Prvo, ne znam je li ovo off topic, ali ja nisam imao ideju gdje ovo da stavim a izgleda mi prikladno da bude ovdje. dakle, unaprijed se izvinjavam moderatorima.Dakle, interesuje me postoji li sredstvo kojim se mogu srediti one sitne ogrebotine. Kola su mi crvene boje, i imam par ogrebotina koje se jedva primjecuju, ali su ipak tu i mene kao gazdu jako nerviraju. sto puta sam u zivotu, najcesce na teleshopu, naletio na neke stvari koje kao saniraju male ogrebotine, te one od noktiju oko rucice, itd, ali sad pojma nemam sta i gdje da trazim. Vidjeh onako uz put u auto djelovima neki Turtle Wax preparat za ovu namjenu.. Ima li iko iskustva i postoji li nesto sto ce mi pomoci, a idealno bi bilo da je bas neko od vas probao konkretan preparat i da je sve ispalo super! [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /] I ima li nekih posljedica i nus pojava, ne bih da nagrdim boju radi par ogrebotina koje samo ja vidim?