Author Topic: Okupljanje U Herceg Novom  (Read 1170 times)

motorsport

• Guest
Okupljanje U Herceg Novom
« on: October 19, 2006, 11:20:50 PM »
eto da obavjestim clanove foruma iz Herceg Novog, a takodje iz drugih gradova (ako se slucajno zadese tad u HN) da se svake subote uveche oko 21:00h okupljamo na popularni "Njivicki Put" ...svi ste dobrodosli.... [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /] eto cisto informacije radi, prosle subote je bilo nesto malo manje od 30 auta... [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]

Offline ristek

• View Profile
« Reply #1 on: October 19, 2006, 11:28:10 PM »
30 auta?!ajde.......,
No stop signs, speed limit, nobody\'s gonna slow me

mustang_GT

• Guest
« Reply #2 on: October 20, 2006, 08:24:04 AM »
brate dolazim danas u hn. tako da cu sutra vjerovatno i ja na okupljanje. idemo zajedno. samo shteta ici cu sa chrayslerom. oce li biti sutra veche?

Offline shajo

• View Profile
« Reply #3 on: October 20, 2006, 08:34:07 AM »
mozda se dodje i u hn.samo da nas ne poapse
ohajtenzgut nei shpikinguz

Offline bmw_fan

• View Profile
« Reply #4 on: October 22, 2006, 04:14:22 PM »
o extra,mislim da cu i ja dolaziti  (al kad se zadesim dolje) svidja mi se...pa dako napravimo jedno ooogromno okupljanje nekad!

motorsport

• Guest
« Reply #5 on: October 22, 2006, 06:50:53 PM »
ove subote nas ja malo bilo jer se masovno islo u Kotor na Cecu u "Maximus" [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]

zager

• Guest
« Reply #6 on: December 04, 2006, 04:36:26 PM »
sta bi sa ovim okupljanjima nema ih vise?dajte ljudi iz h novog i blizine da nastavimo praksu!

motorsport

• Guest
« Reply #7 on: December 04, 2006, 08:47:47 PM »
ne znam zasto, al trenutno smo napravili pauzu sa okupljanjima u HN.... morat cemo se opet organizovat.... [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]

Offline bmw_fan

• View Profile
« Reply #8 on: December 08, 2006, 11:05:06 AM »
nema pauze!!! alo dzabalebaroshi!  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]

zager

• Guest
« Reply #9 on: January 09, 2007, 08:46:16 PM »
mogli bi na njivicki put malo u subotu da vidimo tu peletovu muzikaliju?ima li zainteresovanih?

motorsport

• Guest
« Reply #10 on: January 10, 2007, 01:52:57 AM »
ja idem u cetvrtak u PG.... kad malo otopli pa cemo nastavit tradiciju svake subote u 21:00 na njivicki....

zager

• Guest
« Reply #11 on: February 05, 2007, 02:34:08 PM »
ponovo aktuelan njivicki put subotom,u proslu subotu bilo tridesetak auta! [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_rolleyes.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":roll:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_rolleyes.gif\\" /]

Offline Laki

• View Profile
« Reply #12 on: February 05, 2007, 02:47:10 PM »
Okacite slike da vidimo kako to izgleda u HN.
2X ALFA ROMEO
BMW
YAMAHA VX CRUISER JET SKI

motorsport

• Guest
« Reply #13 on: February 06, 2007, 12:04:55 AM »
aaaaa kako mi je zao sto nisam dosao, nisam znao, niko mi nije javio.... a i bio sam tu noc na maskenbal u Igalo.... chuo sam da je bilo fino, al sam tek u nedelju saznao da ste se okupljali.... RS-6, niko ne nosi aparat jer je mrak pa se slabo vidi....

eno

• Guest
« Reply #14 on: February 07, 2007, 11:51:05 PM »
pa daj javite to na vrijeme...

zager

• Guest
« Reply #15 on: February 08, 2007, 03:42:21 PM »
jbga sve je bilo spontano u subotu je bilo ocemo li ocemo,a za slike nema niko aparat mrak je,al panduri nas uvjek snime i bez njega da smo tamo [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_evil.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":evil:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_evil.gif\\" /] .jeste li sad da se skupimo u subotu?

motorsport

• Guest
« Reply #16 on: February 08, 2007, 04:46:57 PM »
ja sam sad u PG.. tek sam sledeci vikend u HN.... al ako se budete skupljali slikajte ponesto  ...

eno

• Guest
« Reply #17 on: February 10, 2007, 02:26:26 PM »
a ja ?u fotografisat majka mu stara,samo daj zovite...ako ne ovdje,onda  Å¡aljite mail na kikicenver@gmail.com
« Last Edit: February 10, 2007, 02:27:12 PM by eno »

zager

• Guest
« Reply #18 on: February 10, 2007, 04:42:31 PM »
danas kisa pa cemo u sledecu subotu daako stane

mustang_GT

• Guest
« Reply #19 on: February 15, 2007, 08:57:51 PM »
ja sam u subotu dolje i ja bih dosao na okupljanje tako da sam za DA  ova subota