Author Topic: Pozdrav Svima  (Read 128 times)

Srbo

• Guest
Pozdrav Svima
« on: October 03, 2006, 04:23:39 PM »
pozdrav svima,ja sam Srboljub Popovic iz Andrijevice.Imam 24 godine i nemam stalan posao,tokom zime pomazem ocu oko drva (prodajemo,dosta unosan posao) pogotovo ovdje gore...eto,da se pohvalim,vozim Fiat Tipo 1.4 benzinac,imam ugradjen Lovato plinski uredjaj...Sta reci vise,auto nije u nekom stanju,jer ga koristimo ujedno i za prenosenje alata koji nam je potreban u poslu...eto...da,volim sve oko kola,ali da vas ne lazem,ne razumijem se bas nikako...nadam se svoj mogucoj pomoci...pozdravevo i prvog edita (al sam poranio)...zaboravio sam reci da sam auto dobio od tetka iz rusije,i jos uvjek je na ruske table,hvala
« Last Edit: October 03, 2006, 04:34:11 PM by Srbo »

Offline Filip_pg

• View Profile
Pozdrav Svima
« Reply #1 on: October 03, 2006, 04:24:54 PM »
pozdrav i dobrodosao...ok je taj tipo,mada me malo nervira plin,ali ajde...inace,no worry,naucices sve sto te interesuje...stavi slike auta u garazu...poz

Offline Laki

• View Profile
Pozdrav Svima
« Reply #2 on: October 03, 2006, 04:29:03 PM »
Srbo dobrodosao.
2X ALFA ROMEO
BMW
YAMAHA VX CRUISER JET SKI

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Pozdrav Svima
« Reply #3 on: October 03, 2006, 04:36:25 PM »
hahahah vrh slika [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]dobro dosa ti nama pusti slike have a fUn
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

motorsport

• Guest
Pozdrav Svima
« Reply #4 on: October 03, 2006, 05:43:54 PM »
pozdrav i dobrodosao... uzivaj na forumu, i pitaj sve sta te zanima...  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /] pozdrav sjevernom djelu Crne Gore [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]