Author Topic: How To Drift !  (Read 475 times)

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
How To Drift !
« on: October 12, 2006, 09:31:29 PM »
The drift bible![a href=\\"http://video.google.com/videoplay?docid=8338869029706375019&q=drift+bible\\" target=\\"_blank\\"]http://video.google.com/videoplay?docid=83...p;q=drift+bible[/a]Kralj driftanja (neki kosooki-ne znam mu ime), objasnjava sve tehnike driftanja !Nadam se da moderator nece izbrisati topic, jer mislim da iz ovog snimka moze dosta da se nauci, i zasluzuje svoju temu, a ne da ide gore u "video klipove"...Preporucujem samo brzem internetu znaci isdn, adsl jer je snimak ogroman.
slam.poke.drop.tuck.dope

Geronimo

• Guest
How To Drift !
« Reply #1 on: October 12, 2006, 11:00:16 PM »
[!--quoteo(post=10142:date=Oct 12 2006, 11:31 PM:name=aCid_cOokiE)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(aCid_cOokiE @ Oct 12 2006, 11:31 PM) [snapback]10142[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]The drift bible![a href=\\"http://video.google.com/videoplay?docid=8338869029706375019&q=drift+bible\\" target=\\"_blank\\"]http://video.google.com/videoplay?docid=83...p;q=drift+bible[/a]Kralj driftanja (neki kosooki-ne znam mu ime), objasnjava sve tehnike driftanja !Nadam se da moderator nece izbrisati topic, jer mislim da iz ovog snimka moze dosta da se nauci, i zasluzuje svoju temu, a ne da ide gore u "video klipove"...Preporucujem samo brzem internetu znaci isdn, adsl jer je snimak ogroman.[/quote]super je sve ovo al ako oces da ga skines file je 500mb u avi formatu a 300 u mp4...

Offline shajo

• View Profile
How To Drift !
« Reply #2 on: October 12, 2006, 11:01:10 PM »
iskreno nishta novo.samo jako auto i vrh ruchna
ohajtenzgut nei shpikinguz

Offline SFU

• View Profile
How To Drift !
« Reply #3 on: October 13, 2006, 10:53:15 AM »
preLagano je ovo shto sam malo gledao!!!!!

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline shajo

• View Profile
How To Drift !
« Reply #4 on: October 13, 2006, 12:02:25 PM »
dobro ti je osnova drifta jebi gaa teshkjo cesh ti nac nedje da upad u krivinu na drift pochinje bez ruchne kochnice,onda je samo na gasu i kontri,takodje promjena pravca ide ruchnom.mislim na nagle promjene pravca
ohajtenzgut nei shpikinguz

Offline SFU

• View Profile
How To Drift !
« Reply #5 on: October 13, 2006, 07:49:55 PM »
ma volim i ja da okruzim krivinu laganim driftom (teshko je lagano a dugo driftat) ali mislio sam da ce biti mnogo agresivniji!!!!

Offline bmw_fan

• View Profile
How To Drift !
« Reply #6 on: November 04, 2006, 06:41:25 PM »
ljudi s obzitrom da imam 4mj (5mj vozim) vozacku i non stop ucim sto se voznje tice,volio bih i ovo jer me maximalno fascinira.crnjak mi je bilo skidati ovo jer bi mi trebalo par godina (: pa ako mozete (kao debilu) da mi objasnite sve od pocetka.hvala u naprijed na razumijevanju  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]

Offline bmw_fan

• View Profile
How To Drift !
« Reply #7 on: November 04, 2006, 11:03:17 PM »
i ima li dobrovoljaca?  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_mrgreen.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":mrgreen:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_mrgreen.gif\\" /]

Offline NSX

• View Profile
How To Drift !
« Reply #8 on: November 05, 2006, 12:03:26 AM »
Naucicu te ja samo mi daj BMWa da ti pokazem hahah  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_lol.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":lol:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_lol.gif\\" /]

Offline bmw_fan

• View Profile
How To Drift !
« Reply #9 on: November 05, 2006, 12:26:50 PM »
[img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_razz.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":P\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_razz.gif\\" /]  i ja bih ucio da imam bilo sto za zadnjom vucom

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
How To Drift !
« Reply #10 on: November 05, 2006, 02:44:18 PM »
ma dacu ti ja moju ladu da vidis kako vrti [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_razz.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":P\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_razz.gif\\" /]
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
How To Drift !
« Reply #11 on: November 06, 2006, 07:24:51 PM »
ja ako cete me vjerovat nemam ukupno 100 sati voznje auta sa zadnjom vucom...Probao sam to "drift" (jer se ovo moje ne moze nazvat tako) i nije tesko chim se choek malo ushtosa, samo ne kao podgoricani uzmu bmw-a i evo ih u banderu odma
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline SFU

• View Profile
How To Drift !
« Reply #12 on: November 06, 2006, 10:53:22 PM »
meni je glupo prichat kad znam vozache chija zanoshenja ne bi ni u ludilu probavao!

Offline bmw_fan

• View Profile
How To Drift !
« Reply #13 on: November 06, 2006, 11:16:23 PM »
ocigledno cu morat kod nekog dolazit na chasove (:

Offline Domo_TS

• View Profile
How To Drift !
« Reply #14 on: November 06, 2006, 11:48:18 PM »
dodji kod mene hahahahahahahaha.Ljudi stvarno bi mogli kao klub da otvorimo shkolu drifta,imali bi profita.naucimo nekoga da drifta (ili vise njih) i posaljemo ga na takmicenje i to je onda razvoj omladine i kao klubu nam se micu svi porezi....no ko ce nas naucit da driftamo???
« Last Edit: November 06, 2006, 11:50:15 PM by borus_mudus »

Offline SFU

• View Profile
How To Drift !
« Reply #15 on: November 07, 2006, 10:07:30 AM »
"Vrijeme" i troshkovi ispravljanja felni!

Offline bmw_fan

• View Profile
How To Drift !
« Reply #16 on: November 07, 2006, 11:40:49 AM »
milose zaebaes,ne no jos i skolu jahanja  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]  i jebanja,bjezi castiti kakvog bi profita imali ?! je cu ti rec nikakvog.to jedino ko je raspolozen da uci (da nadje nekog kome ce skocit za vrat i popoit krv dok osnovne korake drifta ne shvati) i tu se zavrsava prica vjeruj

Offline Domo_TS

• View Profile
How To Drift !
« Reply #17 on: November 07, 2006, 05:32:09 PM »
ao jeka zajebavam se i nemoj me nervirat!!!
« Last Edit: May 12, 2007, 11:29:55 PM by borus_mudus »

vtec

• Guest
How To Drift !
« Reply #18 on: May 12, 2007, 05:20:55 PM »
vrh komplacija: [a href=\\"http://www.youtube.com/watch?v=Kev0ZiT-RTE\\" target=\\"_blank\\"]http://www.youtube.com/watch?v=Kev0ZiT-RTE[/a]

Offline Filip

• View Profile
How To Drift !
« Reply #19 on: December 09, 2009, 07:56:19 PM »
imam ja neki dvd sa kraljom drifta kako uci da se drifta, mzoda je to to.... ako koga interesuje da odgleda....