hah...pa,sad,kostalo bi koliko zamislis,jer je zaisto marifet napravit turbo od obicnoga...ali je moguce...e sad,izgubit neces nista,bez po dzepu...druga stvar,auto ce ti trositi mnooog vise,jos ako bude bi turbo...a onda sve te prerade motora,pa prednjeg dijela komplet jer treba i intercooler uglavit nedje...sto se tice snage,zavisno od toga koje turbine budes htio da stavljas i koliko para oces da uletis u sve to,tolko ces i snage dobit...mozes da stavljas neke turbine koje su klasicne,tj dolaze fabricki kod nekih auta i da ti vrti na 1.2 bar-a,a mozes da narucujes KKK,garrett-ove ili tako neke,ali onda da bi ti sve funkcionisalo kako valja,trebace i druge prerade kao sto su,brizgaljke,pumpa,hladjenje,usis,izduv,ako budes radio i glave ide smanjenje kompresije,pa onda tu idu druge klipnjace,klipovi itd...ima tu dosta para da se pukne,zavisno sta zelis...tu idu i kompjuteri,piggy back sistem,blow off ventili...imas ti tu muke masu vjeruj mi...ali eto,ja sam ti rekao najosnovnije,pa sad ako oces,razradicemo neku shemu... nadam se da si nasao nesto korisno u svemu ovome...e i da dodam,znaci,ti sa tih tvojih 210ks mozes da napravis CUDO,jer mozes da ide na 250-260,a mogao bi i na 550-600ks...samo...koliko para tliko muzike !!!