Author Topic: Cg ?lanica Interpola  (Read 199 times)

motorsport

• Guest
Cg ?lanica Interpola
« on: September 20, 2006, 04:15:08 PM »
[!--quoteo--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE[/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]Pouzdan partnerPODGORICA – Crna Gora je ju?e u Brazilu postala 185. država ?lanica Interpola, najzna?ajnije policijske organizacije.Direktor Uprave Policije, Veselin Veljovi?, koji boravi na Generalnoj skupštini Interpola u Rio de Žaneiru, kazao je da ?e crnogorska policija biti dobar, pouzdan i siguran partner u budu?oj profesionalnoj saradnji, kao i da ?e poštovati standarde i Statut Interpola. - Iskazana je puna podrška našoj policiji i odato priznanje za ostvarene rezultate - istakao je ju?e Veljovi? za RTCG.Prednosti ?lanstva su višestruke, od razmjene podataka do zajedni?ke obuke.[a href=\\"http://www.republika.cg.yu\\" target=\\"_blank\\"]www.republika.cg.yu[/a][/quote]kao sto vidite, Crna Gora je posatala clanica interpola... sta ce se sad desavati sa autima sa osiguranja...???
« Last Edit: September 20, 2006, 04:16:24 PM by motorsport »

Offline smfilip

• Administrator
    • View Profile
Cg ?lanica Interpola
« Reply #1 on: September 20, 2006, 07:34:16 PM »
ima da ih nema...makar su mi tako rekli u SUP-u danas,kad sam isao da trazim rezervne tablice za audija...neko mi ukro [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]sigurno zato sto je dobar broj [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]PV 222-22

motorsport

• Guest
Cg ?lanica Interpola
« Reply #2 on: September 20, 2006, 07:48:02 PM »
haha ne prijavljujes da imas i audija?? ufff sto ti je los broj... [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Cg ?lanica Interpola
« Reply #3 on: September 20, 2006, 09:41:55 PM »
Cuo sam da ce sva ta kola da odu prethodnim vlasnicima, [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /] i neka ce milo mi je ko ih je cerao da kupuju kola za koja su znali da su skinuta sa osiguranja!

Offline SFU

• View Profile
Cg ?lanica Interpola
« Reply #4 on: September 20, 2006, 10:34:06 PM »
ko je ono trazio kradene muzike?AHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAH

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline bmw_fan

• View Profile
Cg ?lanica Interpola
« Reply #5 on: September 21, 2006, 08:02:05 AM »
pi majku mu ja taman htio da uzimam jednu m5 novu ((: haha

Offline smfilip

• Administrator
    • View Profile
Cg ?lanica Interpola
« Reply #6 on: September 21, 2006, 11:50:29 AM »
[offtopic][!--quoteo(post=8344:date=Sep 20 2006, 09:47 PM:name=motorsport)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(motorsport @ Sep 20 2006, 09:47 PM) [snapback]8344[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]haha ne prijavljujes da imas i audija?? ufff sto ti je los broj... [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /][/quote]ma on je od firme...koju ja drzim [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]Postavicu ga u galeriju,samo da slikam,posto je stalno prljav i u pokretu [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]Inace ima extra muzika u njemu...oko 700w sa 2 pojacala,i punu policu zvucnika[/offtopic]

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Cg ?lanica Interpola
« Reply #7 on: September 21, 2006, 10:01:37 PM »
SFU nije isto kupit muziku i kola, vjeruj da meni neku ukrade kola trazio bi ih i uzeo bi ih kad bi ih nasao, a muziku i felne ko ih j.be to bi bio potrosni materijal naspram kola i ne bih osjetio kao kola [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]  Vjeruj mi!

Offline Filip_pg

• View Profile
Cg ?lanica Interpola
« Reply #8 on: September 21, 2006, 10:04:17 PM »
...samo je zakljucak da ce namrtvo da skoci cijena kolima,i to dobrim,regularnim i bice da se uzimaju pare ogromne za to...meni je sedmica 100% regularna...sa carinskim papirima 2 kljuca i blanco kljucem i sifrom...ima da mu skoci cijena namrtvo!

Offline SFU

• View Profile
Cg ?lanica Interpola
« Reply #9 on: September 22, 2006, 06:41:31 AM »
[!--quoteo(post=8456:date=Sep 22 2006, 12:01 AM:name=2fast4you)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(2fast4you @ Sep 22 2006, 12:01 AM) [snapback]8456[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]SFU nije isto kupit muziku i kola, vjeruj da meni neku ukrade kola trazio bi ih i uzeo bi ih kad bi ih nasao, a muziku i felne ko ih j.be to bi bio potrosni materijal naspram kola i ne bih osjetio kao kola [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]  Vjeruj mi![/quote]ja znam dosta regularnih auta koji su jeftiniji od mojih HU+ALU+GUME! hahahahA 2fast znash li shto se ta kola zovu "sa osiguranja"? i ta kola mogu imaju skoro sva dokumenta i 2-3 kljucha fico (ne aludirajuci normalno na 7(2)(3)5 ) nego neki ljudi bukvalo to tako dobro urade da mosh u centar interpola s njima [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]! a shto se tiche cijene pa samo ce pasti cijena ovim autima sa osiguranja!

Offline Laki

• View Profile
Cg ?lanica Interpola
« Reply #10 on: September 22, 2006, 01:13:13 PM »
Konacno da vise necemo citati oglase "skinut sa osiguranja".Samo se pitam sta ce biti sa onim kolima koja su starija od 6 i vise godina,a za koja je istekao rok trazenja?
2X ALFA ROMEO
BMW
YAMAHA VX CRUISER JET SKI

Offline SFU

• View Profile
Cg ?lanica Interpola
« Reply #11 on: September 22, 2006, 08:22:58 PM »
pa zato su i chekali ovoliko godina pa tek onda priskochili u interpol!