Author Topic: Ford Taunus  (Read 811 times)

Offline bmw_fan

• View Profile
Ford Taunus
« Reply #20 on: October 01, 2006, 06:30:42 AM »
swe je to fino ljudi ali ja ne mogu da vozim auto jednom u nedjelju dana...meni treba neki motor koji bi trosio manje (7-8l na 100km) a da se fino cuje.aj predlazite nesto,samo nemojte nesto brenda vw!!!!

Offline bmw_fan

• View Profile
Ford Taunus
« Reply #21 on: October 02, 2006, 08:21:23 AM »
ajde ljudi djate komentare,sto bi valjalo radit

Offline SFU

• View Profile
Ford Taunus
« Reply #22 on: October 02, 2006, 08:29:47 AM »
prvo ga kupi!!!

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline bmw_fan

• View Profile
Ford Taunus
« Reply #23 on: October 08, 2006, 10:14:43 AM »
pa dobro nije zabranjeno matati! nego ti se ne vidje sa onim djedom?

Offline Wulfy

• Samo ÄŒlan
    • View Profile
Ford Taunus
« Reply #24 on: October 08, 2006, 12:56:09 PM »
Maska na Fordu, sta je Dodge, GMC?ovo je upitnik za trecu fotografiju, mislim, zasto poistovecivanje sa teretnim programom ove dvije navedene kompanije?Postoje samo dva resenja (posto se ocigledno furas na americki stil) a to su:1. Okrugli farovi ili2 da ,,nema farova'', odnosno da se maska proteze citavom duzinom, a farovi su ispod maske. Ima jedan Yugo u HN sa tako odradjenom maskom, ili pogledaj po sajtova, vrlo cesto rjesenje kod amerikanaca. Moras paziti kakva je maska u pitanju (gustina resetke) i prolazi homolagaciju.Nije toliko bitno koji ces motor da ,,uguras'' osim ako ne mislis da spucas gomilu novaca (od 20.000 eura pa navise) posto taj Ford ima nazad, cinimi se, lisnate opruge i kruto vesanje.Znaci, prevelika snaga - nesigurno vozilo - eto me slupanog pored puta.Bitnije je kako odradis izduv i kutiju filtera za vazduh i imas zvuk od kojeg podilaze zmarci.Dobro premjeri da li staje bokser, posto se uzduzno postavlja sirina izmedju blatobrana i sasvim sigurno moraces raditi neku pomocnu sasiju koja ce drzati motor (nije skupo ali bespotrebno opterecujes prednji kraj vozila), dakle ostati na koncepciji koju ima vozilo u izvornom obliku.Npr, kod starijih Alfi (bokser motori) samo izmjenis izgled usisa vazduha u kutiju filtera i dobijes zvuk  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_lol.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":lol:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_lol.gif\\" /] (probano na mojoj, sada vec slupanoj, 33-ci).Nikako ne pretjerivati sa pumpanjem blatobrana, samo decidni spojleri. Branik nikao ne smije ostati u tom obliku, pozeljno je da ostaju kranji djelovi branika (da bi vezao zmigavce) ali poput spojlera decidno.Linije su americki fazon i OK su, ali ako vec hoces dvobojno meni se vise svidja evropski (britanski) fazona to je, krov i stubovi u drugoj boji vozila.Eto, da imas malo da razmisljas...

Offline bmw_fan

• View Profile
Ford Taunus
« Reply #25 on: October 09, 2006, 11:00:29 AM »
Sto se taunusa tice jer ja kad bih ga radio uradio bih ga do kraja za styling takmicenja,a mozda i za trke 1na1...trenutno nemam para za takav projekat,al kad budem imao bit ce mnogo aktivna ova tema (: Ovako ona maska mi se do ludila svidja,negdje cu vam skenirati i postovati kakav bi on trebao da izgleda,sto hvali mastat (: nije frka bar oko necega da se bahcem (: ...Svi sa foruma znaju kakve ja imam fix ideje  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_razz.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":P\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_razz.gif\\" /] i da sam kreativac u dusi,npr kad bih imao 3.000e odradio bih extrmnu muziku,komplet unutrasnjost u kozu ili imitaciju koze,kontrolnu tablu i citav onaj prednji dio one plastike od lijeve do desne strane sto se nalazi ispred volana bih potpuno promijenio (vec imam nacrt kako bi izgledalo) znaci komplet unutrasnjos bih po mom meraku odradio,pa onda el. podizace,dvd player ili sony 2 sa nekim malo vecim ekranom (vecim od onih 9' 7.5' koliko su vec),centralno,unutrasnjost bi bila najvjerovatnije u crvenoj i bijeloj,u glavnom boje koje bi bile napolje nebi puno odskakle od unutrasnjosti,klima...ma ne znam bio bi stvarno loodilo u prvih 50 njaljepsih u svijetu (sto se taunusa tice)...pa onda zvuk...ma uh ((: dosta je bilo vec sam se utripovao  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_mrgreen.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":mrgreen:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_mrgreen.gif\\" /]

