igricu donesi.............  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]

Offline shajo

• View Profile
Home Reunion Vol.6
« Reply #56 on: October 28, 2006, 04:30:59 PM »
mijegi ja cu u 11 na shpira dok se trka ne zavrshi.to jer nedje oko 4 sata najvjerovatnjije.oli mi pravit drushtvo sjutra
ohajtenzgut nei shpikinguz

Offline brzi_pas

• View Profile
Home Reunion Vol.6
« Reply #57 on: October 28, 2006, 04:47:27 PM »
e....... bogomi ne znam, danas sam se malo smorio(umorio) asl sam se malo oraspolozio posle ona 2 kruga po ostavlja neka "trkace prave" [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Home Reunion Vol.6
« Reply #58 on: October 28, 2006, 09:14:35 PM »
aj sjutra se vidimo u 4 na kombinat, ako ne i prije na shpira..zivjeli vi, a ja cu se potrudit da dodjem sa ovim sto ima najvishe konja [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Home Reunion Vol.6
« Reply #59 on: October 28, 2006, 09:22:29 PM »
Ovaj bravo jeste 2.0 20V a trojka je jedina u bar sa DVD-ijem i takvim ozvucenjem i enterijerom uopste. Naglasio sam da ima DVD iz razloga da odma provali cime idemo da ne gata. Mada nista dok se to ne vidi...