Ma ti aparati su skroz bzvz, bio sam tolko nagrdjen da nisam vidio peracha ulica ispred sebe i normalno udarim u njega, posle pola sata dolazi policija i pitaju jesam li pio ja reko ne jeo sam neke bombonjere daju mi da duvam, kad je prestalo da pishti pokazuje 1.05 [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_twisted.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":twisted:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_twisted.gif\\" /] , a ovaj saobracajac veli sacekajte 15 min. da testiramo opet jer ako je od cokolade spushticje se, drugi put sam imao 0.7, i ostane na tome da sam jeo rum cassato [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_cool.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":cool:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_cool.gif\\" /] A moze isto da se izvuche sa grozhdjem ako pojedesh jedan grozd imacjesh taman oko 0.5 mozda i jache zavisi kolko pojedesh zato uvjek sa sobom ponesite malo bombonjere ili necheg slatkog shto sadrzhi malo alcohola [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]