Offline SFU

• View Profile
Ford Taunus
« Reply #26 on: October 09, 2006, 11:36:40 AM »
shjed ne prdi

Offline bmw_fan

• View Profile
Ford Taunus
« Reply #27 on: October 09, 2006, 06:57:51 PM »
tacno sam znao kad sam vidio da je sfu postovao nesto na taunusa da ce da me posere zesce  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_evil.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":evil:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_evil.gif\\" /] al neka ce (:  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]

Offline Domo_TS

• View Profile
Ford Taunus
« Reply #28 on: October 10, 2006, 02:15:08 PM »
jeka,je li ono u danilovgrad sto vozi ona zena sto radi u dom zdravlja taunus?Sav je raspa, [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /] zardja ali mu motor radi kao sat. [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]

Offline bmw_fan

• View Profile
Ford Taunus
« Reply #29 on: October 10, 2006, 02:57:57 PM »
ne znam dok ne odemo zajedno i ne vidim

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Ford Taunus
« Reply #30 on: October 10, 2006, 09:49:30 PM »
A jesi li razmislja o da uzmes opel kadet ranijih generacija, skoro svi su stariji sa dvoje vrata uzmes neki od 1.3 ili 1.6 i filter, malo auspuh i zvuk ekstra evo nekih opela:[a href=\\"http://www.cabrionews.de/katalog/opel/kadett_aero.jpg\\" target=\\"_blank\\"]http://www.cabrionews.de/katalog/opel/kadett_aero.jpg[/a][a href=\\"http://www.opelfreunde-obertuerken.com/geschichte/bilder/prospekte/kadett-b/bilder/bilder-opel-kadett-b-12.jpg\\" target=\\"_blank\\"]http://www.opelfreunde-obertuerken.com/ges...kadett-b-12.jpg[/a][a href=\\"http://www.feldbahn-ffm.de/photogallery/Oldtimer_2004/Opel_Kadett.jpg\\" target=\\"_blank\\"]http://www.feldbahn-ffm.de/photogallery/Ol...Opel_Kadett.jpg[/a][a href=\\"http://www.medial.com/opel/kadett-turnov.jpg\\" target=\\"_blank\\"]http://www.medial.com/opel/kadett-turnov.jpg[/a] - u ovaj treba ulaganjaMeni komsija ima ovakav kao ovaj zadnji i posle nekoliko godina lezanja upalio ga iz prve i ofarbao ga u trula visnja boju i stavio mu branike od golfa 2 ili 1 (uske) i auto extra (za njega al bi ga ja udesio ufff)

Offline bmw_fan

• View Profile
Ford Taunus
« Reply #31 on: October 11, 2006, 06:07:18 AM »
svidza mi se,samo kupe verzija

Offline SFU

• View Profile
Ford Taunus
« Reply #32 on: October 11, 2006, 06:48:31 AM »
a to je malo, tanko, jednom rijechju - jadno!ipak taunus kupe je pravi oldtimer!

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Ford Taunus
« Reply #33 on: October 11, 2006, 08:30:35 PM »
Pa ima raznih ukusa

nookie

• Guest
Ford Taunus
« Reply #34 on: November 05, 2006, 08:06:07 AM »
Htio sam samo da prokomentarisem ove slike sto si postavio na pocetku, nisam mogao sve ovo da citam...Auto mi se svidja nenormalo. obozavam ova staija americka kola hemi motori. ne zato sto su hemi nego zato sto su siroki i veliki.a od ove 4 slike zadnja i prva. ne bi mu dirao prenji dio bez ako nema neko pravo rezenje. zadnji dio si uradio originalno... ufff[img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]

Offline bmw_fan

• View Profile
Ford Taunus
« Reply #35 on: November 05, 2006, 01:40:58 PM »
(: hehe pravi crnogorac muka mu je citat (: ja se brzo popalim za nesto,rekao sam i zokiju da imam malo para pred kucu bi mi sad bili parkirani taunus nabuzen do  kraja,yugo sa 1.8 motorom (koji sigurno nebih registrovao hahaha),i opel calibra...dobro je to kad se masta (: nekad cu ga napraviti sigurno,a za sad pusti snovi  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]