Author Topic: Lamela  (Read 385 times)

motorsport

• Guest
Lamela
« on: October 15, 2006, 12:01:28 PM »
lamela mi je pocela proklizavat... kako da znam sta treba da mjenjam, dal' samo lamelu, ili u kompletu sa korpom i onim lezajem??? i koliko para to "zadovoljstvo" kosta...??? znaci u pitanju je COMPACT 318TDS '99 god   [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]

Offline smfilip

• Administrator
    • View Profile
Lamela
« Reply #1 on: October 15, 2006, 12:09:54 PM »
valjda samo lamelu...

Offline SFU

• View Profile
Lamela
« Reply #2 on: October 15, 2006, 01:57:42 PM »
pitaj i za mene ima li dje!!!a i ja cu tebi potrazit (a mozda je i isto kvachilo)!!!

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline Filip_pg

• View Profile
Lamela
« Reply #3 on: October 15, 2006, 08:28:34 PM »
mislim da je u pitanju samo lamela...jer tebi treba masu drkanja da bi i korpu razvalio...misli,bez ako nisi saltao na medjugas,bez kvacila...i na kraju krajeva,zvonila bi ti korpa...

Offline shajo

• View Profile
Lamela
« Reply #4 on: January 15, 2007, 01:43:23 PM »
ma kupish sinter lamelu ka ja fino 350 eura i imash je 10 godina a auto ti ubrzava ka metak
ohajtenzgut nei shpikinguz

Offline brzi_pas

• View Profile
Lamela
« Reply #5 on: January 15, 2007, 06:36:38 PM »
samo sto nije bash "every day"
Nobody move, nobody get hurt!

Offline Wulfy

• Samo ÄŒlan
    • View Profile
Lamela
« Reply #6 on: January 15, 2007, 09:56:46 PM »
Trebalo bi da kosta (sve zajedno) oko 150 eura, majstr ce da ti uzme oko 50 eura.Preporucuje se zamjena kompleta a ne separatno.

Offline SFU

• View Profile
Lamela
« Reply #7 on: January 16, 2007, 01:59:16 PM »
zbilja gazda evo ga kod mene chitav set ispod stola 150e!?problem je ne znam odgovara li tvom e36!? meni nije odgovarao!?

zamalo m-power

• Guest
Lamela
« Reply #8 on: January 17, 2007, 01:08:38 PM »
komplet je oko 200eura kod vukcevica na barutani.meni sve odgovaralo

motorsport

• Guest
Lamela
« Reply #9 on: January 17, 2007, 09:11:46 PM »
nadjoh lamelu u kompletu sa korpom, sve sa "rukama" 200 eura u Trebinje.... [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]  samo se treba nakanit otic do Trebinja...

Offline brzi_pas

• View Profile
Lamela
« Reply #10 on: January 17, 2007, 09:34:50 PM »
ada to je tu odma, samo skoknesh......  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]Ozbiljno probaj ovo na barutanu, mislim da i oni rade sa ugradnjom...
Nobody move, nobody get hurt!

motorsport

• Guest
Lamela
« Reply #11 on: January 17, 2007, 09:54:01 PM »
pa blize mi je u Trebinje otic nego u Barutanu, jer BMW mi je u Herceg Novi.... mada imam broj od toga iz barutane pa cu ga zovnut cisto informativno....

zamalo m-power

• Guest
Lamela
« Reply #12 on: January 17, 2007, 10:19:50 PM »
ako je sve 200 eura sa ugradnjom nije mnogo, ja sa majstorem mijenjao i mogu ti rec da su nam muda opala dok smo ga vratili,oder od posla

Offline smfilip

• Administrator
    • View Profile
Lamela
« Reply #13 on: January 17, 2007, 10:42:49 PM »
109 funti u britaniji kompletan kit za zamjenu [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]imam neke kataloge,pa ocu meni da narucim sve filtere...za 50e [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]

Offline SFU

• View Profile
Lamela
« Reply #14 on: January 18, 2007, 07:50:49 AM »
40e ruke! (za zamjenu kvachila)

DRAGANCE

• Guest
Lamela
« Reply #15 on: July 11, 2007, 07:47:50 AM »
u bg cu da ti sredim neki popust za nove delove , ako ne znas sta je , pogledaj sledece :koliko visoko hvata pedalakoliko je tvrda pedalaprisloni nogu na pedalu dok auto radi na radnoj temp, i vidi da li ima vibracija , ako ima i ako jako treska onda je i druk lager otisao , stisni pedalu dok je na leru i ne ubacuj u brzinu , poslusaj da li se menjaju zvukovi kad stisns i kad pustiskad kreces tj kad opustas kvacilo , jel zna da zatrese tj da cima , ako je tako onda je i korpa otisla

Offline BMW E36 POWER

• View Profile
Lamela
« Reply #16 on: July 11, 2007, 02:52:22 PM »
Ja bi to u setu zamijenio da ne razmisljam...200e nije puno za to zadovoljstvo i sad to zamjeni i Boze zdravlja nikad vise na tom autu(valjda ga Milan nece voziti 100god kao vektru)

motorsport

• Guest
Lamela
« Reply #17 on: September 13, 2007, 10:48:29 PM »
i konacno zamjenjen citav komplet, dakle lamela, korpa i druk lezaj (valjda se tako zove onaj lezaj) .... ova ekskurzija je kostala sa "rukama" 300 eur. u HR u BMW servis, lamela je original, iz njemacke je narucena, zato je i jaka cijena....