[!--quoteo(post=7220:date=Sep 9 2006, 02:02 PM:name=Filip_pg)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(Filip_pg @ Sep 9 2006, 02:02 PM) [snapback]7220[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]prvo,auto je extra,sa 2l agregatom i odprilike 150hp...ja imam nesto jacu masinu i nekom normalnom voznjom,mada vise po gradu,trosi oko 10.5 litara,sto znaci da ce on na otvorenom trositi jos manje...jednom ka uhvati konstantnu brzinu njemu potrosnja jako pada,na cak 4-5 litara...u 5oj na 2.5k rpm moze da ide dosta brzo,mada ponavljam,dok ubrzava trosi,kada stane ne jednu brzinu potrosnja pada...inace,odrzavanje nije skupo,naprotiv,ako ka bude pazio trajace mu sve duze,recimo mene su oko 200e kostali novi trapovi,dos su za novija kola,svalbije marke i cijene i po 500-600...tako da je to nesto sto ne treba da ga brine...auto je jedno od onih koje sluzi tebe a ne ti njega...ako ga uzme nece se kajati...[/quote]Pa on bi vise vozio po auto putu nego po gradu. a koliko je to "dosta brzo" na 2,5k rpm u 5-oj? i koje funkcije mu ima board komp jel pokazuje potrosnju?