Author Topic: Alkotest  (Read 291 times)

Offline ristek

• View Profile
Alkotest
« on: October 22, 2006, 12:45:49 AM »
Zustavili me veceras,odma da duvam,popio sam jedno malo toceno pivo(niksicko naravno),test ocita 0.35.rece mi momak u plavom da sam na granici i pusti me......koliko se ja sjecam ogranicenje je 0.2,neka mi neko kaze koliko je tacno ogranicenje........da znam ubuduce......
No stop signs, speed limit, nobody\'s gonna slow me

Offline brzi_pas

• View Profile
Alkotest
« Reply #1 on: October 22, 2006, 03:19:09 AM »
0.5ili zidarsko pivo
Nobody move, nobody get hurt!

Z-128

• Guest
Alkotest
« Reply #2 on: October 22, 2006, 10:25:50 AM »
[!--quoteo(post=11044:date=Oct 22 2006, 05:18 AM:name=brzi_pas)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(brzi_pas @ Oct 22 2006, 05:18 AM) [snapback]11044[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]0.5ili zidarsko pivo[/quote]0.5 granica [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_cool.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\"8-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_cool.gif\\" /]  a shta mislish kolko cje da ti pokazhe ako odma duvash posle 1 zidara???Recimo poslje nekih 5 minuta ?

motorsport

• Guest
Alkotest
« Reply #3 on: October 22, 2006, 11:24:41 AM »
uffffffffff.... ne daj boze da su mene sinoc dje zaustavili da duvam.... [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_confused.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-?\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_confused.gif\\" /]

Offline brzi_pas

• View Profile
Alkotest
« Reply #4 on: October 22, 2006, 01:43:38 PM »
Mene su jednom zaustavili, bio sam mrtav, ali mrtav majci, duvao sam i pokazalo im je 0.0!!!!!!!!!!!!!!Onda su me pitali drogiram li se!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]
Nobody move, nobody get hurt!

Z-128

• Guest
Alkotest
« Reply #5 on: October 22, 2006, 02:13:27 PM »
Ma ti aparati su skroz bzvz, bio sam tolko nagrdjen da nisam vidio peracha ulica ispred sebe i normalno udarim u njega, posle pola sata dolazi policija i pitaju jesam li pio ja reko ne jeo sam neke bombonjere daju mi da duvam, kad je prestalo da pishti pokazuje 1.05 [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_twisted.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":twisted:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_twisted.gif\\" /] , a ovaj saobracajac veli sacekajte 15 min. da testiramo opet jer ako je od cokolade spushticje se, drugi put sam imao 0.7, i ostane na tome da sam jeo rum cassato [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_cool.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":cool:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_cool.gif\\" /] A moze isto da se izvuche sa grozhdjem ako pojedesh jedan grozd imacjesh taman oko 0.5 mozda i jache zavisi kolko pojedesh zato uvjek sa sobom ponesite malo bombonjere ili necheg slatkog shto sadrzhi malo alcohola  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Alkotest
« Reply #6 on: October 23, 2006, 08:25:38 PM »
Jednom momku iz mog komsiluka su uzeli vozacku jer su ga testirali i imao je preko 1.3 (uzeli su mu za stalno BAR ON TAKO KAZE)

Z-128

• Guest
Alkotest
« Reply #7 on: October 23, 2006, 08:59:13 PM »
100% te lazhe  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":wink:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]   mozhe najvishe 24 mjeseca, ali ni tolko mu nebi dali mozda bi mu dali 12 mjeseci najvishe i jedno 200 eura ga odrali po dzepu, covjek ubije pjeshaka na ulici pa mu ne uzmu vozacku za stalno.

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Alkotest
« Reply #8 on: October 24, 2006, 05:55:02 PM »
nema shanse da mozhe od jednog piva 0.35 ili su mene do sad sve zapadli neispravni dregeri.sjecam se jednom tacno da sam popio :dvije chase viskija, 2 tekile i 1 cool pivo i izmjereno mi 0.25...a dozvoljeno je prije bilo 0.50 a sad mislim da smo kao hrvati znaci 0.00 je jedino prihvatljivo.
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline ristek

• View Profile
Alkotest
« Reply #9 on: October 24, 2006, 06:02:06 PM »
malo toceno(to je 0.33 mislim)izmjerio je 0.35,meni se cini da si ti malo precero stari.......
No stop signs, speed limit, nobody\'s gonna slow me

Z-128

• Guest
Alkotest
« Reply #10 on: October 24, 2006, 09:37:02 PM »
[!--quoteo(post=11288:date=Oct 24 2006, 07:54 PM:name=aCid_cOokiE)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(aCid_cOokiE @ Oct 24 2006, 07:54 PM) [snapback]11288[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]nema shanse da mozhe od jednog piva 0.35 ili su mene do sad sve zapadli neispravni dregeri.sjecam se jednom tacno da sam popio :dvije chase viskija, 2 tekile i 1 cool pivo i izmjereno mi 0.25...a dozvoljeno je prije bilo 0.50 a sad mislim da smo kao hrvati znaci 0.00 je jedino prihvatljivo.[/quote] [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_eek.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":shock:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_eek.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_eek.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":shock:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_eek.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_eek.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":shock:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_eek.gif\\" /] Druzhe ti ili si josh pjan ili si istopio taj aparat u koji si duvao, mislim 0.25 [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_confused.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":?\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_confused.gif\\" /] Ne znam nisam pametan [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_rolleyes.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":roll:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_rolleyes.gif\\" /]