Author Topic: Karting Formula  (Read 236 times)

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Karting Formula
« on: September 07, 2006, 10:00:18 PM »
Odavno imam neku zamisao da doradim karting formulu, e sad: jedino mi ona hvali sve ostalo bih zavrsio. interesuju me koliko se krecu jer sam jedno vvrijeme totalno van desavanja u svijetu kartinga. Znam da sam je nalazio za 400 maraka al bez guma.  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_razz.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-P\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_razz.gif\\" /]

Offline Filip_pg

• View Profile
Karting Formula
« Reply #1 on: September 07, 2006, 10:04:55 PM »
ne znam,100% out...to treba ptat tiha acimica,jovan vozi karting sampionate

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Karting Formula
« Reply #2 on: September 07, 2006, 10:08:02 PM »
A znam al ne bih ja neki napucani. Ja bih normalan ocuvan karting pa da ga radim.

Offline Filip_pg

• View Profile
Karting Formula
« Reply #3 on: September 07, 2006, 10:20:09 PM »
a sto da mu radis? nije o turbo motor p ada ga pucas,pa jos da ima komp pa da ga cipujes...tu se samo cepa filter za vazduh i steluje masa gorivo vazduh...

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Karting Formula
« Reply #4 on: September 07, 2006, 10:28:12 PM »
Pa to malo da se frizira, da e stavi auspuh kao na skutere onaj savijeni, filter, veci tockovi, signalizacija (svjetla, stop svijetlo ,zmigavci, neki brzinometar kao na bicikla) Ma sve bi se to uradilo samo da imam karting, a mam i neke drugove sto petljaju oko tomosovih motora (kao nesto popravljaju) mozda i ubacimo neki brzinac.

Offline Filip_pg

• View Profile
Karting Formula
« Reply #5 on: September 07, 2006, 10:30:03 PM »
samo ce ti se sa brzincem desavat da ti se na pun gas gasi...a to je malo nezgodno kod trkanja ili vec cega...zar ne?

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Karting Formula
« Reply #6 on: September 13, 2006, 09:22:20 PM »
A ne znam sto se tice brzinca nista ja sam se vec odlucio za jedan karting  u extra stanju samo sto nema gume, sad mi je to problem dje ih nabavit i koliko kostaju? Ako ima neko neku informaciju neka postavi nije na odmet.

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Karting Formula
« Reply #7 on: September 13, 2006, 10:06:02 PM »
Eh da i ako neko ima neku ideju kako bi se mogla npravit dobra prikolica za auto kao sto imaju pojedina tunirana kola neka napise jer mi je to sad kroz glavu (dobijam sa formulom i prikolicu koja  nije rucni rad, i koja nije u nekom stanju al je lijepa i ima liniju za neke dorade)nesto ovako [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /] samo da je to prepravka obicne prikolice[a href=\\"http://www.slike.si/data/534/medium/4Passat.jpg\\" target=\\"_blank\\"]http://www.slike.si/data/534/medium/4Passat.jpg[/a]ima jedna u temi "bembarice moje mile" plavi bmw i plava prikolica (e tako bih nesto)

zamalo m-power

• Guest
Karting Formula
« Reply #8 on: September 14, 2006, 01:29:59 PM »
stari nove gume imas u kastelanu ali su vjerujem bas"jeftine" znao sam i cijenu ali zaboravio jbg. a ako mislis da friziiras te motorice ima da ubijaju ali ce i brzo izdusit

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Karting Formula
« Reply #9 on: September 14, 2006, 08:38:38 PM »
Ma ovaj motor je skroz isti kao pumpa za vodu samo malo preradjen tako da djelovi nisu skupi a mogu ih skidat i sa poljoprivrednog dobra [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]