Author Topic: Laguna  (Read 332 times)

duka

• Guest
Laguna
« on: October 22, 2006, 01:45:16 PM »
Ostao sam duzan da se predstavim u garazi ali nisam imao sliku. jer nisam povezao tel. sa komp. pa sam preko mms-a.Znaci 2200 dizel bez turbine [koja mi fali nekad u brdo], 83 konja. Od opreme ima dig. klimu, abs, airbeg, servo, podizace ... fale mi samo al. felge.  Platio sam je 2900 i nista nisam ulagao osim potrosnog materijala, cd-a i nekih sitnica.

Offline brzi_pas

• View Profile
Laguna
« Reply #1 on: October 22, 2006, 01:48:25 PM »
Odlican auto, i vidim bash jeftin za tu klasu pogotovo...Sve u svemu, svaka cast na izboru automobila!
Nobody move, nobody get hurt!

Z-128

• Guest
Laguna
« Reply #2 on: October 22, 2006, 02:01:21 PM »
Wrh auto !!! Drug mi ima istog samo benzinca namrtvo stabilno i brzo auto [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Laguna
« Reply #3 on: October 22, 2006, 02:40:24 PM »
kazhu da su lagune dobrenikad je nisam vozio al je fale...meni se svidjajujel ovo tvoja zelena neka il mi se cini(slab kvalitet slike)
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline Laki

• View Profile
Laguna
« Reply #4 on: October 22, 2006, 04:15:59 PM »
Odlicno izgleda.Moras postavit jos koju sliku.
2X ALFA ROMEO
BMW
YAMAHA VX CRUISER JET SKI

duka

• Guest
Laguna
« Reply #5 on: October 23, 2006, 08:43:20 PM »
[!--quoteo--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE[/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--] bash jeftin za tu klasu pogotovo...[/quote]krecu se one skuplje, nego sam je ja tolko platio jer me cekaju registracija i prevod[!--quoteo--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE[/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]jel ovo tvoja zelena neka il mi se cini(slab kvalitet slike)[/quote]zelena metalik

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Laguna
« Reply #6 on: October 23, 2006, 09:04:21 PM »
Polagao sam na renoa (konkretno klia) i ta kola obozavam i sjutra bih ih kupio (posle golfa [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /] naravno) . Nisi bas jeftino ispao one se krecu koliko sam gledao na granicni od 1.5 do 2.0 eura bio sam se zaleceo na jednog klia od 400 eura (sa felmama,elektronskim pod., 2 vrata i kasetofonom motor 1.2 obican) i nedade mi otac da ga kupim (i tada narucih pola '98. dizel sa dosta opreme kad stigne idu slike 1.200 evra) Trojki nema ima al su nikakve pa se odlucih zato za pola. Gazda sorry za mali off al jbg

Offline Laki

• View Profile
Laguna
« Reply #7 on: October 23, 2006, 11:52:05 PM »
Znaci ovo 2.900 je na strane table.Odakle si je uveo?
« Last Edit: October 23, 2006, 11:52:45 PM by RS-6 »
2X ALFA ROMEO
BMW
YAMAHA VX CRUISER JET SKI

Offline brzi_pas

• View Profile
Laguna
« Reply #8 on: October 24, 2006, 02:48:01 AM »
Cekaj, ne mora da znaci da je na strane, samo da mu je istekla registracija, i normalno da treba da ga prevede na svoje ime......
Nobody move, nobody get hurt!

Offline bmw_fan

• View Profile
Laguna
« Reply #9 on: October 24, 2006, 09:13:08 AM »
dobra je,stvarno.postavi jos slika! motora,unutrasnjosti i sl.

Mirza_PG

• Guest
Laguna
« Reply #10 on: November 04, 2006, 11:47:32 AM »
Laguna... extra auto , striko moj je ima [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /] Samo kazhu da su dizeli 2.2 komplikovano napravljeni, da je mnooogo bolje kupit' benzinca... Ali ok, sve u svemu, fin auto, i za malo para

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
Laguna
« Reply #11 on: August 01, 2008, 05:37:48 AM »
Dusko , ja jos cekam slike Lagune ! Ajmo,imam neke Renault Alloy Felgen pa da vidimo kako bi ti stojale ! Daj slike ASAP :)

Majka mi je rekla da moze ...

duka

• Guest
Laguna
« Reply #12 on: September 12, 2008, 10:52:48 AM »
Ne ulazem nista osim sto moram, dako se kupi nesto novije npr ovako nesto

duka

• Guest
Laguna
« Reply #13 on: August 24, 2009, 07:33:00 AM »
closed !

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
Laguna
« Reply #14 on: August 24, 2009, 07:47:01 AM »
A ja pomislio da si postavio slike ... Sta je sledece ?

Offline Kimi

• View Profile
Laguna
« Reply #15 on: August 24, 2009, 11:11:26 AM »
Mozda i ja kuupim nesto tako, ali mi je nisu bas pohvalili. Rekose da joj ne odgovara gorivo kod nas pa da ima problema sa dizel motorom. El to istina??
Ne ulazem nista osim sto moram, dako se kupi nesto novije npr ovako nesto
Nema prostora ovdje kapi!

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
Laguna
« Reply #16 on: August 24, 2009, 12:39:38 PM »
Do 2006 jeste a posle su promijenili dizne i sve je ok . A i te stare (cini mi se douphi) dizne se lako ciste ...