evo mene , da se prijavim , ne vidim svrhu ovog topica ovde kad je covek postavio ovo isto pitanje na bmw forumu , ne omalovazavam nikog ali mislim da ce tamo dobiti mnogo korisniji odgovor jel sama rec bmw forum govori sta ljudi tamo voze a e-34 je najzastupljeniji auto posle kockicesto se tice potrosnje , ako ga salta na 2000rpm minimalna potrosnja benzina je 12l posle toga je proizvoljno ide i porego 20l ako ga tera u crveno120km/h se postize u obrtajimo oko 3000 , znaci oko , kazem zato sto dosta zavisi i od dimenzije felne , dimenzije gume , stanje motora , plinskog uredjaja i jos mnogo sitnih gluposti , a na 2000 rpm ne ocekuj vecu brzinu od 90 - 100km/hdelovi su prilicno jeftini , jedino trap spada u skuplji deo na autu , ostalo su smesne cene , a naravno ako je clan foruma , kao sto jeste , kod bmw klinika u sapcu imace vise nego pristojne popuste i za delove i za ugradnju , a bmw klinik polako ali sigurno se svrstava u sam vrh bmw-aregistracija je oko 19 - 20 000 dinne znam sta te jos interesuje....